Şimdi Ara

Dövme yaptırcam tecrübeliler içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Dövme yaptırcam tecrübeliler içeri

yukarıda sol atrafta gördüklerinde "iğneyi al, mürekkebi al ben çizerim"lerin sonucu. Sonrasından düzetme için baştan yapılmasından daha fazla para vermişler. Bu ikilemde bizde çok düşündük 100 lira isteyende vardı 800 lira. Neyseki işin ehli insaflı çıktıda uygun fiyata yaptırdık. Aşağıda gördüğünüzde eşime yapıldı. işçilik ortada,

www.coskunsakre.com dan inceleyebilirsiniz, kesinlikle tavsiye ederim.

Eşime yaptırdığımız,

bende bileğime eşimin ismini yazdırdım 2 gün önce.

Modeller güzel işçilik çok önemli gerçekten. Ama bu tarz modelelr bence yaptırmamalı. Canavar , çizgi film karakteri , ne biliyim kafanın içinden göz çıkması. Bence çok fazla renkli olmasıda bozuyor işi. Sade en fazla 2 renkli olan kendisi için bir anlamı olan ve vücudun uygun bir yerine yaptırması en uygunu ? Haksızmıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThêRev.SuLLivan

quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

quote:

Ve son tavsiyem kesinlikle dirsek altına yaptırma. Her zaman en iyi yer üst koldur. İş hayatınıda düşün bak arkadas yazmış yukarıda yazın uzun kollu gömlek giyiyorum diye. Mesela benimde üst kolda bende hastanede sağlık çalışanıyım formaların kolları kısa olur genelde. Ucundan benimde gözüküyor ufak birşey pek problem değil. Ama abartıya kaçma boyundur , eldir, bilektir sakın bulaşma. Üst kol candır can:)

İş yerlerinde niçin problem oluyor ki toplama kampı mı orası

Ayrıca çok dediniz ya neticede düz bir yazı değil mi bu tek renk.

Yaptırcağın dövmenin büyüklüğü ve rengine göre değişir. Tam fiyat veremem ama pahalı onu bil. Ayriyeten mesleğe göre değişir. Sağlıkta hastanede problem olmaz. İşçiysen problem olmaz. Ne bileyim sen düşün işte. Hangi mesleklerde problem olur diye. Ama genede alt taraflara yaptırmanı tavsiye etmem. Çok gözükmesini isteme inan bir süre sonra sıkılırsın. Mesela başlarda sana dövme yaptırdığında sürekli görünmesini istemek gibi bir arzu vardır içinde bende geçtim bu yollardan. Ama sonradan dersin keşke çok görünen bir yerde olmasaydı. Çok abartı büyük olmasın çok görünen yerde olmasın. Rengine karışmam ama mütevazi birşey yaptır saçma birşey olmasın , sen de yaptıracağın şekli bir anlamı olsun. Ayriyeten ne yaptıracaksan önceden düşün. Kesinlikle dövmeciye giderde kataloğa bakar beğendiğimi yaptırırım deme. Çünkü o kadar şey varki katalogda güzel , hangisini yaptıracağını şaşırıyosun. Ve en kötüsü sana güzel gibi geliyo ve onu yaptırıyosun. En önemli şey anlamı olan birşey olması ve çok görünü yer de yaptırma. Tecrübe ile sabit. Bir süre sonra çok görünmesini istemiyceksin. Yaşadığın yere ve oradaki insanların tutumuda çok önemli. Her açıdan düşün. Çok önemli bir olay bu. Çevreni aileni bile düşün yaptırırken. Dini yöne pek karışmam. Ama sen bilirsin. Ben bir sakıncası olduğunu sanmıyorum. Dövmenin yasak olmasını nedeni peygamberimiz dönemimde insanların putları üzerilerine dövme olarak yaptırıp onlara tapmasıydı. Sen sonuçta taptığın birşeyi üzerine yaptırmayacaksın. Sadece istektir. Bu biyolojik olarakda dövme yaptırdığın yer hava alır su geçer r, eğer öyle olmasaydı orası çürürdü kıl çıkmazdı , sivilce çıkmazdı. Bende hepsi oluyor yani demekki hava alıyor. Mesela derler dövme yapılan yerde kan pistir :) Ben sadece gülerim ne alaka senin yaptırdığın boya 1mm derini altına işliyor 1mm nedir ya.Kana bile değmez. İyi düşün ve her yönden araştır. Tecrrübeleride kaile al. Çünkü yaşanmış şeyler öenmlidir.

Çok teşekkür ederim zahmet edip görüşlerini paylaştığın için. Yukarıda paylaştığım dövme çok uzun zamandır istediğim ve benim için anlamı olan bir dövme. Din, aile ve çevre bakımından sıkıntım yok. Fakat bir türlü cesaret edemiyorum yaptırmaya. Ama eğer yaptırırsam profesyonel birine yaptıracağım.

Din , aile ve çevrfe sıkıntın yoksa sıkıntın ne ? Ya maddiyat , ya tam istemiyosun , yada istiyosun üşengeçlikten erteliyosun :)

Açıkçası problem biraz maddi biraz da ilerde pişman olurmuyum korkusu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

yukarıda sol atrafta gördüklerinde "iğneyi al, mürekkebi al ben çizerim"lerin sonucu. Sonrasından düzetme için baştan yapılmasından daha fazla para vermişler. Bu ikilemde bizde çok düşündük 100 lira isteyende vardı 800 lira. Neyseki işin ehli insaflı çıktıda uygun fiyata yaptırdık. Aşağıda gördüğünüzde eşime yapıldı. işçilik ortada,

www.coskunsakre.com dan inceleyebilirsiniz, kesinlikle tavsiye ederim.

Eşime yaptırdığımız,

bende bileğime eşimin ismini yazdırdım 2 gün önce.

Modeller güzel işçilik çok önemli gerçekten. Ama bu tarz modelelr bence yaptırmamalı. Canavar , çizgi film karakteri , ne biliyim kafanın içinden göz çıkması. Bence çok fazla renkli olmasıda bozuyor işi. Sade en fazla 2 renkli olan kendisi için bir anlamı olan ve vücudun uygun bir yerine yaptırması en uygunu ? Haksızmıyım.

walal dostum herkesin zevki kendine. sürrealist çalışmaları severim ben. İşçilik çok önemli dediğin gibi. Bizde sevmiyoruz renklileri siyah yeterli bizcede

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.