Şimdi Ara

Dövme yaptıracağım. Yorum & Öneri bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır kafamda dövme yaptırmak vardı, zamanında şu iki modeli karalamıştım yaptırırsam bu ikisinden birini yaptıracağım diye.
    Boynuma yapacağım, çok büyük bir şey de olmayacak. Fikirlerinizi merak ediyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Molotov Cocktail -- 16 Haziran 2016; 1:12:10 >

• Hocam güzel durur ama kılıç da olabilir yanına. Ankaradaysanız tanıdık yapan.var bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boynuna yaptırma hocam.Mürekkep kana karışır ölüme kadar gider.Zaten işinde usta dövmeciler de boyuna yapmaz.Modeller güzel sağ üsttekini yaptırabilirsin.

• Yorumlar için eyvallah.
    Up
  • Yukarı
  • bence altta ki daha güzel duruyor ama boyuna yaptırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: tisuanzii

bence altta ki daha güzel duruyor ama boyuna yaptırma

Neden kardeşim, yine mürekkebin kana karışmasından ötürü falan mı yoksa estetik olarak boyunda güzel durmaz mı diye?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyuna kesinlikle yaptırma ikiside hoş amma velakin dövme yaptiricaksan bir anlam taşımalı bence bir anlami varsa ne ala anlamı yoksa güzell gözukucek dersen guzellik gecici ama kavradigin benimsedigin bir düşünce cok daha kalıcı :)

• Molotov Cocktail kullanıcısına yanıt
    Kana karışma olayında bilgim yok estetik durmayacağını düşündüm. Vücut varsa göğüse yapsan daha iyi durur bence.
  • Kesinlike çok derin bir anlamı var, sembolik bir şey zaten dövmenin hemen altında ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ yazacak.
  • Bence yaptırma ileride pişman olabilirsin, illa yaptırıcaksanda omzuna falan yaptır ya da koluna
  • Up
  • Up
  • özürlü aslanı vücuduna kazıyabilirsin, ölünce gülmekten gömemeyebilirler...

• The Notorious kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wüste

Boynuna yaptırma hocam.Mürekkep kana karışır ölüme kadar gider.Zaten işinde usta dövmeciler de boyuna yapmaz.Modeller güzel sağ üsttekini yaptırabilirsin.

Yalan, yanlış yorum yapma.
  • bende yaptırıcam gel sarılalım
  • Modelleri çizdiğin gibi istiyorsan dovmesini pahalı olur. Aralardaki beyaz boşlukları yapmak skntilidir ama düz siyah olursa fiyatı uygun olur. Hangisini yaptırmak istiyorsan emin ol yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Dövme yaptıracağım. Yorum & Öneri bekliyorum.

Efsane.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.