Şimdi Ara

DÖVME HAKKINDA 2 SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dövme yaptırmak istiyorum fakat kafamı kurcalayan 2 konu var ;

- Askerde sorun olur mu ?
    - Kolum ve elimin dış tarafı çok damarlı,yüzeye çok yakın sanki ufak bi çizilmeye hemen damara gelecek gibi. Bu sorun olur mu yaptıran arkadaşlar özellikle paylaşırsa bilgilerini memnun olurum.

• up
  • sorun olmaz askerde. 2. sorunun cevabini bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerde dövmeli ve façalıları ayırdıklarını duymuştum. 2.sorunun cevabı bekleniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

Arkadaşlar dövme yaptırmak istiyorum fakat kafamı kurcalayan 2 konu var ;

- Askerde sorun olur mu ?
    - Kolum ve elimin dış tarafı çok damarlı,yüzeye çok yakın sanki ufak bi çizilmeye hemen damara gelecek gibi. Bu sorun olur mu yaptıran arkadaşlar özellikle paylaşırsa bilgilerini memnun olurum.

- sorun olmaz kol da görünecek bir durumda ise ancak komtan habercisi v.s. gibi bir göreve almıyorlar. genelde bu şekil hepsi.

- olmaz, o deri katmanlar halinde dövme 2 veya 3 katmana yapılıyor ona zaten yaptıracağın yer prof. ise kendisini ayarlar.
  • Askerde sana ayrı bi gözle bakılır tavsiyem askerden sonra yaptırmam arkadasım dövmeli gitmisti baya bir baskı altındaymıs orda kötü bişiy.
  • Çok garip ya dövmeye neden bu gözle bakılıyor askerde acaba merak ediyorum Damar meselesi cidden gözümü korkutuyor , en iyisi sağlam bi dövmeciye sormak sanırım sorun yaratır mı diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Hakkında Birkaç Soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Askerde durum yerine göre değişir. Tersi de denk gelebilir hiç karışmayanı da şans işte Nerene yaptırmayı düşünüyorsun kolay görünen bir yeremi?
  • 1.olmaz
    2.dövmeci karar verebilir ona gösterin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saralonde

Askerde durum yerine göre değişir. Tersi de denk gelebilir hiç karışmayanı da şans işte Nerene yaptırmayı düşünüyorsun kolay görünen bir yeremi?

Evet kol ve el bölgesi çevreleri

• quote:

Çok garip ya dövmeye neden bu gözle bakılıyor askerde acaba merak ediyorum Damar meselesi cidden gözümü korkutuyor , en iyisi sağlam bi dövmeciye sormak sanırım sorun yaratır mı diye

Yaratmaz diyorum sağ ayak ve sırtım komple dövme askerde gıdım birşey denilmedi o hayal ürünü şehir efsaneleri, askere teslim olduğunda yaptırırsan sana karışırlar çünkü devletin adamı konumuna geçiyorsun askerden önce yaptırdığında diyemezler.

Askerdeki görevimden dolayı sana şunu söyliyeyim en psikopat komutanın gelip sana dövmen hakkında sorun yaptığında askeri birliğine şikayette bulunman senin oradan alınıp o komutan hakkında soruşturma başlatılması demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

quote:

Çok garip ya dövmeye neden bu gözle bakılıyor askerde acaba merak ediyorum Damar meselesi cidden gözümü korkutuyor , en iyisi sağlam bi dövmeciye sormak sanırım sorun yaratır mı diye

Yaratmaz diyorum sağ ayak ve sırtım komple dövme askerde gıdım birşey denilmedi o hayal ürünü şehir efsaneleri, askere teslim olduğunda yaptırırsan sana karışırlar çünkü devletin adamı konumuna geçiyorsun askerden önce yaptırdığında diyemezler.

Askerdeki görevimden dolayı sana şunu söyliyeyim en psikopat komutanın gelip sana dövmen hakkında sorun yaptığında askeri birliğine şikayette bulunman senin oradan alınıp o komutan hakkında soruşturma başlatılması demek.

Bazı komutanlar sorun yaratmış ondan dedim. Sorun yaratırsa da senin dediğin gibi bi şikayet hakkımız oluyorsa problem olmaz herhalde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

quote:

Bazı komutanlar sorun yaratmış ondan dedim. Sorun yaratırsa da senin dediğin gibi bi şikayet hakkımız oluyorsa problem olmaz herhalde

Eskidendi o eskiden Korkma kimse birşey demez.

• Sağolun cevaplar için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.