Şimdi Ara

Dövme Hakkinda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Öncelikle Merhaba.Ben Dövme Yaptırmak Istıyorum Ama Abim Kalıcı Yaptırma Kalicida Askere Almıyolar Dedi Bende Kararsız Kalıp Gecıcı Dovmede Yalnız Gecicidede Şöyle Bır Sey var 2-3 Gun Sonra Sılınıyormus Parana Yazık Dediler. Bu Kalici Dövmede Askere Almama Konusu Dogrumu Ona Göre Yaptırcam

Herkese Hayirli Bayramlar

• Askerde deriyi kopartıp çıkartıyorlar.
  • ne guzel oglum iste askere gidip napican emir alip amelelik yapmak hosuna mi gidiyor ?
  • Bizim komutanin kolu full dövmeydi.Öyle bir şey olsaydı herkes dövme yaptırırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 15 Ekim 2013; 19:55:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: La*Volpe

Askerde deriyi kopartıp çıkartıyorlar.

Yasak Yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7E0863E7

askere almama gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil ama komutan geri kafalı ise seni yalandan süründürür vs. ama anlayışlı biriyse hiç birşey olmaz ben her ihtimale karşı askerliğin bitmesini bekleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.iclii

quote:

Orijinalden alıntı: La*Volpe

Yasak Yani ?

Bir bilgim yok hocam şakasına yazmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

ne guzel oglum iste askere gidip napican emir alip amelelik yapmak hosuna mi gidiyor ?
    askere alırlar ama silah vermezler ya mutfağa yada tuvalet sildirmeye nöbetde tutamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

ne guzel oglum iste askere gidip napican emir alip amelelik yapmak hosuna mi gidiyor ?

+1 ama öyle birşey yok bence bir fırsatını bulsun yurt dışına gitsin askerlik eskisi gibi değil hizmet ettiğin adamlar adam değil sen vatan borcu diye gidersin seni dağda öldürürler anan baban arkandan ağlar kimse adını hatırlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkache21

quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

+1 ama öyle birşey yok bence bir fırsatını bulsun yurt dışına gitsin askerlik eskisi gibi değil hizmet ettiğin adamlar adam değil sen vatan borcu diye gidersin seni dağda öldürürler anan baban arkandan ağlar kimse adını hatırlamaz

Alıntıları Göster
    Abdest tutmaz .

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

Abdest tutmaz .

Alıntıları Göster
    Ben askerliğimi vücudumdaki 8 dövme ile yaptım. Şimdiye kadar hiçbir yerde sorun çıkartmadı.
  • quote:

Abdest tutmaz .

geldiniz yine değil mi cenabet gezeceksin abdest tutmayacak diye gezenler bu adamın hayatından size ne adam askerde sorun çıkar mı diye soruyo belki sen espiri olarak yazdın ama var böyle mallar
  • Oyle birsey yok benimde dovmelerim var cevremdede cok dovmesi olup askere giden var
  • quote:

quote:

Abdest tutmaz .

geldiniz yine değil mi cenabet gezeceksin abdest tutmayacak diye gezenler bu adamın hayatından size ne adam askerde sorun çıkar mı diye soruyo belki sen espiri olarak yazdın ama var böyle mallar

Alıntıları Göster
    Dövme var diye askere almayacaklar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.iclii

Herkese Öncelikle Merhaba.Ben Dövme Yaptırmak Istıyorum Ama Abim Kalıcı Yaptırma Kalicida Askere Almıyolar Dedi Bende Kararsız Kalıp Gecıcı Dovmede Yalnız Gecicidede Şöyle Bır Sey var 2-3 Gun Sonra Sılınıyormus Parana Yazık Dediler. Bu Kalici Dövmede Askere Almama Konusu Dogrumu Ona Göre Yaptırcam

Herkese Hayirli Bayramlar

yok joe adam takıntılı değilse sorun olmaz
  • quote:

quote:

Abdest tutmaz .

Valla bir dövme konusu görünce direk aklıma geliyorlar gül gül ölüyorum bu sefer de ben yazayım dedim neyse ki anladınız ironi olduğunu
  • quote:

quote:

quote:

Abdest tutmaz .

Valla bir dövme konusu görünce direk aklıma geliyorlar gül gül ölüyorum bu sefer de ben yazayım dedim neyse ki anladınız ironi olduğunu

Alıntıları Göster
    7 tane büyüklü küçüklü dövmem var. Asteğmen olarak askerliğimi yaptım uzun dönem. Sıkar biraz...

• Ya kardeşim yaptırıyosan yaptır eğer kuruntu yapıcaksan hiç yaptırma ne ole yaptırsam mı yaptırmasam mı olur mu olmaz mı senin kararın bu kafana koyduysan yaptır onun bunun demesıyle iş yapma nacizane düşüncem bu benim her turlu fikir senin sana özel bişi demedim genele dedim iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

7 tane büyüklü küçüklü dövmem var. Asteğmen olarak askerliğimi yaptım uzun dönem. Sıkar biraz...

Alıntıları Göster
    Hocam eskidenmis dovmesi olanin askerde sikinti cekmesi artik oyle seyler kalmadi. Bir cok tanidigim dovmesi olan arkadasim askere gitti geldi ve hic bir sikinti cekmediler. Rahatlikla yaptirabilirsin. Keske dovmesi olani almasalar askere ama nerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovito -- 15 Ekim 2013; 20:26:57 >

• quote:

quote:

quote:

Abdest tutmaz .

direk sinirli girdim sonra dedim haksızlık etmeyeyim çünkü ironi yapmış olma ihtimaliniz vardı neyse ki öyleymiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.