Şimdi Ara

dövme? fikirlere ihtiyaç var?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yıllardır hep heves ettim.. kısmet bugünlereymiş.. küçük birşey yaptırmayı düşünüyorum ve aklımda şuan aşağıdaki model var(birçoğunuz blade3'den hatırlarsınız)..

bileğime yaptırmayı düşünüyorum veya başka fikirleriniz varsa değerlendirebilirim duruma göre

ilgi alakanıza teşekkür ve saçmamalamak şartıyla herkez istediğiniz yazabilir

işlem bittikden sonraki hali,

veya şu modelde olabilir ama üst teki daha cok hosuma gitti..

ortalama ne kadar tutar arkadaşlar bu meletin çizimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 28 Ağustos 2008; 9:13:54 >

• Walla bak ben olsam şunu yaptırırdım bileğime

Tam yumruğum başına Timsah ağzını acmıs , uzantısıda Yumruk - Bileğn cok az ilerisi Kıvrımlı olcak tabi timsah odun gibi durmucak elin üstünde :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: W7K2D!

Walla bak ben olsam şunu yaptırırdım bileğime

Tam yumruğum başına Timsah ağzını acmıs , uzantısıda Yumruk - Bileğn cok az ilerisi Kıvrımlı olcak tabi timsah odun gibi durmucak elin üstünde :D

resim gözükmüyor

büyük birşey veya çok dikkat çeken birşey istemiyorum... malum halkımız bu konularda çok bilinçsiz.. olur olmadık şeyler söyleniyor
  • Bende yaptırmak istiyorum ama kalıcı olması korkutuyor beni o yüzden bu yaşlarda geçici yaptırıcam.Sonra bir fikir değişir pişman olursun.

Ama senin için birinci resimdeki şekil çok hoş.Bileğin yerine omzunun biraz altına yaptırsan daha hoş durmaz mı ?
  • bende kavga filan var birine dayak atıcaksın sandım
  • Küçük bir tane ile başlarsın,sonra bir tane bir tane daha derken,sonu olmaz,dövme olayı hastalıktır,her sene bir tane yaptırmak istersin.Kendimden biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *metin*

bende kavga filan var birine dayak atıcaksın sandım

böyle birşey yapıcaksam niye birisine soriyimki..? düşünürüm planlarım karar veririm olayı gerçekleştiririm... pişman olmam..

C£nq, pişman olucağımı pek sanmıyorum sonuçta küçük bir model ve çok istediğim bir şekil.

cluberrr, iradem kuvvetlidir.. olmuyacak şeyleri aklımdan bile geçirmem.. Zatan büyük ihtimal önümüzdeki 3-6 sene askerlik okul ws derken elimde fazla bir para olmuyacak... bu yüzden gerçekleştiremiyeceğim birşeyide istemicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de bir fikrim var.Hiçbir yere dövme yaptırmayınca daha güzel oluyor.Bence öyle yap.
  • diger konularda dindarım ayagı yaparsın sonra dövme yaptırcam konusu açarsın şaka seni

bak sakallı abilerin ne demiş

http://www.tekplatform.com/islam-ve-din-bolumu/87892-islamda-dovme-yaptirmanin-yeri-nedit.html

direk cehennem :D hahaahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 28 Ağustos 2008; 19:47:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

Benim de bir fikrim var.Hiçbir yere dövme yaptırmayınca daha güzel oluyor.Bence öyle yap.

adamımı ayarladım.. eylül 12 gibi istanbula dönüyor.. Evinde yapıcakmış.. Türkiyede bu işi yapan sayılı kişilerden birisi

quote:

diger konularda dindarım ayagı yaparsın sonra dövme yaptırcam konusu açarsın şaka seni

bak sakallı abilerin ne demiş

http://www.tekplatform.com/islam-ve-din-bolumu/87892-islamda-dovme-yaptirmanin-yeri-nedit.html

direk cehennem :D hahaahah

Şakamısın hocam? Dindar ayağına yatan kim? yeni kalktıysan uykunu açamamışsın sanırım...
    sandalyeyi ters çevir dik koy biryere sabitle sonrada üstüne otur hey Allahım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 28 Ağustos 2008; 21:04:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.