Şimdi Ara

dövme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diğer üyeler dediğin 1 kişi demiş onunda ben hayatında dövme gördüğünden emin değilim. Git yakınlarda bir dövme stüdyosu varsa ona da sorabilirsin sana aynısını diyecek
  • 2shae siz kaça yaptırdınız kaç cm2 falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr...daredevil

2shae siz kaça yaptırdınız kaç cm2 falan

ben 1 tanesini burdan diğerini yurtdışından yaptırdım, burdaki 250 lira tutmuştu ön koluma yazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Diğer üyeler dediğin 1 kişi demiş onunda ben hayatında dövme gördüğünden emin değilim. Git yakınlarda bir dövme stüdyosu varsa ona da sorabilirsin sana aynısını diyecek

hm tamam benim dövmem yok.... sana bisey kanitlamak zorunda hissetmiyorum kendimi ;)
    dövmenin etrafinda kil cikiyodur, sen dövmenin üstünde cikiyo saniyosundur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neXuiz -- 21 Haziran 2010; 22:31:00 >
  • SS koyabilirmisiniz yanlış anlamayın sadece merak ettim dövmenin olduğu bölgeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr...daredevil -- 21 Haziran 2010; 22:33:35 >
  • quote:

SS koyabilirmisiniz yanlış anlamayın sadece merak etti dövmenin olduğu bölgeyi

buraya koymam ama bana pm at sana yarın falan resmini çektirip pmden atarım (pm at ki adını unutmiim)

http://www.diagontattoo.com/diagon/index.php/tr

yaptırdığım yer burası Caddebostan'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: neXuiz

quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Diğer üyeler dediğin 1 kişi demiş onunda ben hayatında dövme gördüğünden emin değilim. Git yakınlarda bir dövme stüdyosu varsa ona da sorabilirsin sana aynısını diyecek

hm tamam benim dövmem yok.... sana bisey kanitlamak zorunda hissetmiyorum kendimi ;)
    dövmenin etrafinda kil cikiyodur, sen dövmenin üstünde cikiyo saniyosundur :D

arkadaşım kafanmı güzel?dünyada bitek sende çıkmıyor galiba bende dahil birçok dövme sahibi tanıdıgım var hepsinin dövmesinin üstünde kıl çıkıyor.işkembeden sallamayın
  • 2shae kaça yaptırdınız PM için şimiden teşekkür ederim
  • quote:

2shae kaça yaptırdınız PM için şimiden teşekkür ederim

attım pmde yazıyo
  • enseme bunu yaptırsam nasıl olur

dövme

dövme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr...daredevil -- 21 Haziran 2010; 22:55:06 >
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.