Şimdi Ara

Double gibi item koyup farklı item çekmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar csgodoubledan coins ederinde bir bıçak almıştım, csgodouble üzerinden direk komisyon ödemeden bıçağı atıp aynı coinste farklı bıçak çekebiliyoduk fakat şimdi kapandı, buna benzer başka siteler var mı, komisyon ödemek istemiyorum direk bıçağımı koyup ona eşdeğer bıçak almak veya daha aşağı bıçak yanında ak vs.

• Double o konuda benim de cok isimi gormustu.

Csgo2x komisyon almıyordu galiba.ama deposit yaptığının 3te 1ini oynaman lazim diye biliyorum withdraw yapmak icin 2x'te
    Onun dışında güvenilir site yok benim bildiğim.csgohouse csgostrong felan hepsi kesinti yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WBT Prometheus

Arkadaşlar csgodoubledan coins ederinde bir bıçak almıştım, csgodouble üzerinden direk komisyon ödemeden bıçağı atıp aynı coinste farklı bıçak çekebiliyoduk fakat şimdi kapandı, buna benzer başka siteler var mı, komisyon ödemek istemiyorum direk bıçağımı koyup ona eşdeğer bıçak almak veya daha aşağı bıçak yanında ak vs.

hocam bende dün akşam denk geldim csgostrong hala deposit alıyor ordan yapılyıor ama 40 kere oyun oynamak şartı var o sıkıntı biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Double o konuda benim de cok isimi gormustu.

Csgo2x komisyon almıyordu galiba.ama deposit yaptığının 3te 1ini oynaman lazim diye biliyorum withdraw yapmak icin 2x'te
    Onun dışında güvenilir site yok benim bildiğim.csgohouse csgostrong felan hepsi kesinti yapıyor.

hocam halihazırda burdayken belki bilirsiniz bişe sormak istiyorum,bi hesap açtım 1 saat önce yeni yarın csgo filan alıcam main hesapta bıcak filan var onları bu hesabıma geçirmeyi düşünüyorum ama kafamı kurcalıyan oaly şu oldu resimde gördüğünüz gibi csgo alsamda 5 dolarlık bi alışveriş oluyor zaten illa 15 gün bekletcekmi oluyor bu hata beni ? Double gibi item koyup farklı item çekmek

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam o işleri bilmiyorum tek hesabim var benim ama steam guard lazım herhalde 15 gun ban olmaması için.ama emin değilim daha farklı şeyler olabilir

Ne yaparsanız yapın o bekleme süresi iptal olmuyor. Steam guard kaparsanız bir 15 gün daha giriyor :D

• csgocrash.com da yapabiliyorsun bu olayı. ama misal 50 dolarlık itemlerde 1-2 dolar oynuyor market fiyatına göre. yani verdiğin item 1 dolar kadar düşük alım alacağın itemi biraz yüksek tutuyor. almadan önce kesinlike pazarda fiyatına bak ondan sonra al. bazen abartı uçuk şeyler oluyor. mesela rezil bir bizon vardı bunlarda bir ara 10 tane. pazarda 30 kuruş bunlar 13 dolara veriyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    müthiş bir trade daha!!!
    18 yıl önce açıldı
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harpagos H kullanıcısına yanıt
    Çekmek için oynamamız gerektiğinden emin misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sev7nn

Çekmek için oynamamız gerektiğinden emin misin ?

Evet ben direkt bir item koyup oynamadan başka bir item aldım. Daha önce oynadığım içim böyle bir hak vermiş olabilir ama vermese dahi çok basit bir şekilde yine çözersin. Tüm paranı 1,0 oranında çekecek şekilde ayarlayıp basarsın bedevi değilsen eğer paranı direkt geri alırsın. Çok nadir de 0 da patlıyor bazen o da şans artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Freakenstein

Ne yaparsanız yapın o bekleme süresi iptal olmuyor. Steam guard kaparsanız bir 15 gün daha giriyor :D

hocam sıfır hesap açıp csgo aldımda o resimdeki hesaba steam guard ilk baş hep kapalıydı ölesine takas isteği atayım dedim ana hesaıbma hata verdi steam guardı açın filan mail ile onayı açtım 15 gün :D sonra telden steam guardı aktif ettm baktım yinede 15 gün diyordu hiç kapatmaya şey yapmadım inş 30 gün dayamazlar 15 gün beklenebilir :)
    Mailden telefona geçtiyseniz 15 yazar ama 7 gün bekletir merak etmeyin

• Csgocrash tan yapabilrsn aynisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: blnt1990

Csgocrash tan yapabilrsn aynisini

Oynamadan çekilebiliniyormu peki ?
  • Ewt cekersn pazara bak dragon lore bile var dakika basi yeni itemler gelyor istedgn itemi cekebilrsn bnde sttark buttrfly urban masked vardi 130$ flandi atip m9 cektm

• quote:

Orijinalden alıntı: blnt1990

Csgocrash tan yapabilrsn aynisini

hala geçerlimi ?
  • Ewt

• Csgofast 0 kesinti. Bazen marketi kilitliyorlar oyna diyorlar ama şans yanı bana 5 denemeden 1inde denk geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fastı deneyen varmı son zamanalrda eminmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Princess Chelsea

fastı deneyen varmı son zamanalrda eminmisiniz?

Hocam 1 aydır felan yapıyordum. Son seferde 6.000 coin atmıştım. Çekmek için 6.000 kazan dedi. anca kazanıp çekebildim. Ancak bu gecede 12.000 coin atacağım deneyip yazarım isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hérmés

quote:

Orijinalden alıntı: Princess Chelsea

fastı deneyen varmı son zamanalrda eminmisiniz?

Hocam 1 aydır felan yapıyordum. Son seferde 6.000 coin atmıştım. Çekmek için 6.000 kazan dedi. anca kazanıp çekebildim. Ancak bu gecede 12.000 coin atacağım deneyip yazarım isterseniz.

Çok memnun olurum hocam yazarsanız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.