Şimdi Ara

double din montaji, ozel on gogus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aralik ayinda aldigim lancia delta arabama kesin bir sekilde double din bir cihaz taktiracagim. hatta yapmak istedigim bir kac daha kozmetik degisiklik var arabanin on konsolunda.
    Bu linkte ki sekilde arabanin icini degistirmek istiyorum. Cihaz olarak esasinda Alpine S900R dusunuyordum, hatta ondan once W407BT istemistim ama ikisininde menu gecisleri ve dokunmatik ekran hassasiyetleri hayal kirikligi olunca Pioneer Avh-p4200 de karar kildim. Bir iki yerle de gorustum montaj icin ama icime pek sinmedgi gittigim yerler.

    Kusursuz bir sekilde ozel bir on gogus yapip istedigim 3-4 parcayi yukarida ki fotografda goruldugu gibi parlak lake yaptirmak istiyorum.

    Kisaca arabanin on konsol gorunumu bu fotograftaki gibiyken buna cevirmek istiyorum.
    Daha once tecrube ettiginiz, guzel referanslari olan yerleri onerirseniz cok sevinirim. Double din cihaz ile ilgili onerileriniz olursa onlari da memnuniyetle okumak isterim.







  • Resim gözükmüyor.Oturtma işlemini çerçeve olmadan biraz zor yaparsın , düzgünde oturmaz.Hatta çerçevenin kalitelisini de bulamazsan o bile yamuk yumuk durur.Ben ilk çerçevemi reklamcıda yaptırdım , yan renkler tutmadı üzerine reklam bantı çektık , bu seferde kabarma yaptı iğrenç oldu.Geçen hafta orjj çerçeve diye aldık bi çerçeve , bu seferde o ne kadar oturursa otursun boşluklar kaldı.Allahtan teyp ın kendi ince bi çerçevesi vardıda kapandı biraz adam akıllı durdu.Alpine s900R dediğin alet in 3 bin tl gibi bir fiyatı var garantili olarak.Avh-4200 dersen onunda dogubank gibi yerlerde garantisiz 1,300 civarı fiyatları ama 4200 de navigasyon ve bluetooht yok bildiğim kadarıyla , alpinede mevcut olması gerek.Ancak alpine nin genişliği 6,1 inç , 4200 ise 7 inç.Senin aracının orj çerçevesi varsa onun ebatı hangısıne uyuyor , bunuda ögrenmek lazım.Bende avh-4150 dvd var , sadece araçtaki müzik sistemine yüksek çıkışlı ve görüntü alabiliceğim bir ekran istedim aldım.İlk aldıklarımıda kullanmamıştım , bu 3.cu double din im , tv tuner de taktırdım ama 1 senedir en fazla 5 kere açıp televizyon izlemişimdir ve ya dvd de film klip vs izlemişimdir.Bana yarıyan tarafı sadece kaliteli ses çıkışı oldu.Tavsiyem arabanın orj ini bozma , ben takasa girerek 3 ekran degiştim ve arabayla bir yere giderken inanki o ekran özelliklerinin hiçbirini kullanmiyor insan , o kadar parana yazık etme ama genede sen bilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 9 Şubat 2011; 1:40:59 >




  • mevcut radyo ve arabanin icinde ki goruntu o kadar kotu ki, kesinlikle onu degistirecegim. Arabada double din icin yer yok, sifirdan yapilacak ne yapilacaksa. Dolayisi ile orjinal cerceveside yok.
  • Yapılan işlem içinize sinmeyecek , çerçeve konusunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.