Şimdi Ara

dota2 yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir lol oynuyordum. dün elime geçen key ile dota2 yi indirdim. Bugün ilk oyunuma girdim ama hiç birşey yapamadım nerdeyse. Oyun sistemi çok farklı geldi. En basitinden lol'de spacee basınca kendi heromuza geçerdik yada ne bileyim başka birinin statlerine bakarken altta kendi heromuzun özelliklerikaybolmazdı. Bu yüzden benim bir rehbere ihtiyacım var. İnternette önerdiğiniz bir rehber var mı ve ingilizce mi oynamalıyım türkçe mi?

• Başlangıç için şöyle bir rehber yeter, Never More'un eline sağlık.

http://forum.donanimhaber.com/m_60057444/tm.htm

Biraz çözene kadar Botlarla oynamanı tavsiye ederim. En azından küfür yemezsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 2 Temmuz 2012; 10:21:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Başlangıç için şöyle bir rehber yeter, Never More'un eline sağlık.

http://forum.donanimhaber.com/m_60057444/tm.htm

Biraz çözene kadar Botlarla oynamanı tavsiye ederim. En azından küfür yemezsin :)

hocam o rehbere baktım işime yaradı bi kaç oyun attım. ama oyun sonunda bi kaç item gösterdi. treasure falan. onları nasıl alabilirim. backpack te yoklar. almak için ayrı bişey mi yapmam gerek
  • Onları başkası kazanmıştır, kazananın ismi yazar üzerinde zaten. sen kazanınca gelir direkt backpack ine.
    Eşyaları seviye atlayınca kazanıyorsun galiba ama tam emin değilim.
  • Oyunu tabikide türkçe oyna.Skil açıklamaları var.Onları bil arkadaşın dediği gibi botlarla oyun kurmaya bak.Yok ben düz oynayacağım diyorsan.Ölmemeye dikkat et.Diğer adamların ne kastığına bak aldıkları heroların özelliklerini aklında tutmaya çalış.Dota öyle kolay öğrenilecek bişey değil 100 den fazla herosu ayrı ayrı özellikleri ve itemleri var.Bunları öğrenmen zaman alır.Sana tavsiyem ''LİON'' diye bir hero var onu al.2 tane disable skili var yani ölmekten kurtarır.Ve yüksek dmg li ultisi var.Buda zevk almanı sağlar sana diyebileceğim şimdilik bu kadar.Oyunu biraz kavradıktan sonra gerisi gelir.Başka konularda sıkıntın olursa tekrar yardımcı olmaya çalışırız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.