Şimdi Ara

Dota 2 ye başlamak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamün aleyküm Arkadaşlar daha önce hiç moba türü oyun oynamadım bu yüzden oyun hakkında pek fikrim yok.Sadece arkadaşımla bir ara lol oynamıştık 2 gün oynamaya çalıştım beceremedim sildim.Oyundan anladığım minyonlar gelecek onları öldüreceksin kuleleri yıkacak ilerlemek.Oyun hakkında genel bilgiler neler?Sürekli aynı karakteri alışıp oynamak mı daha iyi farklı karakterlerin stratejilerini kavramak mı ?Dota 2 yi yükledim yükledim karakterler hakkında geniş çaplı bir araştırma yaptım oyuna başlamayacağım beğendiğim karakterlerde şunlar;

    1-http://www.dota2.com/hero/Bloodseeker/ ++++
    2-http://www.dota2.com/hero/Ogre_Magi/ +++
    3-http://www.dota2.com/hero/Shadow_Fiend/ +++
    4-http://www.dota2.com/hero/Lina/
    5-http://www.dota2.com/hero/Venomancer/+++
    6-http://www.dota2.com/hero/Sand_King/
    7-http://www.dota2.com/hero/Leshrac/

    Artılarını fark etmediğim bir karakter var mı ve bu karakterlerin eksileri nelerdir?Oyun ve oyunun terimleri hakkında bir rehber paylaşabilir iseniz memnun olurum iyi oyunlar.







  • Kardeşim LoL DotA2'nin kolay versiyonudur onu beceremediysen boşa zamanını harcama derim bunu Betadan beri DotA 2 oynayan ve Dota 1 zamanından beri oynayan birisi olarak söylüyorum yani tavsiyem overwatch oyna LoL beceremediysen Dota 2004 yılından beri var. Ve sadece slow yok Lol deki gibi ayrıca her patch ile her şey allak bullak olur ben bile hala bir şeyler öğrenmek zorunda kalıyorum 10 yıllık oyuncu olmama rağmen. Sitedeki DotA 2 anakonusunu açan arkadaş benim liseden ve üniversiteden arkadaşım o başlattı beni de bu oyuna hala bırakamadım 34 yaşındayım. İlla oynayacam diyorsan sen bilirsin; ancak seçtiğin herolarla başlanmaz. Her hero ile bot ile enaz 2 kez oyna ,oyun bitene kadar sadece lanelerde oyna ,orman falan kasma şimdilik. Ayrıca oyuncuların bakış açısından her oynayacağın heroyu farklı oyuncuların gözünden izleyebildiğin kadar izle. İzle menüsünden izleyeceksin sakın turnuvaları izleme şimdilik neden dersen kafanı karıştırırlar olmayacak itemler alabilirler olmayacak yerde kullanabilirler pro olunca her heroyu; tank, carry, support, ormancı yapılabildiğini her heroya neredeyse her itemin olduğunu öğrenirsin ancak sen yaparsan reportlanırsın en az 3 yıl boyunca dediğim gibi oynamadan yapmamanı tavsiye ederim. Ve skillbuildlerini, itemlerini hareketlerini kimlere nereye baktıklarına dikkat et kör gibi oynama kopyala 7K oyuncuları. Kendi skilbuildini ve itemlerini bu adamlarınkinden baz alarak ileride birleştirirsin şimdilik aynını yap izlediğin her oyuncuyu aynen kopyalamaya çalış. Ayrıca bahsettiğin herolarla başlanmaz başlangıç heroları herkesin kolayca oynayabileceği herolar olmalı lich(support),sniper(carry;mid gitmemeye çalış mid oyuncusu yeterince iyiyse %55 kazanırsın sen gidersen %60 kaybedersiniz) gibi...Her heroyu oynamak istiyorsan da tüm herolarla en az 3-5 defa maç izleyip aynını yaptıktan sonra invoker,meepo,naga,io,diruptor,chen,enc...lone druid gibi herolarla oynamak seni geliştirir..Tüm heroların yeteneklerini,tahmini itemlerini ve takımdaki görevlerini bilmeden bu herolarla oynamak intihardır :)
    Bunları yaparsan ve tüm güncellemelerde ne geliştirilmiş hangi heronun ve itemin nesi değişmiş bakman gerek sürekli değişir patchlerle gerçi şimdilik gerek yok 2 yıl sonra anlarsın anca ne demek istediğimi 3-4 yıl günde 8 saat oynarsan 4k seviyesine gelebilirsin. 5-6k olmak istiyorsan günde 10 saat ayrıca kendi maçlarını rakip oyuncunun gözünden görüp hatalarını öğrenerek geçirmen gerek. Ayrıca tüm heroları tamamen kavradıktan sonra bir ya da iki bölge oyuncusu olmalısın ya da en fazla 10-20 hero ile sürekli oynamalısın safelane ve offlane misal ki 5K ya da 6K olabilesin. Ancak şunu da diyim sana bunlar naylon 5k ve naylon 6k'dır Bunun için bile refleks ve satranç gibi oyunlarda kolay kolay kimseye kaybetmeyen tiplerden olman gerek, değilsen zaman kaybı. Gerçek 6K-7K olmak için her heroyla her bölgede her şekilde oynayabilecek kadar iyi olman gerekir. Misal turnuvalarda üst düzey diye anılan oyuncular her karakterde üst düzey oynayamazlar. Oynamak zorunda kaldıklarında onlar da batırır en azından yeni yetmeler...Yaş olarak da 16 yaşın üzerindeysen boşa umutlanma 24 yaş bırakma yaşıdır genel olarak bu oyunda...O yaştan sonra support oynanılır genelde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 6 Mayıs 2017; 16:9:39 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.