Şimdi Ara

Dota 2 The International 2017 Treasurelar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, herkese iyi forumlar.
    Toplamda 200 liraya yakın steam envanterimi nakite çevirmek istiyorum. Eğer steamden oyun yahut item almayı düşünüyorsanız öncelikle yazımı okumanızı tavsiye ederim.

    Olay şöyle oluyor: siz steamden 100 liralık bir oyun almak istiyorsunuz, ben kendi envanterimi satarak size o oyunu hediye ediyorum ve siz de bana 100 liranın altında bir meblağ ödüyorsunuz(fiyatı merak eden arkadaşlar özel mesaja). Aynı şey steam topluluk pazarı için de geçerli. Satmayı düşündüğüm gözbebeklerim Dota 2 The International 2017 Treasure ları. Bunlarla ilgilenen varsa bu itemlere yatırım yapmak isteyen varsa direk takas yoluyla steam komisyonunu pas geçerek gönderebilirim. İstanbul içerisinde elden yapabiliriz alışverişimizi onun haricinden banka yoluyla.

    Yanlış anlamayın daha önce böyle bir şey yapmadım. Bu aralar nakite ihtiyacım olduğu için böyle bir işe kalkıştım yoksa satmayı düşündüğüm itemler değiller, yatırımlıklar. Oradan buradan okuduklarımla geldim buraya. Bynogame gibi sitelere yöneldim ilk başta ama komisyonları çok fahiş düzeydeydi o yüzden alternatif yollar aramaya başladım. Aynı zamanda ekşi sözlükten de bu duyuruyu yaptım. dileyen olursa o entry'mi ve steam profilimi de özelden paylaşabilirim.

    Ölücülere







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.