Şimdi Ara

Dota 2 - OpenGL Support for Windows

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reddit gibi yabancı sitelerde nvdia kullanıcıları için fps artışı sağlıyor denmiş ama oyun içinde -gl komutundan falan bahsedilmiş. Benim gibi nvidia (gtx660m) kullanıcıları için kurulması gereken bir şey mi ?

OpenGL ve DirectX birbirinden farklı şeler diye biliyorum. Microsoft un W10 ile birlikte gelen DirectX 12 ye göre daha performanslı bir şeyse yüklemek gerekir sanırımm ?

Reborn de max 55 fps lerde dolanıyor oyun. Normal mi bu değerler ? (MSİ Ge60 0ND / 2 gb ddr5 gtx660m)

Yükleyip kullananlar bilgi verebilir mi ?

Dota 2 - OpenGL Support for Windows

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 12 Eylül 2015; 12:33:54 >

• Ben denedim oyuna girmeden özelliklerden çalıştırma seçeneklerine girerek -gl yazmak yeterli yükledikten sonra.Şahsi fikrim hiç gereği yok, nvidia 870m ekran kartı ile denediğim pc üzerinde:
    Normal girişte: 110 fps
    -DX11 ile girişte: 80-90 fps
    -gl ile girişte: 60-70 fps

aldım.Efekt olarak opengl'in artısını gördügümüde söyliyemicem dikkatle inceledim.

Ati 5650m ekran kartında yaptıgım testte:

Normal giriş: 40-50 fps
    -DX11 girişi:15-50 fps(unstable)
    -gl girişi: 30-40 fps

Benim gözlemlerim böyle.

Not: 2 sistemde W10 üzerinde test edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinn3g4N -- 13 Eylül 2015; 2:49:51 >
  • Rinn3g4N kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim emektar var nvdia GT 210 gl denesek fayda gorurmuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinn3g4N

Ben denedim oyuna girmeden özelliklerden çalıştırma seçeneklerine girerek -gl yazmak yeterli yükledikten sonra.Şahsi fikrim hiç gereği yok, nvidia 870m ekran kartı ile denediğim pc üzerinde:
    Normal girişte: 110 fps
    -DX11 ile girişte: 80-90 fps
    -gl ile girişte: 60-70 fps

aldım.Efekt olarak opengl'in artısını gördügümüde söyliyemicem dikkatle inceledim.

Ati 5650m ekran kartında yaptıgım testte:

Normal giriş: 40-50 fps
    -DX11 girişi:15-50 fps(unstable)
    -gl girişi: 30-40 fps

Benim gözlemlerim böyle.

Not: 2 sistemde W10 üzerinde test edilmiştir.

Merhabalar bu dediginiz dx11 li giris normal giris nasil oluyor ? Nasi giriyoruz ve goruntude fark ediyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @nickbaron iki sistemde de yaptıgım testlerde gl'in artısını görmedim ne yazıkki. Directx, gl'den daha verimli özellikle ortamda windows olunca, opengl'in fps artışı yapması zor gibi. Vulkanla birşeyler değişebilir, ona daha var ama.

@H@$@N steam üzerinde oyuna sağ tıklayıp "özellikler" daha sonra "genel" sekmesi altında "çalıştırma seçenekleri" buraya "-DX11" yazarsanız dx11 ile başlar. Boş bırakırsanız Dx9 ile başlar normal olarak. Farkı varmı? deneyip kendiniz görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinn3g4N -- 13 Eylül 2015; 14:53:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 2 Single Player 64 Map
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.