Şimdi Ara

Dota 2 key var elimde takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 1 tane fazladan dota 2 var takas etmek isteyenler etmek istediği oyunla birlikte konunun altına msj atablr

• 1 keye 1 oyun mu olur. Her yer ücretsiz dağıtıyor artık. Nostalji olsun diye sakladığım Mario kasetlerini bile vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandalenaa

1 keye 1 oyun mu olur. Her yer ücretsiz dağıtıyor artık. Nostalji olsun diye sakladığım Mario kasetlerini bile vermem.

Mario kasetlerine karşı bi küçümseme sezdim sanki ilk göz ağrılarımızı böyle konulara alet etmeyelim lütfen. Saygı
  • neyin kafasını yaşıyorsunuz etmickseniz takas muhabbete girmeyin
  • 10 kuruşa gidiyor dota keyleri, sakıza takas ederim ama. o da falım olacak sulugöz falan istersen 2 keyini alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellyhunter35

neyin kafasını yaşıyorsunuz etmickseniz takas muhabbete girmeyin

asıl bizim merakımız sen neyin kafasını yaşıyosun cod black ops 2 yle takas edicem kabul ediyomusun ?
  • Şöle herşeyden çıkar elde etmeniz beni güldürüyor resmen isteyene 1 tane var elimde bedava veririrm

Not : Dota 2 Sahibi olanlar eklemesin ( öm beklerim )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 tane keyim var isteyen pm ile ulaşsın yollayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyorda tanesi 10 kuruş. Adam sana oyun verirse sana oyun hediye etmiş olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pişman ettiniz konu kilit yazmayın :D
  • Bunun için çok geç kalmışınsın sen. Artık valve neredeyse herkese dota 2 gift yolladı steam accountlara. Bende 3-4 tane olmuş bile öyle duruyor inventoryde. Herkesde var artık. En son girdiğimde 60-70 bin lerdeydi online sayısı. Şimdi bakıyorum 150bin den aşşağı inmiyor. Closed beta lığı kalmadı bu oyunun artık Open Beta yapmaları yada direk olarak oyunu çıkarmaları gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Bunun için çok geç kalmışınsın sen. Artık valve neredeyse herkese dota 2 gift yolladı steam accountlara. Bende 3-4 tane olmuş bile öyle duruyor inventoryde. Herkesde var artık. En son girdiğimde 60-70 bin lerdeydi online sayısı. Şimdi bakıyorum 150bin den aşşağı inmiyor. Closed beta lığı kalmadı bu oyunun artık Open Beta yapmaları yada direk olarak oyunu çıkarmaları gerekiyor.

online kişi sayısını nereden görüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Bunun için çok geç kalmışınsın sen. Artık valve neredeyse herkese dota 2 gift yolladı steam accountlara. Bende 3-4 tane olmuş bile öyle duruyor inventoryde. Herkesde var artık. En son girdiğimde 60-70 bin lerdeydi online sayısı. Şimdi bakıyorum 150bin den aşşağı inmiyor. Closed beta lığı kalmadı bu oyunun artık Open Beta yapmaları yada direk olarak oyunu çıkarmaları gerekiyor.

online kişi sayısını nereden görüyorsun?

Matchmaking e girince bu ülke seçme,oyun modu seçme yerinde görünüyor find a match ın üstünde yazıyor hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.