Beyler merhaba toshiba satellite L755 modeli laptop um var normalde 80 fps ye kadar alabiliyorum oyun içinde ama birden bi lag giriyor 15 lere kadar düşüyor .. Bu kadar fark olmasının nedeni nedir bilgisayarım 4 gb ram 525M Nvidia 1 GB ekran kartlı 2,30 işlemci hızı bilenler yazabilirse güzel olur gerçekten format falan attım yine aynı sonuç.
grafikleri düşür sistemin zayıf
Normalde 80 fps alıyorsan ve bir anda düşüyorsa
1- Antivirüs ve açık olan programları kontrol et güncelleme olabilir. 2- Virüs taraması yaptır bazı virüsler belirli zamanlarda pcyi kasar 3- Everest programıyla oyun oynarken donanımların ısılarına bak çok ısınma varsa buna sebep olmuş olabilir.
Şimdilik aklıma bunlar geldi.Gamebooster tarzı bir program kullanmanıda tavsiye ederim sistemdeki yükü azaltıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: alidinc06
1- Antivirüs ve açık olan programları kontrol et güncelleme olabilir. 2- Virüs taraması yaptır bazı virüsler belirli zamanlarda pcyi kasar 3- Everest programıyla oyun oynarken donanımların ısılarına bak çok ısınma varsa buna sebep olmuş olabilir.
Şimdilik aklıma bunlar geldi.Gamebooster tarzı bir program kullanmanıda tavsiye ederim sistemdeki yükü azaltıyor.
+ olarak teamfightlara girme aa, tide ın ultisinde falan kasma yapar Kappa
quote:
Orijinalden alıntı: Prоwler
quote:
Orijinalden alıntı: alidinc06
+ olarak teamfightlara girme aa, tide ın ultisinde falan kasma yapar Kappa
Troll diyorlar bana , desssinler değişemem , resimleeeer değişemez.
+ Trollü kim feedledi nq ??????
donanım kötü değil ama laptopta oynamak işkence başlı başına , 720p çözünürlükte low ayarlarda oynuyorum yakın donanımlarla . nadir de olsa kasma oluyor tf de
o zman hiç oynamayalım o oyunu :D Antivirüs programıda kullanmıyorum neden yapıyor anlamıyorum ya grafikler dipte zaten sadece oyun aksın istiyorum şu game booster ı bir deneyeyim olmadı
bilgisayarında çift ekran kartı mı bulunuyor? aynı sorunhttp://dev.dota2.com/showthread.php?t=68303 linkindeki elemanında başına gelmiş, dotayı açarken ekran kartı ile aç şeçeneği ile girmeyi dene önce..
Nihilanth
kullanıcısına yanıt
eyvallah hocam sağol araştırdığın için şu an daha iyi gibi
biraz değil epey fark eder, bendede çift ekran kartı var, bir tanesinde tüm ayarlar low haline gelmesine rağmen en ufak skillde oyun donuyorken, ekran kartı açıkken full ayarda tüm ultiler üst üste patlayınca bile en ufak donma olmuyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme