Şimdi Ara

DotA 2 fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar gecen sene oyunu sorunsuz sekilde oynuyordum. Bu sene universite sinavim oldugu icin ara verdim. Geri dondugumde oyun eskiye oranla bayagi bir kasma yasiyordu 40 50 fps aliyordum. Simdi w10 u yukledim oyun daha da kasmaya basladi. Oynanamaz hale geldi. Ekran kartim gt630 . Evet bu oyunlar icin cok ideal degil ama eskiden is yapiyordu. Driverimi guncelledim. Internetteki videolari da izledim . Nvidia denetim masasi ayalarini da yuksek performans icin yaptim ama hicbir degisiklik olmadi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • omorozy kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    W10 çıktıktan sonra, W10 kullanıp, DotA oynarken birçok kişi de seninle aynı durumdan muzdarip maalesef. Öncelikle ekran kartın ile W10'un uyup uymadığına mutlaka göz at, o hususta birçok parazit çıkabiliyor. Şöyle ki; NVIDIA'nın sitesinden kontrol edebilirsin.

    FPS konusunda ise, DotA Reborn ile açmamanı tavsiye ederim. Yüksek işlemcili veya ekran kartı iyi olan bilgisayarlar, arka planda çalışan arayüzü daha rahat çalıştırabiliyor. Fakat senin bilgisayarın da bundan dolayı yaşanan bir problem olabilir. Reborn kullanmadığın halde yine FPS düşük ise, oyunun video ayarları ile oynaman gerekecek. FPS için en ideal ekran çözünürlüğü olarak ise Windowed modda oynamanı öneririm.

    Bu arada, makinende bu sorunlar, hâlâ devam ederse, şunu söylemek isterim ki oyun artık 30+ GB oldu. Gelen güncellemeler, oyunu biraz daha ağırlaştırdı gibi.

    Umarım naçizane bir yardım dokunur. İyi farmlar :)




  • Ekran kartini w10 a gore indirdim ayni sorunu aliyorum.Fps icin her seyi kıstim hatta oyun ici cozunurluk de 80 de . Reborn da oynamiyorum. Herhalde benim yeni bir pc ye ihtiyacim var. Tavsiyelerin icin tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omorozy kullanıcısına yanıt
    hocam, gt635m ekran kartım var aynı şekilde. Bilgisayarı mı bozdum, Dota mı kasıyor diye düşünüyordum.

    geçen sene 60 fps sabit rahat oynardım. şimdi de başlarda 60 oluyor ama, ısınmadan mıdır nedendir oyun esnasında 30 a, bazen de 20 lere kadar düşüyor. sinir bir durum.
    Dotadan mı bilmiyorum ama, çoğu oyun kasmaya başladı bende. Donanımsal bi sıkıntı oldu heralde diye düşünürken bu konuyu gördüm. böyle mi sizin de? yani 30 fps de sorun değil de, sinirimi bozuyor arada 20 lere düşmesi. pek takmıyorum ama yine de bir kısmım sinir oluyor.

    işlemci : intel i5 3210m
    ram: 8gb ddr3
    gpu: nvidia gt635m


    -- bu arada uzun zamandır ekran kartını güncellememiştim 355.30 çıkmış bakalım bir şey değişecek mi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdeniz1997 -- 12 Ağustos 2015; 22:28:52 >
  • bdeniz1997 B kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var.Bilgisayar aynı özelliklere sahip neredeyse(bir tık üstü belki).Zaman geçtikçe bilgisayarın performansı düştü.Sen sorunu çözebildin mi bari?
  • dewilswale kullanıcısına yanıt
    valla akk bitti internetin hızı 3 mbit şuan. indiriyodum s. et anime izliyim dedim dün iptal ettim driver indirmeyi. bi daha da devam ettirmedim. Yükleyince bakarım.
  • Windows 10 güncelledikten sonra ara ara 5 seviyelerinde düşen fps hep 59-60 seviyelerinde. Bariz performansa + etkisi oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.