Şimdi Ara

Dota 2 Donanımhaber Dota Ekibi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
235
Cevap
1
Favori
7.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar böyle acayip grup işleri ile filan uğraşacağınıza, oluşturun bir sohbet odası yada DonanımHaber kanalına girin yazın ordan kim müsait ise oynasın. 30 dakikalık oyun için 1 saat adam toplamak ile uğraşıyorsunuz. Sohbet odasında belli bir topluluk olunca zaten sürekli maç yapılır.
  • Burada gruba ekleyin diyipde eklenmeyen var mı ? yok galiba. ee bu durumda girin steamden grubun sohbet odasına oyun atmak isteyenler buluşun atın her zaman yöneticinin oyun ayarlamasına gerek yok kendi aranızda da ayarlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

All that awaits you is a somber morrow
    No matter where the winds may blow''
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkDefender

Hocam yanlış anlamayın ama yaptığınız yanlış bir hareket madem böyle bir oluşumun sorumluluğunu alıyorsunuz, ilgilenin yada sahiplenmekten vazgeçip ilgilenecek başka kişilere de yöneticilik verin. Özel mesaj atın diyorsunuz atılan mesajlara cevap vermiyorsunuz, konu altından zar zor bir cevap atıyorsunuz ayrıca bu grubun illa 10 kişi girmesi mi lazım rastgele birisiyle oynamaktansa o sırada oyuna giren dhden bir kaç kişiyle oynamak istediğimden yazıyorum sırf bunları. Siz bunu bir düşünün en iyisi.

Grup yöneticiliğiyle falan alakası yok ki oyun kurmanın. Grubu kurduğumda chat odası bilinci oluşturmaya çalıştım ama kimse girmiyor oraya. İsteyen arkadaşlar chat odasına girip oynayabilir.

Ayrıca şu anda gruba üye olsanızda çok bir şey farketmeyecek. Maç ayarlanmıyor nasıl olsa. Ha eğer diyorsanız çağırdığında en azından bir meşgulüm cevabı veririm hocam sana, buyrun ekleyeyim sizi. Durum öyle ki elemanları çağırıyorum, çevrimiçi gözüküyor -steamde mesaj okunduğunda anlarsın-. Cevap vermiyor.

• Ciddi biçimde dota 2 takımı kuran ve adam arayan varsa semi-support ve hard support rollerini çok iyi oynarım . Steam id :yakuli . Steamden veya buradan irtibata geçebilirsiniz .
  • beyler önceden 30-60 arası bi fps ile laptopta dota 2 oynayabiliyordum pcyi servise gönderdim geldiginde kurdum dota2 yi fakat fps 2-5 arası dogal olarak oynanmıyor takılıyor 10 sn sonrada kapanıyor oyun....
    bu durumun neyden kaynaklandıgını bilen varsa yardım etsin lütfen...

Orijinalden alıntı: RockAndRollNeverDie

Ciddi biçimde dota 2 takımı kuran ve adam arayan varsa semi-support ve hard support rollerini çok iyi oynarım . Steam id :yakuli . Steamden veya buradan irtibata geçebilirsiniz .

Gerçekten çok iyi olduğunu düşünüyorsan ekle steam id : scs_55 akşam deneriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Intel®Core i52450M 2,50 GHz Intel® Turbo Boost ile 3,1 GHz 15,6 "1366 x 768 px6 GB SATA500 GB 2 GB 5400 rpm 1333 MHz Nvidia GT540M3w
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Marcos

Dota 2 Donanımhaber Dota Ekibi

GRUP LİNKİ : http://steamcommunity.com/groups/dhkonudisi

Yeni konumuz hayırlı olsun.

1- S.Marcos
    2- Willy Willie
    3- SellYourSoul
    4- HypnotiC.
    5- Jon Snow Targaryen
    6- CappyDH
    7- Sub-Zero0
    8- ShadowStep
    9- PongLenis
    10- sitritfaytır
    11- vigNerd
    12- burnaldinho
    13- K4JM3R
    14- Dişi Dökülen Nijeryalı
    15-

Grupta olanlar kendini kanıtladıkça listeye eklenecektir. Maçlarda iyi oynayıpta eklemediklerim varsa bilinki dh nicklerini bilmediğim içindir.

eklese usta freestayla

Intel®Core i52450M 2,50 GHz Intel® Turbo Boost ile 3,1 GHz 15,6 "1366 x 768 px6 GB SATA500 GB 2 GB 5400 rpm 1333 MHz Nvidia GT540M3w

• quote:

Orijinalden alıntı: freestayla

quote:

1- S.Marcos
    2- Willy Willie
    3- SellYourSoul
    4- HypnotiC.
    5- Jon Snow Targaryen
    6- CappyDH
    7- Sub-Zero0
    8- ShadowStep
    9- PongLenis
    10- sitritfaytır
    11- vigNerd
    12- burnaldinho
    13- K4JM3R
    15-

Grupta olanlar kendini kanıtladıkça listeye eklenecektir. Maçlarda iyi oynayıpta eklemediklerim varsa bilinki dh nicklerini bilmediğim içindir.

eklese usta freestayla

Hocam burada isminizin yazmasının pek bir önemi yok, buraya isimleri oyununuzu gördükten sonra ekliyor ama steamdeki gruba alsın ilk

• Orta şeker bir oyuncuyum şuanlık, Dota 2 ye daha yeni alışıyorum.Steam nick fluoxytil1
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypnotiC.

quote:

Orijinalden alıntı: freestayla

quote:

1- S.Marcos
    2- Willy Willie
    3- SellYourSoul
    4- HypnotiC.
    5- Jon Snow Targaryen
    6- CappyDH
    7- Sub-Zero0
    8- ShadowStep
    9- PongLenis
    10- sitritfaytır
    11- vigNerd
    12- burnaldinho
    13- K4JM3R
    15-

eklese usta freestayla

Hocam burada isminizin yazmasının pek bir önemi yok, buraya isimleri oyununuzu gördükten sonra ekliyor ama steamdeki gruba alsın ilk

bende onun için yazdım :)

• Arkadaşlar kendinizi ekletmek istiyorsunuz ama grup boş.kimsenin oyun oynamak için başkasına baktığı falan yok.
    grup fail oldu diyebiliriz.

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Arkadaşlar kendinizi ekletmek istiyorsunuz ama grup boş.kimsenin oyun oynamak için başkasına baktığı falan yok.

Canlandırın o zaman tekrar :D bu hafta 1 maç daha ayarlıyalım

Orijinalden alıntı: HypnotiC.

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Arkadaşlar kendinizi ekletmek istiyorsunuz ama grup boş.kimsenin oyun oynamak için başkasına baktığı falan yok.

Canlandırın o zaman tekrar :D bu hafta 1 maç daha ayarlıyalım

hocam organize işini ben pek beceremiyorum.ayarlarsanız ben gelirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 1 Mart 2013; 1:54:57 >

Asus - CROSSHAIR V FORMULA-Z 990FX DDR 3 2400MHz+ (OC) -- AMD FX-8150 3.6ghz @ 5.0 ghz -- Kingston HyperX Genesis 16gb DDR3 1600mhz -- ASUS DCII OC R9 290X 4096mb 512-bit ---Samsung EVO 250GB --Seagate Barracuda 1Tb+2Tb+1Tb 64mb Cache Sata2--- Aerocool Strike X ST Hot Swap HDD Slotlu Case -- AMD FX Liquid Soğutma -- XILENCE Modular Series 1200W R3 Power 1200W 80plus Psu -- Samsung BX2350 23&amp;#39;&amp;#39; Wide Screen LED LCD Monitor -- 2tb WD Media Center Elements

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.