Şimdi Ara

DotA 2 de acayip şekilde artan Türk oyuncu kitlesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan düşük levellerde artış çok fazla. Aşırı küfür ediyorlar ve oyundan bi haberler. Rus oyuncu kitlesinden çok daha beter. ruslar ile daha iyi anlaşıyoruz resmen. Birisi Türkçe konuşmaya başladığında hiç cevap vermiyorum bu yüzden olur olmadık yerde küfür ediyorlar ve afk kalıyorlar genelde. geçen gün 3 tane Türk girdi afk kaldı 2 kişi kazandık oyunu. bütün oyunlarım neredeyse böyle oluyor yani oyundan güvenli bir şekilde çıkılabilir hale geliyor. şuan 9 lvl civarı bir şeydim. level arttıkça bunlar azalır mı sizce? ve sizinde bu gibi şikayetleriniz var mı ?

• Geçen attığım bir maçta nicki "Bir şeyin çocuğu Valve" (anladınız orayı) nickli bir adam, BH seçip tüm oyun feedledi. Nedenini anlamadım ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

Geçen attığım bir maçta nicki "Bir şeyin çocuğu Valve" (anladınız orayı) nickli bir adam, BH seçip tüm oyun feedledi. Nedenini anlamadım ama.

genelde küfürlü nick koyuyorlar zaten. geçende lina ile bi kaç kişi geldiler. juddg. falan vardı çaktırmadan ingilizce konuşuyorum ben carry'im bana ks atıyorlar support bile gelip farmımı killimi çalıyor. lina midde acayip feedledi zaten. jud 0-10 falan gidiyordu 15. dk da. benim tek kendim canını %10 a kadar düşürdüğüm adama ks attı neden ks attın dedim. sorry I need gold yazdı.
  • LoL'cüler dotaya gelmeye başladı demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mares626

LoL'cüler dotaya gelmeye başladı demek

bende lol den geldim buraya ama önceden dota 1 oynamışlığım vardı az çok biliyordum yani olayı. lol den gelebilirler ona karışmıyorum ama sorun şu aşırı küfür ve feed içeriyorlar.
  • EuEast oynamiyorum genelde Turk de fazla olmuyor. Oyunlarda genel Turk oyuncu kitlesi oyle malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşılaşmak sorun değil senin Türk olduğunu öğrenince direk sana sövüyolar arkadaş..bi ara adam gitmiş lifestealer almış girdi içime.midi ittiriyorduk kule altında 2 adam görünce dedim geriye çekileyim sağda soldada adam görünmüyor belli olmaz..adam bi başladı sen ajansın şöylesin böylesin birde ağza alınmayacak laflar...Umarım level yükselince azalır kardeşim ya en büyük dileğim o yönde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost 112

quote:

Orijinalden alıntı: mares626

LoL'cüler dotaya gelmeye başladı demek

bende lol den geldim buraya ama önceden dota 1 oynamışlığım vardı az çok biliyordum yani olayı. lol den gelebilirler ona karışmıyorum ama sorun şu aşırı küfür ve feed içeriyorlar.

Zaten normal davrananlara lafım yok sorun dediğin gibi sürekli küfüredip feedleyenlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: enahbor

Karşılaşmak sorun değil senin Türk olduğunu öğrenince direk sana sövüyolar arkadaş..bi ara adam gitmiş lifestealer almış girdi içime.midi ittiriyorduk kule altında 2 adam görünce dedim geriye çekileyim sağda soldada adam görünmüyor belli olmaz..adam bi başladı sen ajansın şöylesin böylesin birde ağza alınmayacak laflar...Umarım level yükselince azalır kardeşim ya en büyük dileğim o yönde

zaten o yüzden belli etmiyorum türk olduğumu yoksa acayip küfür ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: enahbor

Karşılaşmak sorun değil senin Türk olduğunu öğrenince direk sana sövüyolar arkadaş..bi ara adam gitmiş lifestealer almış girdi içime.midi ittiriyorduk kule altında 2 adam görünce dedim geriye çekileyim sağda soldada adam görünmüyor belli olmaz..adam bi başladı sen ajansın şöylesin böylesin birde ağza alınmayacak laflar...Umarım level yükselince azalır kardeşim ya en büyük dileğim o yönde

Level dediginiz oyun attikca gelen exp birikimi.Kaybetsen de geliyor.Oynayisinizi gelistirirseniz daha seviyeli oyunlar atarsiniz.Yani kuru kuru level alarak degil de duzgunce kazanarak ve iyi oynayarak level atlamaya bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi turk sana turkce kufur ederse sende rusça kufur et bilmedikleri seyleri gorunce susuveriyolar hemen

• Okullar acilinca biraz rahatlar...

• Bana da bir tane denk geldi takımdan biri pudge seçip mid dedi bizimkide wind seçti mid dedi.Ben önce söyledim dedi 2 kişi mid oldular.
  • yani eşleştirme yaparken win rateye göre mi yapılıyor ?..çünkü levelim artarsa oyunu düzgün insanlar oynuyordur bu yüzden oyunlarda daha seviyeli geçer diye düşünyordum.
  • Leveldada fark ediyorda birazda kendi performansinada bagli eger guzel bir win rate yakalarsan baslarda o sekilde ilerleyerek daha guzel maclar cokabiliyor karsida yada baska cok yenilince ilerleyen zamandada bu gibi turklerle tekrardan karsilasma olanagin yuksek olay sende bitiyor biraz dişini sıkıcan :D

• bir tek benim takimima gelen turkler mi iyi oluyor

• Asla Türk olduğunu söyleme, hepsini mute'la oyununa bak.

• Bak küfür ettiyse ve küfür tamamen amacsizsa, veya bi hata yaptiginda küfür ediyosa (bu bi oyun ve insan hata yapabilir) acıma ailesinden başla neyi varsa say dediğim gibi acıma bildiğin kufurleri et. Hatalı misin? Hayır değilsin. Sen olsan ablana annene küfür etseler hoşuna gidermiciler gelmesin lutfen. İnsan gibi empati yaparsanız bu davranışın gayet doğru olduğunu anlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drummer07

Bak küfür ettiyse ve küfür tamamen amacsizsa, veya bi hata yaptiginda küfür ediyosa (bu bi oyun ve insan hata yapabilir) acıma ailesinden başla neyi varsa say dediğim gibi acıma bildiğin kufurleri et. Hatalı misin? Hayır değilsin. Sen olsan ablana annene küfür etseler hoşuna gidermiciler gelmesin lutfen. İnsan gibi empati yaparsanız bu davranışın gayet doğru olduğunu anlayabilirsiniz.

Botlara küfretmekten pek bir farkı yok.Mutele geç,boşa yorma kendini oyununa bak.
  • Mute atıyorum direk veya Türkçe bilmiyormuşum gibi davranıyorum elimizden başka birşey gelmiyor. Bu arada son aylarda Ruslar geri çekildi gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.