Şimdi Ara

Dota 2 - Cadılar Bayramı Event

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir mod çıkmış ama tam olarak anlayamadım, Roshan haritada serbestçe dolaşıyor ve birilerini kovalıyor tam olarak mantığını anlayan biri anlatabilirmi ?

• Baj şimdi 2 takım birbirinin şekerlerini çalmaya calışıyor o arada roshan cıkıyor ve birini kovalamaya başlıyor ona 1 tane şeker veriyorsun roshan karşı takımdaki birine gidiyor öle öle paslaşıyorsunuz oyun sonunda en fazla şeker olan takım kazanıyor ama bitmiyor sonra oyun sana yüksek miktarda para veriyor ve itwm diziyorsun sonrada senin takımınla karşı takım birlikte roshanı kesiyorsunuz o bitince itemler geliyor baya zevkli bir mod

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana elmaz ve yumurta geldi ne yapıyorum bunları?
  • yumurtayla elmasları birleştiriyorsun item cıkacak herhalde içinden
  • Yumurta ne işe yarıyor hakiketen 2 tane element koydum fakat fullemek çok zaman alıcak...
  • Bu yumurta ve kristâller tam olarak ne işe yarıyor?
  • şekerleri nasıl alıyoruz ?
  • internette biraz dolasınca genel gorus yumurtadan tavuk cıkacagı yonunde. Icine doldurdugunuz kristallere gore de renkgi biçimi ve rare/mytical bla bla olma ozellikleri degisecek. Cok guzel sekilli courier lar gordum; umuyorum onlardan bi tanesi dogrudur.

şekerleri kucuk rosh tipli yaratıklar dusuruyor. Normal lane de creep tarzında cıkıp ilerliolar. Kesin kendi takımınızın cantasına doldurun. Dikkat : seker aldıkca hp duser, yani 10 tane seker tasıyorken "oha adam tek attı" demeyin =)
    + olarak karsı takımın seker cantasına 1 tane vurursanız ordan da seker duser, karsı takımdan 1 seker azalır. Seker calma olayı. Ona gore taktik yapıp en fazla sekeri yoplamaya calısıosunuz.

budur.
  • Ben bir yumurtayı tamamladım ne edecez şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.