Şimdi Ara

Dota 2 Bilen yardımcı olsun lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler steam-dota indirdim dotaya giriyorum ama ne oyna play alaksız bloglar var ne yapmalıyım

• oyuna girdiğinde saçma bi görev var, onu yapman lazım.
    yaptıysan, yine de oyna sekmesi açılmıyorsa sadece izleyici olabileceğin invite gelmiş, yeni invite gönderirim ama önce görevi bitir, kontrol et.
    yine de hallolmadıysa oyun içi resmini çek (F12), buraya koy, neymiş durum anlarız ordan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MathMad

oyuna girdiğinde saçma bi görev var, onu yapman lazım.
    yaptıysan, yine de oyna sekmesi açılmıyorsa sadece izleyici olabileceğin invite gelmiş, yeni invite gönderirim ama önce görevi bitir, kontrol et.
    yine de hallolmadıysa oyun içi resmini çek (F12), buraya koy, neymiş durum anlarız ordan.

Hocam , Bir üye arkadaş KEY vericek eğer key ile olmaz ise koyucam hemen , Teşekkürler Takip teyim.
  • Beyler oyuna girebiliyorum ben ama KEY lerime nasıl bakacağım?
  • dota 2 invite hakkı ise key den kastın, kendi steam profilinden envanterine girip (steam ekranında üstte nick ine mouse götürüp en alttaki seçenek) ordan dota 2 - steam - vs. (oynadığın başka oyun varsa onlar) seçeneklerden steam e tıkla. eğer davetiyen varsa orda görürsün. yoksa da gönderir steam oynadıkça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MathMad

dota 2 invite hakkı ise key den kastın, kendi steam profilinden envanterine girip (steam ekranında üstte nick ine mouse götürüp en alttaki seçenek) ordan dota 2 - steam - vs. (oynadığın başka oyun varsa onlar) seçeneklerden steam e tıkla. eğer davetiyen varsa orda görürsün. yoksa da gönderir steam oynadıkça.

25 tane varmış Teşekkürler.İsteyen PM atsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.