Şimdi Ara

DoTA 2 beta key istiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, benimle hesabini paylasabilecek birisi varsa sevinirim veya invite alip/alma durumu olacak olup paylasacak olan olursa.

LUTFEEENN!

• Biz de arıyoruz ama daha bulamadık
  • elimde 2 tane dota 2 steam gift bulunmaktadır steamden ekleyin konuşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

elimde 2 tane dota 2 steam gift bulunmaktadır steamden ekleyin konuşalım.

pm attim steam acc yi goruselim istiyorsaniz
  • ...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-902357F9E -- 2 Ağustos 2012; 16:45:27 >
  • parayla almamanız taraftarayım ben de, yaklaşık 2 aydır dota 2 key bekliyorum, 05 senesinden beri dota oynamama, eğittiğim adamların şuan dota 2 oynuyor olmasına rağmen hala bekliyorum bir ümit. size de bekleyin derim. + bu şans ile Lorrid dostumun bahsettiği o kandırmacayı yapsam bile her türlü ceza beni bulur diyerekten çekiniyorum. çölde kutup ayısı misali.
  • ya bu iş çok saçma değil mi? millet bir senedir dota 2 beta oynuyor, başkaları oynayamıyor. bir sene beta mı olur ya :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bekleyeceğiz artık.En azından open beta olsaydı ya
  • Arkadaşlar nezaman çıkacak dota2 belirli bi sezon yada ay var mı 2 ay 3 ay yada öngörünüz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakahn

parayla almamanız taraftarayım ben de, yaklaşık 2 aydır dota 2 key bekliyorum, 05 senesinden beri dota oynamama, eğittiğim adamların şuan dota 2 oynuyor olmasına rağmen hala bekliyorum bir ümit. size de bekleyin derim. + bu şans ile Lorrid dostumun bahsettiği o kandırmacayı yapsam bile her türlü ceza beni bulur diyerekten çekiniyorum. çölde kutup ayısı misali.

2 ay mı? Ben şanslıymışım. çünkühttp://www.playdota.com/forums/forumdisplay.php?f=160 sitede 2. günde key verdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

quote:

parayla almamanız taraftarayım ben de, yaklaşık 2 aydır dota 2 key bekliyorum, 05 senesinden beri dota oynamama, eğittiğim adamların şuan dota 2 oynuyor olmasına rağmen hala bekliyorum bir ümit. size de bekleyin derim. + bu şans ile Lorrid dostumun bahsettiği o kandırmacayı yapsam bile her türlü ceza beni bulur diyerekten çekiniyorum. çölde kutup ayısı misali.

2 ay mı? Ben şanslıymışım. çünkühttp://www.playdota.com/forums/forumdisplay.php?f=160 sitede 2. günde key verdiler.

15 gün oldu bana hala gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: LongİslandİcedTea

quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

quote:

15 gün oldu bana hala gelmedi

Aylardır bekliyorum

• 20 liraya dota 2 key satılık isteyen varsa 2 kutu sigara parası :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadıkakyol

20 liraya dota 2 key satılık isteyen varsa 2 kutu sigara parası :D
    .................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-902357F9E -- 2 Ağustos 2012; 16:45:55 >
  • Arkadaşlar bana birisi dürüstçe anlatabilir mi nasıl key edinebileceğimi? Oyun allahtan kapalı beta, gördüğüm 10 kişiden 7'sinde dota2 var, ne iş yapıyor bu Valve anlamak güç
  • playdota sitesinden bana aynı gün betakey geldi.. şansıınızı deneyin derim günde 180 tane dağıtıyorlar fakat belli bir tarihten önce üyelik alınmış olması gerekli sanırım.. güncelliyorlar tarihleri sürekli.. Oyun zaten open beta olcak sanırım az kaldı.. Sıkın dişinizi biraz daha derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frightfull

playdota sitesinden bana aynı gün betakey geldi.. şansıınızı deneyin derim günde 180 tane dağıtıyorlar fakat belli bir tarihten önce üyelik alınmış olması gerekli sanırım.. güncelliyorlar tarihleri sürekli.. Oyun zaten open beta olcak sanırım az kaldı.. Sıkın dişinizi biraz daha derim..

Ordan çok zor yaaa :( Sen şanslıymışsın hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

quote:

playdota sitesinden bana aynı gün betakey geldi.. şansıınızı deneyin derim günde 180 tane dağıtıyorlar fakat belli bir tarihten önce üyelik alınmış olması gerekli sanırım.. güncelliyorlar tarihleri sürekli.. Oyun zaten open beta olcak sanırım az kaldı.. Sıkın dişinizi biraz daha derim..

Inviteleride harcadım. yoksa yardımcı olmaya çalışırdım. :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

quote:

Inviteleride harcadım. yoksa yardımcı olmaya çalışırdım. :(

Bugun çekilşten invite çıktı sonunda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorrid

quote:

Orijinalden alıntı: sadıkakyol

20 liraya dota 2 key satılık isteyen varsa 2 kutu sigara parası :D

ben giveaway yapınca key istiyorsun bir de utanmadan? sakın parayla almayın key falan, oyun f2p, ayrıca playdota forumunda 2 saat geçiren herkes key sahibi olabilir.

Şuan playdota sitesine üye olamıyorum. sorun bende mi acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.