Şimdi Ara

DOTA 2 [ANA KONU] (975. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.849
Cevap
78
Favori
711.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 973974975976977
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 maç üstüste kazanınca bu kadar sevineceğimi tahmin etmiyordum.

Şu an metadaki herolar neler sizce? Spamlayacak core herolar arıyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

2 maç üstüste kazanınca bu kadar sevineceğimi tahmin etmiyordum.

Şu an metadaki herolar neler sizce? Spamlayacak core herolar arıyorum da

şurdan biraz birşeyleri görebilirsin.
    http://www.dotabuff.com/heroes/meta

Bu arada yeni itemleri de gözden geçirmen şart.
    Şurdan da okuyarak öğrenebilirsin, bazı herolar ve itemler bufflandı.
    http://www.dota2.com/687
    Mesela Faceless, Centaur, Phantom Assassin, Axe vs, itemlerden armlet, blademail, bloodstone, Diffusal, SnY gibi.
    Liste uzun aslında ama pek yazamadım şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeosol -- 5 Mayıs 2016; 18:48:42 >

• YesilliksizTantuni kullanıcısına yanıt
    Tinker bence rearmin manasi dustu gecen patchte de rearm saniyesini dusurduler bloodstone guzel oldu baya da oynayan gordum yayinlarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

Zaman çabuk geçer Allah sağlık sıhat versin yeter Sende DH | tagını ekle o zaman. Yeterki gönüller bir olsun.

Listenizdeki insanları karıştırıyorsanız Sağ click > Takma ad ekle diyerek hepsine DH yi kendiniz ekleyebilirsiniz. Kimse siz nickleri karıştırıyorsunuz diye sizin istediğiniz nicki koyacağını sanmıyorum hocam

• Yeosol Y kullanıcısına yanıt
    Yok ben patchi gördüm zaten çıktığından beri de oynuyorum zaten. Slark sven axe banko bunlar metada da bana daha çok mid herosu lazım. Carry alırsan earlyde takıma bağlı oluyorsun o yüzden mid herosu arıyorum.
  • YesilliksizTantuni kullanıcısına yanıt
    Kendi bacağından asılmak istiyorsan Lifestealer al. Seviyende jungler'lara fazla baskı yapmıyorlarsa jungle gir direkt. Early kill kovalama ihtimalin zor ama metaya sağlam döndü. Bayağı 70-80 cs ile 10-11 dakikada Armlet + Phase'i kasıp dümdüz yürüyebiliyorsun. Build istersen de Armlet'in üstüne S&Y, ardından Vanguard, sonrasında Desolator gidiyorum. Bunlardan sonra da Abyssal ile Assault bitirip mevzuyu kapatıyorum. Yalnız Midas ya da Mjollnir build'i ölü şu anda hero'da. Midas'la vakit kaybetme. Hero'nun str gain'i 2,4ten 3e fırladı. Armlet hem daha fazla can hem daha fazla armor veriyor artık. Vanguard/Abyssal ile de Armlet'i kapatmana gerek kalmıyor. 65 damage + 25 attack speed veren all-star item oluyor şu anda Armlet, Abyssal kasan hero'larda. 6.87 ile hero'nun winrate'i de %50den %55e fırladı zaten.

İlla mid diyorsan da Mirana öneririm. Aghanim's şu anda core durumda hero'ya. Aquila - Drum gibi ufak item'lardan sonra direkt Aghanim's kasıyorsun. Üstüne Diffusal-Manta-Ethereal.

• Ñolofinwë kullanıcısına yanıt
    Naix iyi tercih. Blademail de çok işe yaramıyor karşısında hem assault iyi bir tercih olduğundan hem de open wounds sayesinde.

• Newbee ilk maça 5 immo basayım mı? :D

Edit: Lan sfin kolları vermeyeydik iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesilliksizTantuni -- 5 Mayıs 2016; 22:09:29 >
  • communitysi yüzünden bıraktığım oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLst

communitysi yüzünden bıraktığım oyun

Ekşici misin?
  • Bu oyunun MMR sistemi niye böyle ya. Kazanıyosun 25 geliyo kaybediyosun 25 gidiyo. 2 haftadır yerimde sayıyorum
  • eşya envanterimde gözüken eşya oyun içinde görünmüyordu. uğraşmamak için satacaktım fakat pazarda satışa koyamıyorum.1 haftalık süre de doldu. bu sorunu nasıl hallederim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Bu oyunun MMR sistemi niye böyle ya. Kazanıyosun 25 geliyo kaybediyosun 25 gidiyo. 2 haftadır yerimde sayıyorum

Bende kazanınca 23-24 kaybedince 25-26 gidiyor yavaşça batıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Bu oyunun MMR sistemi niye böyle ya. Kazanıyosun 25 geliyo kaybediyosun 25 gidiyo. 2 haftadır yerimde sayıyorum

Böylece seviyende sabit kalıyorsun işte.

MMR booster lara bak. Adam 1K lık hesabı alıyor. %90 winrate ile 4K ya çıakrtıyor. Sen de öyle olsan sen de çıkartırsın.
    He zaten 4K isen demek ki senin de yerin o. 1K lık hesabı versek sürekli kazanırsın.

Sistem çok mantıklı. Ağlayanlara bakmayın. Yok noob gelmiş yok bilmem ne....
    Genelde kendileri feedleryip hata yaparlar maçlarda. Başta yanlış hero seçimi olmak üzere...
  • Yav loungeden bet yapicam bot beni eklemiyor steamden nedendir acaba bilen var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu arkadaş karşı takım Slark, İnvo seçiyor. Bizim takımdakiler de gidip Tech Sniper seçiyor ağlıcam yemin ederim
  • -Lanaya- kullanıcısına yanıt
    Furi al.
  • 6.87c geldi. Jinadayı yakında oyundan kaldırırlar bu gidişle

• qLst kullanıcısına yanıt
    LoL'e geçtin değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

6.87c geldi. Jinadayı yakında oyundan kaldırırlar bu gidişle

Bence yerinde bir nerf olmuş. Hatta BH'nin siğer skillerine de nerf düşünülebilir.
    Hero nun asıl görevini göz önüne almak lazım. Daha birsürü invis hero var. Ancak, bu kadar çok yönlü özellikler hiçbirinde yok.
    Riki en az 3 sn istiyor invis için. Nyx desen onunki zaten Ulti. Clinkz inanılmaz kırılgan ve cd si yüksek. Ayrıca bu 3 hero carry rolünde daha ziyade. invis olmaktan başka bri getirileri yok. BH ise pek öyle değil. Çok ekstrasi var.

Track başlı başına yeterli bir özellik. 4sn cd ile hem ekstra altın hem speed hem de vision veriyor. Game changing.
    Shiruken stun'ı bile iptal edilebilir. BH yakındaysa tp ile kaçman imkansız. Öldrümese bile stunla, invis git kaç...
    Yanına vuracağı crit de cabası..

Pro lar bu yönlü oynamıyor olabilirler çok. Ancak, publarda gerçekten abarabiliyor. Sonuçta community'nin %99'u pub oynuyor ve invis herolar her zaman baş belası oluyor.
    Bunu göz önüne alıp bazen uyarlamalara gidiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 973974975976977
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.