Şimdi Ara

DOT & Resilience & Crit ilişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir warlock oyuncusu olarak merak ettiğim birkaç konuyu size sormak istedim;
    Şimid BG de yada arenada corp. ve agony attığımda karşımdaki adama attığım andaki şanslamı critliyor yoksa her ticklediğindemi bu şans? Yani total damagemi yoksa anlık damagemmi crit oranıma göre değişiyor? Anlatamadm büyük ihtimalle Bide birkaç video izledim bu fel hunter denen caster katiliyle geziyor herkes, yani tamam spel kitliyor buf alıyor vs ok ama neden felguard tercih edilmiyor? Kişisel görüşümce charge ve 3 sn stun özelliği inanılmaz bişey Deathcoille birleşince karşındakini 6 sn combat dışı tutabiliyorsun. Sonucta karşına çıkan herkes caster değil !!! Bi merak ettiğimde fire spellerle ilgili, Bu speller shadow damageler kadar etkili olabiliyormu?
    Çok Noobca sorular oldu ama idare edin yav daha 2 haftalıkız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warriormustdie -- 4 Şubat 2008; 22:12:07 >

• Dotların Ressiden etkilenme şeşki şu şekilde.
    %10 crit şansı düşürecek kadar ressin varsa %10 da dotlardan az dmg alıyorsun. Ve Dotların crit şansı yoktur :)
    Felhunter/Felguarda gelince Felguard alınca Siphon life / Curse of Ex imp corrupt gibi talentleri alamıyorsun affiden.
    Ve Felguard tamam iyi güzel vuruyorsa felhunter silence atıyor dispell ediyor( çift taraflı kendi üstündeki debufflarıda götürebilior misal sheep yediğinde sheepi dispelletebiliyorsun)
    Ve bunların yanında sanırım 70 all resist veriyor. Arenaya çıktığında caster gelme şansıda oldukça yüksek.
    Caster olmayan classlara karşıda zaten Curse of ex/fear kullabiliyorsun yada drain tanklayabiliyorsun.
  • Fire speller (immo hariç) pek kullanılmaz afflide. Aff isen aoe için SoC kullan mesela hellfire falan kullanma. Ne talentle oynadığını bilmediğim için pek birşey diyemiyorum...
  • hmm bnde bi lock olarak görüşlerimi bildiriyim bri..

ilk kısmı açıklamışlar zaten bn 2. soruna geliyim.. felguard iyi güzel hoş vuruyoda başka bi özelliği yok.. teke tekte iş yapacak bşi..bg lerde esas olay healerları oyundan düşürmek..bunun içinde 2 no lu adam bizleriz(1. rogue) ..gerek fear gerek dc kullanarak adamları indiriyoruz.. ayrıyetten mage pri gbi classlarla dalga geçerek kesebilioruz.. örnek verirsek ab de aynı mageyi tam 3 defa bana vuramadan kestim.. adam en sonunda bni görünce klavyeyi bırakıyo sanırsam çünkü hareket etmiyo
  • Crit devrinde nasıl succy kullanılıyosa, şuanki sustainede dayalı sistemde felhunter kullanılır. Aslında SINIRYOK arkadaşımız çok güzel açıklamış durumu ama eklemem gerekirse raid açısından bakarsak karazhan gruul gearla trinket ve shadow priest sayesinde 7300 shadowbolt crit gören arkadaşım var, ama aynı gearda yanında fire mage varsa görebileceğin max incinerate crit 6000. Bunun sebebi ne kadar destruction talentleri fire ağırlıklı olsada, oyundaki genel spell coefficientdir, birde tabi improved shadowboltun imbalığı, immolate incinerate confg gcd kaybıdır, o yüzden official forumladan edindiğim bilgiler dairinde söleyebilirim ki DS/S&F Buildini kullananların %80i shadowdur. Birde bunu matematiksel olarak göstermek istersem:

Shadowbolta bakarsak

(Shadowboltun tanımındaki damage+( senin kendi spell damagein x %105 (spell damage coefficients) ) x (%100+%20(shadow and flame)+%20(improved shadowbolt)+%15(touch of shadow)+%15(misery+shadow priest buffı)+%10(CoS)x(%200(Ruin) )

Incınerate bakarsak

((Incıneratein tanımındaki damage+immolatein verdiği ekstra damage)+(senin kendi spell damagein x %91 (spell damage coeficients) ) x (%100+%20 (shadow and flame)+ %15(imp sacrifice(buffın adını unuttum))+%15(Fire mage buffı)+ %10(CoE))x(%200(Ruin))

Bunu hesaplamaya üşendim ama, spell damage coefficientse bakarsak %105e %91 shadowboltun üstünlüğü var incinerate'e ve improved shadowbolt buffı az buz bir şey değil, üstelik coe shadowbolt spamlayınca global cooldown kaybı olmuyor, ama immolate 4x incinerate confg da gcd kaybı oluyo ve immolatin verdiği damagei warlockun yaklaşık 1.2k daha fazla shadow bolt critleri kapıyor. Ben raidci değilim, yaptığım raid karazhan ve gruuldan öte değil ama beni eleştirmeden önce ordaki koyduğum parantezleri iyi analiz edin, çünkü ilk bakışta direk toplamışım gibi geliyor, ama bir sürü parantez koydum ve çarpmalar özen gösterdim.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 5 Şubat 2008; 0:51:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Crit devrinde nasıl succy kullanılıyosa, şuanki sustainede dayalı sistemde felhunter kullanılır. Aslında SINIRYOK arkadaşımız çok güzel açıklamış durumu ama eklemem gerekirse raid açısından bakarsak karazhan gruul gearla trinket ve shadow priest sayesinde 7300 shadowbolt crit gören arkadaşım var, ama aynı gearda yanında fire mage varsa görebileceğin max incinerate crit 6000. Bunun sebebi ne kadar destruction talentleri fire ağırlıklı olsada, oyundaki genel spell coefficientdir, birde tabi improved shadowboltun imbalığı, immolate incinerate confg gcd kaybıdır, o yüzden official forumladan edindiğim bilgiler dairinde söleyebilirim ki DS/S&F Buildini kullananların %80i shadowdur. Birde bunu matematiksel olarak göstermek istersem:

Shadowbolta bakarsak

(Shadowboltun tanımındaki damage+( senin kendi spell damagein x %105 (spell damage coefficients) ) x (%100+%20(shadow and flame)+%20(improved shadowbolt)+%15(touch of shadow)+%15(misery+shadow priest buffı)+%10(CoS)x(%200(Ruin) )

Incınerate bakarsak

((Incıneratein tanımındaki damage+immolatein verdiği ekstra damage)+(senin kendi spell damagein x %91 (spell damage coeficients) ) x (%100+%20 (shadow and flame)+ %15(imp sacrifice(buffın adını unuttum))+%15(Fire mage buffı)+ %10(CoE))x(%200(Ruin))

Bunu hesaplamaya üşendim ama, spell damage coefficientse bakarsak %105e %91 shadowboltun üstünlüğü var incinerate'e ve improved shadowbolt buffı az buz bir şey değil, üstelik coe shadowbolt spamlayınca global cooldown kaybı olmuyor, ama immolate 4x incinerate confg da gcd kaybı oluyo ve immolatin verdiği damagei warlockun yaklaşık 1.2k daha fazla shadow bolt critleri kapıyor. Ben raidci değilim, yaptığım raid karazhan ve gruuldan öte değil ama beni eleştirmeden önce ordaki koyduğum parantezleri iyi analiz edin, çünkü ilk bakışta direk toplamışım gibi geliyor, ama bir sürü parantez koydum ve çarpmalar özen gösterdim.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Çok teşekkurler baya bi aydınlandım. Aslında karardım diyebilirim warlock harbidende çok karmaşık bir clas anladığım kadarıylada tam hakim olmak için 70 den sonra baya bir played time lazım ve tabi beceride! Caster zevkimi tadacağıma eminim. Arkadaşımın charıyla oynuyorum ara ara görseniz gülmekten yatarsınız arkama rogue geçiyor şaşalıyorum felan mouse sağ click yapyom arada alışkanlık işte Yav ama cidden warlockların ayakta kalması zor mage felan kaçabiliyor blinkti buzdu felan ama lock resmen yürüyen hedef. Bir kaç günlük pvp tecrubeme dayanarak şunu söyleyebilirim Rogue amcalar resmen warlock arıyor kesmek için. Warriorun rogue aradığı gibi O yüzden nerf lock diyen arkadaşlara lock oynamayı denettirmek lazım. Hyatta kalmasını sağlayacak birtakım özellikleride bazı claslara anti olmasına sebep olmuş bu yüzdende NERF NERF diye bağrılan bir clas. BUF WARLOCK yav

• Eheheh güzel analiz
  • Yokbe roglar doğruyo mage olsada :) Ha frost olsam belki alırımda orası ayrı. Shadowstepin stealt istediği zamanlar daha kolaydı rog kesmek.
    Şimdi Blink > Shadowstep oluyor genelde.. Hemoda eskisine göre çok iyi vuruyor.
    Firemage ile shadowstep rog kesmek çok zor hatta frostla bile zor :P Gerçi bende magede usta değilim sadece pve yapıyorum arada sırada çok canım sıkılırsa yada daily için bg yapıyorum mage ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.