Şimdi Ara

dosyaadı.exe virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Flas disk kaynakli bir virus hem flash diski hem pc yi esir almis durumda. Dosyalarin orjinallerini gizleyerek yerine sonu exe ile biten cakmalarini koyuyor. Suanda flas diskteki resimleri kurtarmaya calisiyorum ornegin resim.jpg olan dosyayi gizleyip resim.exe yapiyor. birkac kez combofix ile temizleme girisimim oldu ama pc kitlendi. AVG nin 30 gun deneme surumunu kurarak tarattim pc yi ve flas diski temizledi gozukuyor. Ama bu seferde temizlik yapilan bolgedi orjinal dosyalari goremiyorum 100 resimlerden bir iki tanesi var. Klasor ozelliklerinden gizli dosyalari goster ve sistem dosyalarini goster seceneklerini Aciyorum ama gozukmuyor. Bu arada flas disk taramadan oncekiyle hemen hemen ayni dolulukta . Ne tavsiye edersiniz

Saygilar

• akihito A kullanıcısına yanıt
    Şunu deneyebilirsin.
    Başlat>çalıştır>cmd enter
    Açılan komut satırına flash diskinin sürücü adı : yaz
    örn. f: sonra enter yap
    attrib -h -s /d /s yap enter yap
    birkaç dakka bekle
    "'Alıntı'"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 3 Şubat 2014; 16:04:44 >
  • Temiz başka bir bilgisayardan kaspersky rescue disk indirip onu usb diske kaydet internette nasıl yapacağın yazıyor tam tam teferruatını bilmiyorum kaydettikten sonra pc yi usb disk ile başlat ordan bekle graphics modeyi seç işte sonra güncellemeleri yaptırıp pc yi derin taramaya al başka usb disk varsa onlarıda tarattır yalnız rescue diski temiz bir bellekten yapman daha yararlı olur.Herhalde virüsler gider diye düşünüyorum sonra pc yi tekrar normal şekilde başlatıp üsteki arkadaşın verdiği komutları girersin anlamadığın yerleri bize sorabilir veya internetten araştırabilirisin.
    Sana kolay gele...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrLending -- 3 Şubat 2014; 20:00:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome.exe virüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.