Bildirim
dosya upload etme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dostlar , yok mu yardım edecek birisi ? -
upload sınırını bilmiyorum ama uyelik gerekmiyor...bildigim tek site kusura bakma...
http://www.picturehost.co.uk/upload/agree/ -
Vallaha buranın üyelik oldukça basit.O kadar ile uğraşamam dersen bilemem.
Kullanıcı adı,adın,şifre,email bu kadar.
100MB web üzerinde alanın oluyor.Ben tavsiye ederim.
www.1asphost.com -
Arkadaşlar öncelikle tşk. ederim. Ama ,
@Aksakal
senin tavsiye ettiğin siteye .rar file'ı upload yapmak istediğimde "Only images can be uploaded
here!" dedi.
@FasTBoY
Senin tavsiye ettiğin siteye girdim , üye oldum , aynı .rar dosyasını upload etmek istediğimde "Not uploading file: "D:\Belgelerim\My_Divx_List.rar". Invalid file type" diye bi hata mesajı verdi. -
O zaman bide
www.brinkster.com
www.mynet.com
dene -
@FasTBoY
Dostum başını ağrıtıyorsam kusura bakma ,www.brinkster.com vewww.mynet.com maalesef 2'side olmadı , 165k'lık zip'li bi divx arşiv listem var , sabahtan beri upload edemedim gitti... -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by FasTBoY</i>
<br />Vallaha buranın üyelik oldukça basit.O kadar ile uğraşamam dersen bilemem.
Kullanıcı adı,adın,şifre,email bu kadar.
100MB web üzerinde alanın oluyor.Ben tavsiye ederim.
www.1asphost.com
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
100 mb web alanım oldu ama e-mail olarak kullanabiliyormuyuz bu adresi? -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by divx2004</i>
<br />@FasTBoY
Dostum başını ağrıtıyorsam kusura bakma ,www.brinkster.com vewww.mynet.com maalesef 2'side olmadı , 165k'lık zip'li bi divx arşiv listem var , sabahtan beri upload edemedim gitti...
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
E-mail adresime gönderebilirsen divx listeni ben bir yere yerleştirebilirim onu.
Adresi burdan özel mesaj olarak yollayabilirim.
Hadi kolay gelsin.
-
Dosyaların uzantısını jpg yapın öyle upload edin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X