Şimdi Ara

Dosya Silme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde lanet bi dosya var silemiyor naptiysam silinemedi oneriniz nedir aha caps

Dosya Silme Sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: X-1

Windowscu kardeslere selam

Elimde lanet bi dosya var silemiyor naptiysam silinemedi oneriniz nedir aha caps

Dosya Silme Sorunu

görev yöneticisinden bak dosya biryerde çalışıyormu? çalışıyorsa kapat. yada uğraşma unlocker dosya silme programını indir kur sil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

quote:

Dosya Silme Sorunu

görev yöneticisinden bak dosya biryerde çalışıyormu? çalışıyorsa kapat. yada uğraşma unlocker dosya silme programını indir kur sil.

Hayır çalışmıyo.

Unlocker kurdum

TAŞIMA
    SİLME

vs. yapamadı o da..

Dosya adı değişmiyo sistem geri yüklememe ragmen bu manyak dosya hala gitmedi sinirimi bozdu

Açmaya çalışınca dllhost ile çalışıyo da DLLHOST'u silersme yanarım :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-1 -- 28 Şubat 2013; 10:44:53 >

• quote:

quote:

quote:

Dosya Silme Sorunu

Hayır çalışmıyo.

Unlocker kurdum

TAŞIMA
    SİLME

vs. yapamadı o da..

Dosya adı değişmiyo sistem geri yüklememe ragmen bu manyak dosya hala gitmedi sinirimi bozdu

Hocam virüs programıyla tarattır.

• güvenli kipte açıp silmeyi denediniz mi
  • dosya c de ise dizin onarımı hizmetini çalıştırın başlangıçta. Hata işletim sistemi dosyanın varlığı göstersede mft tablolarının böyle bir dosya yok demesinden kaynaklanıyor. Yani olmayan dosyayı nasıl sileyim hesabı. Chkdsk hizmeti çözecektir.
  • su windows 8 ile ugrasiyorsunuz ya anlamiyorum bu isletim sistemi daha sorunlu oturmamis canavar gibi windows7 varken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Dosya Silme Sorunu

Hayır çalışmıyo.

Unlocker kurdum

TAŞIMA
    SİLME

vs. yapamadı o da..

Unlocker'in Taşıma ve silme işlemleri haricinde, proğramın üstüne gelin ve ''bütün kilitleri kaldır'' seçeneğini denedinizmi..?

• Hic bi islem ise yaramadi arkadaslar. Linux dagitimi indirdim delete yaptim silindi.. Sinirime gitti koca dagitimi bu dosya icin kurdum
  • quote:

Hic bi islem ise yaramadi arkadaslar. Linux dagitimi indirdim delete yaptim silindi.. Sinirime gitti koca dagitimi bu dosya icin kurdum

linux dagitimi indirip delete yaptim derken ? biraz acarmisin konuyu ?
  • Kurmana gerek yoktu mini xp veya vista cdsi ile boot edip silseydinde olurdu
  • Geçmiş olsun.

Ukalalık olarak algılamayın fakat, dosya ismi windowsun kriterleri dışında, farkettiniz mi bunu? Verdiğiniz SSde de yanıtı söylüyor gibi. Dosya ismini değiştirip silmeyi denediniz mi? Eğer denediniz ve olmadıysa "command" -cmd değil- ile komut satırından silmeyi deneyin.
  • Selam eve simdi gelebildim bahsedeyim.

Dosya ismi Linux dagitimlarindan birine ait. Screenshot dedigimiz olay.

Bi is dolayisi ile bi sureligine Ubuntu kurmustum.

O programin ekran goruntusunu USB'ye hazirladigim programla birlikte atip sonra linux dagitimini kaldirdim. Bunu da yedek olarak masaustune birakmistim silinmiyodu.

Ben de tekrar Ubuntu kurdum wubi yardimiyla ve normal olarak silebildim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.