Şimdi Ara

Dosya Konusu - Assassin's Creed Unity Hakkında Bildiğimiz Bütün Detaylar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok güzel bir inceleme olmuş , sıkılmadan izledim

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • o değilde oyunun hikayesi veya amacı kayboldu bence 2 de sapıttı bunlar gerçek hayatta sonra 3 de sıvamaya çalıştılar dünya yokoldu oyunda geri dönüş tanımadığımız biri tarafından gerçekleşiyor black flagde bence oyun amacından çıktı sadece sizin değindiğiniz sizin istediğiniz şeyleri düşündüler inşallah günümüzdeki gibi eskiden hikayesi olur yoksa sürüklemiyor herkese k.g
  • Talhaya katılıyorum... Karayip korsanları gibi Bir isimle AC ile alakası olmayan bir oyun olarak duyurulsaydı daha iyi olurdu. Hikaye namına pek birşey yok zaten.. Taş çatlasa 15 20 dk o kadar. Gerisi paso deniz korsanlık cart curt vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 1 Eylül 2014; 16:57:30 >
  • vakti zamanında formatında bi oyuna çekseniz guzel olur degisiklik açısından
  • 5 dk arayla sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum kesintisiz seyredemiyorum. başka hiçbir sitede bu problemle karşılaşmadım sadece burda oluyor. Gına geldi artık bi izleyemedim tam olarak.

• türk oyuncuları memnun etmekmi ? acr rezalet bir oyundu.İstanbula gitmekmiş hıhh.ya başka bir şehir deseler inanırdık istanbulla uzaktan yakından alakası yok.mesela halk rezalet hazırlanmış doğru düzgün türkçe konuşmuyorlar yaa konuşanlarda işin içine sıçıyorlar zaten.
    daha fenası varr tabii kapadokyaya gemiyle gitmek nedir yaaa bi türk haritası bulamadınızmı yada bir türkçe seslendirmen imdb sayfasına bakın hiçbiri türk değil yaa.daha çok hata varda neyse.ya görevler ,rezalet ötesi yani hayatımda oynadığım en sıkıcı ve en berbat yapay zekaya sahip oyunlardan birisi bu.senaryo ayrı bir gereksiz.sakın oyunun sonundan büyülenmeyin hiçbir gelişme yok senaryoda tek yeni şey altairin hayatının ileriki yıllarında ne olduğu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.