Şimdi Ara

Dosya İndirme Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk önce konuyu yanlış yere açmış olabilirim.Yöneticiler lütfen taşısın.Sorunum ben vinaleech diye bir siteden dosya indirmeye çalışıyorum.Boyutu 4.0Gb ama ne zaman indirsem dosya indirme yarıda kalıyor.İndirmeye çalıştığım Dosya Perfectxp Dvd Edition.Lütfen yardım edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: batle450

Merhaba arkadaşlar ilk önce konuyu yanlış yere açmış olabilirim.Yöneticiler lütfen taşısın.Sorunum ben vinaleech diye bir siteden dosya indirmeye çalışıyorum.Boyutu 4.0Gb ama ne zaman indirsem dosya indirme yarıda kalıyor.İndirmeye çalıştığım Dosya Perfectxp Dvd Edition.Lütfen yardım edin.

İndirme yöneticisi kullan İnternetDoloadManager veya JDowloader gibi. Birde indirme kesiliyorsa vrüs programini kapat öyle dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baska leech kullan.....İdm kullanıyorsan pmden link gönder prem link verim.
  • İdm ile deneyin ama yine yarım kalırsa indirme yaptığınız site bağlantıyı kesiyor olabilir, bazen vip üyelik satmak için free indirmelerde böyle işkence çektiriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur arkadaşım ben sana linki versem prem yaparmısın ? İDM Kullanmıyorum ama hazırda var yükleyebilrim.
  • Torrent temizdir torrent indir, hatta bana bir ara pm at sana iyi bir arşiv göndereyim.
  • Dostum torrentini bulamadım ki çoğu yerde link kırık bir sitede buldum ondada sadece turbobit tek link var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IDM indirme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    idm ile film indirme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up!
  • Linki başka yerden premiuma çevir ve ayrıca sitelerin çevirmiş olduğu linklerin belli bir süresi var 1-2 saat sonra otomatik olarak o link silinir yapacağın şey idm de dosya özelliklerinden adres kısmına o linki tekrar premiuma çevirip yeni linkin adresini eskisine yapıştırıp devam ettirmen.. kolay gelsin.
  • Arkadaşım o dediğini nasıl yapacağım bir türlü adresi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batle450 -- 2 Mayıs 2013; 18:24:38 >
  • Arkadaşlar Lütfen Çözümünü bilen yokmu ?
  • İDM ile indiriyorsan dosyayı Dosyanın üstüne gel sağ tık özellikler görürsün zaten.
  • ARkadaşlar bir bakın lütfen yardım edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.