yardım istiyoz maytap yapıyosunuz yawsize quote:Orjinalden alıntı: :::SpyNet::: format at bence quote:Orjinalden alıntı: Gökberg_ß Ewet 15 günlük ee başka bişi verin yaw o zmn bilen yok mu??
quote:Orjinalden alıntı: SiyahLimm Belki bir gün kullandıqında beni hatırlarsın crazy frog Hatırlamammı fakat full mu?? ona göre yükleyim En iyi çözüm @spynet in dediği gibi FORMAT
yardım ediyoruz işte quote:Orjinalden alıntı: Gökberg_ß yardım istiyoz maytap yapıyosunuz yawsize quote:Orjinalden alıntı: :::SpyNet::: format at bence quote:Orjinalden alıntı: Gökberg_ß Ewet 15 günlük ee başka bişi verin yaw o zmn bilen yok mu??
bunu indir Türkçe temizlik yap http://www.filehippo.com/download_ccleaner/ +1 quote:Orjinalden alıntı: SiyahLimm Zaten Pc 1 seneyi gectiyse format yemesil lazım kendine gelsin
quote:Orjinalden alıntı: Gökberg_ß Format değilde acronisden imaj yüklesem nasıl olur acaba İyi olur...
Ghost da alsan olabilir quote:Orjinalden alıntı: crazy frog quote:Orjinalden alıntı: Gökberg_ß Format değilde acronisden imaj yüklesem nasıl olur acaba İyi olur...
Pc yi formattan ilk getirdiğimde yedeklediğim iyi oldu ama bunu daha önce deneyen var mı acaba iyi sonuç alınıyor mu?? quote:Orjinalden alıntı: crazy frog quote:Orjinalden alıntı: Gökberg_ß Format değilde acronisden imaj yüklesem nasıl olur acaba İyi olur...
quote:Orjinalden alıntı: Gökberg_ß Pc yi formattan ilk getirdiğimde yedeklediğim iyi oldu ama bunu daha önce deneyen var mı acaba iyi sonuç alınıyor mu?? quote:Orjinalden alıntı: crazy frog quote:Orjinalden alıntı: Gökberg_ß Format değilde acronisden imaj yüklesem nasıl olur acaba İyi olur... Daha çok ghost tercihimdir fakat ikisindede zamandan tasarruf edersin tercih senin
yarım kalan dosya eğer silinmediyse muhtemelen /documents and settings/kullanıcı adı/local settings/temp de duruyordur. Oradan elle silebilirsiniz.