Şimdi Ara

DOSTLAR APOTEMİ PROBLEM FASİKÜLÜ FAZLA ZOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ösymnin problem skalasına baktığımızda sanki mantıkla çözülen açık ve net bir biçimde sorulan sorular var.

fasükül olaraktan apoteminin problem fasikülü bu skalaya ne kadar yakın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 13 Aralık 2020; 17:33:37 >

• ben zorlanıyordum yarıda bıraktım 2 hafta sonra başlayıp devam edeceğim. zorluk olarak osymden daha zor oldugu kesin. mantikli cozulen sorulari da var bence islem mantik karisik bir kitap. mantik sorulari da orta ve zor seviyede bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribozomal Rna -- 13 Aralık 2020; 17:35:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben yazın bitirmiştim hocam. kitap bariz zor ama harcanan zamana kesinlikle değer bence

• hocam bence maraton testleri hariç abartıldığı kadar değil. Apoteminin olayı bence maraton testleri. Konu anlatım soruları, adım pekiştirme orta seviye civarı diyebiliriz. Ama fonksiyon fasikülünde genele yayılmış hayvani bir zorluk var. Hele ki maraton testleri....

• piyasada en zoru o işte ben çok zorlanmadım öncesinde çok problem çözdüğüm için ama bazıları fazla abartıyor ama denemelerde 1-2 fire veriliyorsa çözülmeli bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRİGONOMETRİ ZOR MU?
    12 yıl önce açıldı
    GEOMETRİ | Çok mu Geç?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.