Şimdi Ara

Dost Kazığı Yemek Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Başıma bir olay geldi size danışmak istiyorum gerek yaşca büyük abilerim olsun gerek yaşıtım kardeşlerim olsun bir akıl verirsiniz bana.

Okulda bizim bir arkadaş grubumuz var. İçlerinden bir tanesiyle zaten yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. 3 yıldır her şeyi birlikte yaptık ettik. Yeri geldi birbirimizin evinde kaldık. Yeri geldi paraya ihtiyacımız oldu birimizden birimiz çıkardı cebindeki son parayı verdi. Dostluktan öte kısacası. Gruptaki diğer kişilerde öyle sayılır onun kadar olmasada tabi.

İçlerinden birisiyle aynı yerde staj yapmaktayım. Sabah staja gelmedi arkadaşa arattırdım sordum dedi x,x,x,x buluşmuşlar içiyorlarmış. İyi dedim. Akşam eve geldim o baya samimi olduğum arkadaşa yazdım ne yaptınız felan diye. Takıldık içtik dedi. Haber verseydin bende gelirdim dedim, o da sabah annemle kavga ettim olaylar aniden gelişti onları aradım staja gitmeyip geldiler. Seni devamsızlığın var diye çağırmadım dedi.

Sonra sınıftan bir arkadaş mesaj attı buluştunuz mu diye. Kimle diyince dedi sen buluşmadın mı onlarla. Senin haberin var sanıyodum dedi. Yani adamlar 1-2 gün önceden planlamışlar zaten bunu. Hepside ağız birliği yapmış aynı şeyi diyorlar. Sabah aniden telefon çaldı öyle kalktım gittim buluştuk hesabı. Yanlış anlaşılmasın tek tek beni niye çağırmadınız diye bir laf etmedim. Öyle bir yüzsüzlükte yapmam zaten. Belirtmek istediğim ağız birliği yapıp bana karşı yalan söylemeleri.

İçlerinden en samimi dostum dediğimin bunu yapması koydu bana. Hayır çağırsa bile zaten cidden gitmeyecektim çünkü devamsızlığım sınırda. Bana koyan arkadan iş çevirip ağız birliğiyle yalan söylemeleri. Arkadaş ortamında sevilmeyen bir tipte değilim bu zamana kadar her türlü buluşmada çağırılıp giden birisiydim. Neden böyle bir şey yaptılar bilmiyorum ama cidden ağırıma gitti.

Aklımda araya mesafeyi koymak ve okul harici hiç biriyle görüşmemek var. Sizce ne yapayım? Bir akıl verin.

• Tosttur o dost olsa duramazsın
  • dostunu yan yatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın hain kazık.
  • Ciddi yorumlar bekliyorum.
  • insanı çok üzüyor böylesi, ne yapabileceğiniz konusunda bi fikrim yok ama sizin için üzüldüm
  • Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tatlı yemek bile lüks oldu.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arana mesafe koy önceki gibi sıkı olma bence neden diye sorarlarsa söyle böyle böyle yaptınız diye içine atma ve neden böyle yaptılar bana diye düşünmeyi bırak hayat kısa eğlenmene bak küçük şeyler için hayatı kendine zindan etme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın friendly fire yapan ergen

• Hocam ne kadar samimi olsan boyle olaylar yasanabiliyor, lisedeyken benimde cok sıkı oldugumuz bi arkadasim vardi yani hep birlikteydik takilirdik falan. Son seneye gecince dersaneler kalkiyor diye bi duyum cikti ama o sene bize vurmadi, bizde onceden konustuk boyle boyle ozele gecicekmisin diye yok dedim benim ozelde okuyacak durumum yok aynen benimde dedi. Sonra yaz falan girdi araya gorusemedik cok yazin bitimine dogru 12. Sinif temposu icin dersane basladi hizlandirma falan, baktim bu gelmiyor heralde dusuk siniftadir falan dedim sonra siniftan kizlarla takilirken muhabbet ona geldi o ozele gecti dediler allah allah dedim nasi olur bana hic haber vermedi. Acikcasi biraz koydu ama boyle seyleri takan biri degilim gidip hesapta sormadim 1 sene boyunca araya mesafe koydum kankaliktan yolda gorunce selam verilen arkadasliga kadar dustuk sonradan anladim ki zaten kafa dengim biri degilmis. Ama icimden dedim bunun acisi cikar ki ciktida.. Burda yazmiyim simdi gorguzuluge yoracaklar olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mu dost kazığı? Ulan askerde adam benim can dostumdu gözümün içine baka baka yalan söyledi 300 lirami gasp etti ne hainler var bi bilsen..

Bak seninkiler yine iyi senin devamsizligin yüzünden cagirmiyorlar

• Bimden su al sat.
  • Bu kadar buyutulecek bişey yok bence devamsızliğin sınırdaymış belki seni düşündüklerindem çağirmamışlardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok değer verdiğin için,arkadaşının yaptığı çok zoruna gitmiş,
    Bi arkadaşını,hiçbir zaman bu kadar gözünde büyütme
    Sonra en ufak şeyde depresyone girersin..
    Bi de
    Neden beni çağırmadınız diye sor,ciddi şekilde özür mahiyetinde cevap veriyosa kabul et ve bi daha öyle yapma,çünkü çok zoruma gidiyor diye uyar.
    Böyle bişey yinelenirse,acımadan sil gitsin hayatından.

• Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    çok doğru söylemişsiniz
  • Yalnızlığa sarılmak kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam
  • 19 yaşımdayım bu yaşıma kadar iyi biten bir dostluğum olmadı 4 yıl 5 yıl 1 yıl 2 yıl demediler en büyük kazığı onlar attı arkadaş grupları da aynı şekilde daha kötü bozulmayan arkadaş grubum olmadı alışırsın no problem. Şu an şöyle düşünüyorum ne de olsa kim olursa olsun ileride sana koyacak kazıgı bari çok içine sokma herşeyini açma zayıf yönlerini gösterme fırsat verme ki koydugunda çok acımasın, arkadaş gruplarına gelirsek valla elimden geldiği kadar uzak duruyorum gruplarla değil tek tek bireylerle arkadaşlık kuruyorum fazla samimi olmamak için onun da sebebi illa bir şekilde nottur devamsızlıktır işimin düşceğini biliyorum o gün gelince mal gibi kalmamak ve kimseyle iletişim kurmazsam kendi içlerinde bana kinleneceklerini bildigimden arayı iyi tutmak. Hatta şu an arkadaşlığın dostluğun insan doğasına aykırı olduğunu düşünüyorum sonuçta hepimiz tek geldik tek ölücez kendimizden sorumluyuz başkasından sorumlu olsak iki kişi yaratılırdık herkesin birbiriyle rekabeti var toplum ahlak din kuralları olmasa herkes herkese en büyük kötülükleri yapar kendinden güçlülerle yada fayda sağlayabilecekleriyle çıkar için ittifak kurmaya çalışırdı dostluk arkadaşlık yalan herkes kendi dalgasına bakıyor işte hayat savaş alanı.

• Allah kimseye yaşatmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.