cok yakın bi kız arkadaşmı vardı 1 numaralı dostumdu o kadar yakın hissediyodum ki onsuz yapamam diodum ve gunde en azında 15 kere aryoudum ama o benden rahatsız oluyomus bende tamam bi daha aramam dedim bugun 17. gun ama dayanamıyom ne yapabilrim yardım lutfen
Hangi okul?
quote:
Orjinalden alıntı: DarkPoison1
cok yakın bi kız arkadaşmı vardı 1 numaralı dostumdu o kadar yakın hissediyodum ki onsuz yapamam diodum ve gunde en azında 15 kere aryoudum ama o benden rahatsız oluyomus bende tamam bi daha aramam dedim bugun 17. gun ama dayanamıyom ne yapabilrim yardım lutfen
Kızın sevgilisi felan varsa niye arayasınki? Rahatsız olur tabii.. Birde günde 15 kere aramanın anlamı ne? Çok mantıksız geldi...
aşık olmuşsun hacı sen ama kız istemiyor belli
15 kere ararsan rahatsız olur tabi bak canım kardesim bu islerin masterini yaptım ben kacan kovalanır bi kızla arayı yapacaksın tam kanka olacan sonra kızla ilgilenmemeye baslıcaksın Gör bak nasıl dolanacak pesinde
quote:
yav sen yanlış anlamışssın günde 15 kerede fazla kız haklı milletin işi olur gücü olur bnce kız sana biraz az ara rahatsız oluyorum demeye çlışmış sende abartmışşsın bnce en kısa zamnda barış
quote:
Orjinalden alıntı: istlev66
15 kere ararsan rahatsız olur tabi bak canım kardesim bu islerin masterini yaptım ben kacan kovalanır bi kızla arayı yapacaksın tam kanka olacan sonra kızla ilgilenmemeye baslıcaksın Gör bak nasıl dolanacak pesinde
Ne kadar süredir arkadaşsınız? Nerden biliyorsn dost olduğunu senle? Dostluk nedir açıkla bakim...
quote:
bi kac tanede barısma taktigi soleseniz
darkpoison kardesim kızın yanına git senin arkadaslıgın beni cok mutlu ediyordu sanırım seninle konusmaktan cok mutlu oldugum için biraz fazla üstüne geldim ama bundan sonra böyle olmayacak müsait oldugun zamanlarda konusuruz ama senin gibi iyi bir arkadasımı kaybetmek istemiyorum en azından barısabilirmiyiz de ve sonra hergün bir hal hatır sor nabzını ölç rahatsız olmayacagı kadar onunla konus o da zaten değiştigini anlayınca seninle konusacaktır.
Yuhh 15 Kere Aranır mı? sende İyi abartmışınn Vallahaaa... Kızın Erkek Arkadaşı Varsa Rahatsız Olur Tabi... Kesinde Erkek Arkadaşı Vardır... Sen ondan Hoslaşıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: AntiX
quote:
Orjinalden alıntı: istlev66
Nerde yaptın masterı... Hangi ilkokulda?
komik...
@antix : 1.5 yıldır arkadaşız ve ben ona aşırı bir guven duyuyorum ve o da bana aynı seyi soyluo yalan deel ise @sen@y : tesekkur ederim uygulayacagım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme