Şimdi Ara

dos tabanlı LOTUS araba yarışı oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dos tabanlı oyunlardan lotus vardı araba yarışı bu oyunu nereden bulabilirim veya elinde olan var mı

bana ulaştırabilir mi çok makbul geçer

• İndir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 13 Haziran 2007; 3:06:22 >

• Amiga'da oynardım bunu, en sevdiğim oyunlardandı, bir de Jaguar 2 diye bir araba oyunu vardı o da güzeldi...Teşekkürler @j.r.duke
  • Önemli değil arkadaşlar.Aradığınız oyunlarda yardım isteyin yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 13 Haziran 2007; 3:41:43 >
  • j.r.duke çok teşekkürler dostum tekrar tekrar çok
  • bende 7 mb NFS bir var. bulursan onu eklimmmm.

nfes nin hepsi var.... da kim bilir evde nerede
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

bende 7 mb NFS bir var. bulursan onu eklimmmm.

nfes nin hepsi var.... da kim bilir evde nerede

Bende NFS 1 hariç hepsi var, 1 de vardı da cd sini bundan 10 yıl önce falan bir arkadaşa vermiştim, geri gelmedi, sonra internetten indirdiğimde çalışmamıştı, ekleyebilirsen güzel olur.

Ayrıca Lotus bende çalışmadı maalesef.Tam açılacak gibi oluyor masaüstüne geri dönüyor.Uyumluluktan Win. 95'i falan da seçtim olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 13 Haziran 2007; 12:48:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • heyyt bee babamın işyerinde windows95 bilgisayarı vardı 10 sene önce felan ne severdim ben bu oyunu yaa
  • arşiv diger evde 9 aydır ayak atmadım... yaz sonuna dogru gidicem. [tatilim o zaman]
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907
    Bende NFS 1 hariç hepsi var, 1 de vardı da cd sini bundan 10 yıl önce falan bir arkadaşa vermiştim, geri gelmedi, sonra internetten indirdiğimde çalışmamıştı, ekleyebilirsen güzel olur.

Ayrıca Lotus bende çalışmadı maalesef.Tam açılacak gibi oluyor masaüstüne geri dönüyor.Uyumluluktan Win. 95'i falan da seçtim olmadı.

İndir

*** yerine rapid share yazın.

quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000
    j.r.duke çok teşekkürler dostum tekrar tekrar çok

Sende sağol dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 14 Haziran 2007; 1:19:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

dostum çalışmama sorunu işletim sisteminin tahmini xp olmasındandır aşağıdaki linkten dosbox adlı programı indirip kurman lazım 1.23 mb ufak bişey ztn
    buraya tıkla
    sonra masaüstüne kısayolu çıkıcak programın, oyunun exe dosyasını o kısayolun üzerine çekip bırak oyun açılacak ve eski günlerine geri döneceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stradale -- 14 Haziran 2007; 1:39:50 >

• Lotus bilgisayarınızda çalışmıyorsa DosBox diye bir program vardı, onu kurabilirsiniz. Bu program Xp'de çalışmayan dos programlarını ve oyunlarını çalıştırmak için üretilmiş ve verimli çalışıyor.

Kusura bakmayın, link veremeyeceğim. Ama Google Baba'ya sorarsanız bulabilirsiniz.
  • Amiga 500'ü sırf lotus 3 için almıştı abim. ne grafikler vardı. eski bi dostu görmüş gibi oldum resimlere bakınca

XP'de nasıl çalıştırabiliriz bu oyunları? uyumluluk modu bi işe yaramadı(zaten işe yaradığını hiç görmedim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista

Amiga 500'ü sırf lotus 3 için almıştı abim. ne grafikler vardı. eski bi dostu görmüş gibi oldum resimlere bakınca

XP'de nasıl çalıştırabiliriz bu oyunları? uyumluluk modu bi işe yaramadı(zaten işe yaradığını hiç görmedim)

Bir üst mesajda anlatmışlar hocam.dosbox diye bir program ile çalışıyormuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

test

test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 22 Ocak 2021; 23:23:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: winix

quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

İndir

Dostum link ölmüş galiba.. çok sevinmiştim görünce.. var mı kimsenin upload etme şansı ?

Hocam verdiğim iki linkte çalışıyor.Şuan test ettim.Acaba sizde bir problem olabilir mi?

LOTUS İÇİN:
    http://krauth.dtdns.net/test/abandonia2/games/Lotus%203%20-%20The%20Ultimate%20Challenge.zip

NFS 1 İÇİN:
    http://rapid-share.com/files/9882208/Need_for_Speed_1.exe (rapid-share arasındaki - işaretini silin)

• lotus için link açılmıo rapide upload etsen uyarmı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 28 Şubat 2010; 12:57:42 >
  • ya birader şunu rapide gönder de milleti sevindir
  • quote:

Orjinalden alıntı: hathat06

ya birader şunu rapide gönder de milleti sevindir

Emredersiniz....
    Milleti sevindirmeyi bana öğretme,ben zaten o konuyu iyi biliyorum.Bilmeseydim şuana kadar forumdaki bir çok kişinin istediği oyunları aramakla uğraşmazdım Adam teşekkür edeceğine,gelmiş artist artist "koyda sevindir" diyor.töbe töbe Sen saygısızın tekisin.İnternetim 128 kb ve 1 mb lık oyunu indirip rapid e upload etmek, kolay gibi görünsede benim için 10 dk sürüyor.Ve bir çok kişiye yardım etmeye çalşıyorum.Ben hepsini alıp kendim upload etmekle uğraşırsam,günümü olduğu gibi bu işlerle harcamam lazım.Kaldı ki sadece donanımhaberle uğraşmıyorum.başka forumlarda var.Allah tan senin gibi saygısızlar,ön yargılılar pek fazla çıkmıyor karşıma.

Evet arkadaşlar aradığınız her oyunu bildirin,bulmak için seve seve uğraşırım.Çünkü insanlara yardım etmeyi seven birisiyim...

Buyrun yeni linkler.Hepside farklı sitelerden.Çalışmazsa bildirin,saygılı olanlara gerekirse seve seve upload ederim,ya da yeniden başka bir adresten linki koyarım...
    İyi eğlenceler...

Link 1
    Link 2
    Link 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 14 Haziran 2007; 21:15:25 >

• Ellerine sağlık j.r.duke hocam.efsane paylaşımlar olmş.ne özlemişim şu oyunları ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.