Şimdi Ara

Doruk net = sürekli problem=bıktım artık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firmamızın mailleri doruknet te tutuyorum.En çok domain barındırma da Türkiye sıralamasında 6. sıradalarmış.Ama maillerimiz haftada en az 1 kere 4-5 saatliğine kesiliyor.Ve aradığınızda kimseye ulaşamıyorsunuz.En son geçen cuma yada perşembe tam hatırlaıyorum .. kesildi.. Telefon açtım sırada bekleyen 14 kişi varmış ... kapattım tabi görüşemedim...

Sorunsuz bir firma istiyorum.Daha önce efesnet teydik.Hiç sorun çıkmazdı.İnşallah iyi bir firma bulurum ...

• evet malesef kurumsal ve iyi çalışan firma bulmak gerçekten zor. size 2 firma önerebilirim inceleyin. biri

http://www.ihs.com.tr : zaten iccann acredited registrar. biliyorsunuzdur. burada 2 domainim ve 1 hostingim var. linux hostingte izinler konusunda biraz problem yaşadım ama ticket sistemi var ve herhangi bir soruna çok hızlı müdahale ediyorlar. sitemin hızı çok iyi. henüz down olduğu zamana hiç rastlamadım. kurumsal. tavsiye ederim.

http://www.turhost.com : bunu yeni buldum. yine kurumsal, ticket sistemi var ve çok hızlı yanıt veriyorlar. site hızıda çok iyi ve izinler konusunda problemde yaşamadım. henüz deniyorum 3-4 gün oldu alalı. ama iyi gibi görünüyor.

• www.vt.com.tr
  • www.hostavrupa.net

Size 1 aylık deneme süresi verebilirim. Memnun kalırsanız görüşürüz tekrardan :)
  • Büyük yerlerin avantajlarıda dezavantajlarıda vardır.

Avantajları saymakla bitmez, bir tanesini söylemek gerekirse, Cluster sistem kullanırlar, kullandıkları sistemlerde bir makinada tüm servisler barınmaz.

Mesela 10 makina vardır Mail Server olarak hepside birbiri ile clusterlanmıştır.

Diğer servislerde bu gibi sistemlerle çalışmaktadır. Mail serverda sorun çıktı, sitelerinizin yayımı devam eder, yada diğer servisler,

Sanırım perşembe günü bir kesinti yaşandı, aynı sektörde olduğumuz için çoğu büyük firmalar ilede fikir alışverişlerimiz olmakta,

Yaşadığınız sorun kullanılan yazılımda oluştu. Direk sunucuda bir sorun oluşmadı, oluşmasıda imkansızdır 1 tanesi bozulsa diğeri devreye girer, pop3 ve smtp servislerinde gecikmeler oldu. Mail alışverişi aksadı sanırım akşam 19:00 gibi düzeldi.

Sunucularında ciddi lisans paraları tutan merak mail kullanırlar, sorun yaşarsınız fakat ben dahil hiç bir kişi sorun çıkmayacağını garanti edemez. Önemli olan çıkan sorunları en az hatta hiç bir kayıp olmadan atlatmak.

Sıra konusunda ise haklısınız telefonlar ile görüşen teknik destek ekip sayısını arttırmaları gerekiyor. (Ama arka planda yeteri kadar çalışan mühendis - uzman kişielr bulunmakta.)

Herzaman doruk.net' in geldiği konuma gelmeyi istemişimdir. İnşallah bir gün o seviyede olacağım :D

Saygı ve sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan Özduman -- 1 Eylül 2008; 21:46:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 90alper90

www.vt.com.tr

www.rh.com.tr
  • Artık benimde doruknet ile ilgili fikirlerim değişti buradan hizmet alınmaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 gündür tık yok çok garip
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doruknet'te dünden beri 24 saati aşkın süredir windows tabanlı vps sunucularına ulaşılamıyor ve bu süre zarfında hala sorunu çözebilmiş değiller.

Utanmadan içlerinden biri bugün tatil demiş şirketimizden birine , yetkili kişi şimdi direk yanlarına gidiyor. Ben böyle rezillik görmedim , 15 yılın profosyonelliği bumudur ?
  • Sene olmuş 2013 DorukNET'te hala problem var hala problem var. 1 ay önce açtığım ticket'a hala cevap gelmedi. Üzerine bir kez daha yazdım yine cevap gelmedi. Bunun üzerine telefonla aradım artık, 5 dk hatta beklettikten sonra problem üzerinde çalıştıklarını söylediler. Çözülünce beni arayacaklarmış. Hala arayan soran yok. Problemde şu: Paneldeki "remote mail" bölümüne erişemiyorum. Haliyle de mail hesaplarını kontrol edemiyorum. Yanlış anlamayın çalıştığım firma 50 senelik kurumsal bir firma ve 5 senedir doruk ile çalışıyorlar. DorukNet'i nasıl büyüttülerse gözlerinde bir türlü vazgeçiremiyorum. Ama yakındır artık bu problemler sayesinde ve mail gönderimlerinde / alımlarında hergün sorun çıkması sebebiyle artık başka bir yere taşınırız diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buryal

Sene olmuş 2013 DorukNET'te hala problem var hala problem var. 1 ay önce açtığım ticket'a hala cevap gelmedi. Üzerine bir kez daha yazdım yine cevap gelmedi. Bunun üzerine telefonla aradım artık, 5 dk hatta beklettikten sonra problem üzerinde çalıştıklarını söylediler. Çözülünce beni arayacaklarmış. Hala arayan soran yok. Problemde şu: Paneldeki "remote mail" bölümüne erişemiyorum. Haliyle de mail hesaplarını kontrol edemiyorum. Yanlış anlamayın çalıştığım firma 50 senelik kurumsal bir firma ve 5 senedir doruk ile çalışıyorlar. DorukNet'i nasıl büyüttülerse gözlerinde bir türlü vazgeçiremiyorum. Ama yakındır artık bu problemler sayesinde ve mail gönderimlerinde / alımlarında hergün sorun çıkması sebebiyle artık başka bir yere taşınırız diye düşünüyorum.

Gecmis olsun hostavrupa olarak yardimci olabiliriz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.