Şimdi Ara

Dört Dörtlük Paketler VDSL Aboneliği Taahhütname Fesih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Dört dörtlük paketler VDSL abonesiyim. Eylül 24 ün de GSM aboneliğim, Eylül 26 sında ise Superonline aboneliğim bitiyor.

    Turkcell GSM şubeye gittiğimde ayın 24 ünde GSM hattımın aboneliğini sonlandırmak ve daha kullanmak istemiyorum dedim. Superonline şubeden kapattırmanız gerekiyor dedi. Biz 24ünde GSM aboneliğinizi sonlandırırsak Superonline'a ceza ödersiniz, erken fesih gibi gözükür dedi. Samsun'da Superonline Fiber şubesi var. Bu şube ADSL/VDSL abonelerine bakmıyormuş yani çağrı merkezi üzerinden iptal ettirmem gerekiyor.

    Bu aşamada üç sorum var.

    1.İptal işlemlerini 24ünde mi yoksa 26sında mı yapmam gerekiyor?
    2.Superonline Çağrı Merkezinden abonelik feshi yaptığımda her şey tamam olacak mı yoksa benden bazı belgeler vs istenecek mi?
    3.Bana VDSL modem vermişlerdi ve abonelik bittiğinde geri alacağız demişti eleman 2 yıl önce. Bu modemi teslim ediyor muyum? Ediyorsam nereye teslim edeceğim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • arkadaşlar son zamanlarda dört dörtlük sözleşmesi biten arkadaşımız yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    1- superonline ara iptal etcem de telefonuna bi mesaj göndercekler
    2-mesaja göre dilekçe yazıp kimli fotonu fln hepsini mesajda yazan yere mail atcaksın
    3- seni ararlar indirim mindirim vercez diye istemiyorsan direk sinyali kesin diceksin onlarda 1-2 güne sizi aricaz derler hayir uzaktan kesilmiyor mu sinyal kesin diye ısrar et seni arıcaz fln diye tashütsüz fatura yemen için geçiktiriyorlar 7 gün içinde iptal etmezlerse tüketici hakem heyetine git
    Modemi superonline bayi/ şube teslim etceksin sanırım fiber şubesine yerine vdsl modem verebilirsin diye biliyorum yada superonline a kargoliyacan ama bayi en garanti teslim ettiğine dair bide yazı al oh .

    İptali 26 sında yaparsan taahütsüz fatura heralde bi 100- 120 tl keserler ama şimdi yaparsam 1 aylık fatura kesmek zorundalar daha fazla keserlerse tüketici hakem heyetine gidersin 1 aylık faturan kaçsa onu kesmek zoorundalar yani iptal etmemiş gibi son 2 günün parasını da faturadan düşerler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhanbay -- 22 Eylül 2018; 14:10:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Batuhanbay B kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağol. Bugün görüştüm.



    Öncelikle Dört dörtlük paketler VDSL için artık satılmadığından dolayı önce gsm hattımla interneti ayırmamı söylediler. GSM hattımın son ayında olduğum için iptalinden cezai işlem ödemeyeceğimden bu akşam hattımı borcunu ödeyip kapattırcam.



    Bugün superonline a dilekçe yazdım. 26.09.2018 tarihinden itibaren sözleşme yenilemek istemediğimi sözleşmemin ve aboneliğimin tamamen kapatılması yönünde bilgi verdim.



    Şu an superonline'ı kapattırırsam 8-10tl ceza ödüyormuşum sanırım ama sorun değil. Şu GSM olayını bu akşam yapayım. Superonline ı hemen sonlandıracağım.



    Fiber mağazaki çocukla görüşürüm az sonra alıyorlarsa modemi veririm ve verdiğime dair kağıt alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber bayi VDSL modemi alıyormuş. Önümüzdeki cumartesi günü teslim etmeye gideceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.