Şimdi Ara

Doritos Turkcell tonla kazan kontör kazanma şansı +10 bin tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kontör dağıtımı başladııı!!!!!!!
    Koşun...
  • DAVİDOF kardeş seciyoruz ama kontor falan yok sen kaçıncada kazandın kontorlerı
  • quote:

Orijinalden alıntı: er77055

DAVİDOF kardeş seciyoruz ama kontor falan yok sen kaçıncada kazandın kontorlerı

mesajı yazdığım saatlerde 40-50 den itibaren gelmeye başlıyordu.. Şu anda bitmiş durumda sanırım....
  • artık vermıyor galıba gece gunduz denedım 3000 bulmuştu bir şey kazanamadım tipik bir dorıtos kampanyası
  • arkadaşlar çok sağlam kontor kazandım dün ve bugün önemlii olan kontorün yüklendiği zamanı denk getirmek 10 gün oldu tek kontor bile kazanmamıştım çünkü kontorler siteye koyulduktan 1 saat sonra bitiyor artık bütün gün tek kontor bile çıkmıyor...geçen 12 de yüklendi kimi zaman sabah yüklendi değişiyor..ama 10 kontor kazandınız bile yazsa bilinki sitede kontor var tıklamaya devam ama 300-400 tıklamada hiçbişi çıkmadıysa demek bitmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris1983

arkadaşlar çok sağlam kontor kazandım dün ve bugün önemlii olan kontorün yüklendiği zamanı denk getirmek 10 gün oldu tek kontor bile kazanmamıştım çünkü kontorler siteye koyulduktan 1 saat sonra bitiyor artık bütün gün tek kontor bile çıkmıyor...geçen 12 de yüklendi kimi zaman sabah yüklendi değişiyor..ama 10 kontor kazandınız bile yazsa bilinki sitede kontor var tıklamaya devam ama 300-400 tıklamada hiçbişi çıkmadıysa demek bitmiş..

Tiyolar için teşekkürler.....
  • bugun sabah 07:00 07:30 saatleri arasında 280 tıklama yaptım ama kontor falan kazanamadım
  • denedım yıne olmadı deneyen varmı
  • Sabah 7:00-7:30 arası kazanılabiliyor kontörler.... Uykunuzdan feragat edebilirseniz faydalanabilirsiniz...
  • davidof kardeş sabah 07:20 de 50 adete kadar sectik bişey olmadı sen bu sabah kazandınmı kontor
  • quote:

davidof kardeş sabah 07:20 de 50 adete kadar sectik bişey olmadı sen bu sabah kazandınmı kontor

150-200 e kadar ısrarla devam etmenizi öneririm...
    Bir hatta 90 kontör, diğerine 190 kontör kazandım..
    Biraz da şans işi sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidof -- 9 Şubat 2010; 9:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidof

quote:

davidof kardeş sabah 07:20 de 50 adete kadar sectik bişey olmadı sen bu sabah kazandınmı kontor

150-200 e kadar ısrarla devam etmenizi öneririm...
    Bir hatta 90 kontör, diğerine 190 kontör kazandım..
    Biraz da şans işi sanırım...
    bu kontorler hep sana mı cıkıyor ben toplamda 6 bini geçtim günün her saatinde yaptım gecede yaptım sabahta aksamda öglende bi yapmamda en az 300 400 yapıyorum ama netice yok
  • davidoftan başka kazanan yok anlaşılan...
    tüm forumu iyi uyutuyor bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 9 Şubat 2010; 17:24:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

davidoftan başka kazanan yok anlaşılan...

+1
  • quote:

Evet itiraf ediyoruz....
    Yukarıda mesajları olan hayalisst ,Rapator, er77055 , baris1983 ve ben konuyu açan yesilyayla arkadaşımızın başkanlığında toplanarak (son günlerdeki darbe planı toplantılarından da esinlenerek (!)) diğer forumdaşları uyutma planları yapıyoruz...
    Tööööööbeee tööööbeee...
  • Sabah saatlerinde 200 kontör daha kazandım ama bu kez anında yüklenmedi. Beklemedeyim umarım gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidof

quote:

Evet itiraf ediyoruz....
    Yukarıda mesajları olan hayalisst ,Rapator, er77055 , baris1983 ve ben konuyu açan yesilyayla arkadaşımızın başkanlığında toplanarak (son günlerdeki darbe planı toplantılarından da esinlenerek (!)) diğer forumdaşları uyutma planları yapıyoruz...
    Tööööööbeee tööööbeee...

davidof boşver bende 240 kontur kazandım ama inanmayanlar olur diye yazmadım. Bu forumda illaki çıkıyo insanı fırsat yazmaktan vazgeçirebiliyolar. Yorumları okuyunca sinirleniyorsunuz.Bende sadece takip ediyorum.Bu kampanya süper sülalecek turkcellli olduğumuz için hepimiz kazandık.Tabii bu yazımada inanmayanlar çıkacaktır.Bu tamamen şans işi bence.. Kampanyayı haberdar eden arkadaşa çok teşekkürler.Ayrıca tüyoları verenlere teşekkürler..Kampanya süper...

• bu sabah denedim 70 80 arası bıraktım secme işini ama gene gelmedi bu kontor 07:20 de
    daha önce 2 hatla kazanmıstım 500 e yakın ama neden olmadı anlamadım
  • 30 dakika önce iphone umdan wifi ile wap.tytz.com a girdim vodafone hat takılı ama :)
    20 secim yaptım ad soyad yazdım No ve Turkcell sectim. Sonra 10 , 20,10,100,20,10,10,20 aralıklarla 90 tiklama da 200 tonla kazan kontör kazandım (:
    peki bu kontörleri genc tarife yönüne 15 dk si 2 kontör mü? Nasıl kullanacağım. TSK ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 13 Şubat 2010; 15:59:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.