Şimdi Ara

Doping hafıza da neyin nesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar nedir bu doping hafiza. Yok dersler cok akilda kalici oluyormus 1 sene unutmuyorlarmis falan gercek mi yoksa bir ise yaramaz para israfi mi diyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onu bunu bilmem ama adamlar harbi yapıyor sırf lys edebiyatta yazar-eseri ezberliyemiyorum diye alıcam demosunu izledim sanada tavsiye ederim izle beğenmessen almazsın
    https://www.dopinghafiza.com/demo/ buradan seç dersini izle
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    Videoyu izledim cidden aklimda kaldi hocam. Ama fiyati cok pahali degil mi ? Ders ders alamiyor muyuz bunlari ?

Ygs tum drrsler + Lys sayisal 1000 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Cabbar Fast_El

Videoyu izledim cidden aklimda kaldi hocam. Ama fiyati cok pahali degil mi ? Ders ders alamiyor muyuz bunlari ?

Ygs tum drrsler + Lys sayisal 1000 tl

ders ders alırsın fakat daha pahalıya patlarhttps://www.dopinghafiza.com/ benim hedefim yüksek olduğu için alıcam eğerki hedefin ilk 1000 felan değilse almanı tavsiye etmem fakat para cok dersen tabikide al zararı olmaz bence
  • Kaçak link falan yok mu edebiyat için
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    Hedef ilk 1000 degil de alsam isimi kolaylasirir gibi duruypr fakat 1000 liraya degecek kadar etkisi olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Kaçak link falan yok mu edebiyat için

ben aradım bulamadım yollayanlarda demodan yolluyor pek inanmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cabbar Fast_El

Hedef ilk 1000 degil de alsam isimi kolaylasirir gibi duruypr fakat 1000 liraya degecek kadar etkisi olur mu ?

100 liraya değermi bilmem ama lys edebiyatta etkisi olur demolarına bak etkisini hissetmiyorsan alma bence mesela ben fen yapan biri olsam almam çünkü fen videolarını hiç beğenmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.