Şimdi Ara

Doping ADSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda kullanan var mı? ben limitsiz kullanmak istemiyorum çünkü öyle deli gibi downloadlar yapan ya da film izleyen biri değilim. 6gb da yetmiyor.

12gb veren 2 firma var smile ve doping.

Fakat dopinge internet sitesinden başvuru yaptım.Ertesi gün beni aradılar sinema da olduğum için açamadım.Ben onları geri aradım sizi geri ararlar mutlaka dedi call centerdaki kız.

twitterdan ,sitelerinin iletişim bölümünden,ve bir kere daha aramak suretiyle kendilerine ulastım fakat bugun 6. gün ne arayan ne soran.

smile seçeneğini mi düşünsem yoksa ttnet ile devammı bilemedim.

kullananalar ne der?

• 2011-Hazirandan beri kullanıyorum, 1-2 Günde Sözleşme kargoile geldikten sonra imzaladım ve peşinden 5-6 Günde hattı aktif etmişlerdi, Bugüne kadar hiçbir kesilme ve sıkıntı yaşamadım. Tamamen denk geldiniz müşteri temsilcisi ile alakalı bir gecikmedir, bu işler şans işidir. Dönmedilerse zorlamayın TTnet'e başvurun derim... Onlarda da 12 GB tarife mevcut. NET12 44 TL,
  • 29 TL doping 44 ttnet cok büyük fark var arada. ama boyle ilgisiz musteri temsilcisi olacaksa o da sıkıntı. neyse 3 gün daha süreleri var aradılar aradılar aramadılar kendileri bilir.
  • O halde işin arkasını siz kovalayın arayın konu hakkında bilgi talep edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 13 Kasım 2012; 10:57:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline fiber modem şartı
    geçen yıl açıldı
    FİXNET TELEKOM İNTERNET
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.