Şimdi Ara

Dopamineye çağrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dopamine kardeş babandan dayak yemişsin üzüldük . sanırım kadıköyde oturuyordun . kardeş üvey babanı dövelim istersen bütün DH ? 2 kişi daha bulalım bende gelirim sende varsın 4 kişi komaya sokalım .

ciddiyim

http://forum.donanimhaber.com/m_51057410/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep_37 -- 26 Temmuz 2011; 15:34:32 >

• Bu işi temiz halledin. Pm den örgütlenin. Yoksa başınıza dert açarsınız.
  • Küçükyalı da oturuyo ya , minibüsle 15 dk yakınımda.Yazdım konusuna 3-4 tane sağlam adam getiriyim indirelim şerefsizi diye cevap vermedi.
  • Bunu dinlemeden gitmeyin
  • öm gönderdim dopamineye ne dicek bakalım . birde işin sonrası var ama eğer kaçıcak ve uzaklara gidicekse sorun yok
  • beyler gaziosmanpaşadayım.ama 7 senedir muay thaiciyim.geliyorum.komadan çıkana kadar rahat eder çocuk

ama söyliyim dopamıne olay gerçek değilse vururum seni olum bu kadar insan üzülüyo ne yaparız diye düşünüyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vayacondıos

beyler gaziosmanpaşadayım.ama 7 senedir muay thaiciyim.geliyorum.komadan çıkana kadar rahat eder çocuk

ama söyliyim dopamıne olay gerçek değilse vururum seni olum bu kadar insan üzülüyo ne yaparız diye düşünüyo.

3 kişi olduk

• Dingilin biri şimdiden sizi şikayet etmesin dikkat edin arkadaşlar

Dopamineyi normalde pek sevmezdim abuk subuk davranıyordu ama şu an çok üzüldüm Benim içinde vurun 2 3 tane o dallamaya olur mu?
  • Küçükyalıda oturuyor. Ben konuştum ama dövmekle olmaz diyor bu iş. Yani adam bildiğimiz manyakmış. Allah yardımcısı olsun
  • Benim anlamadığım bu yaşına gelmişsin, üniversite de okumamışsındır, git iş bul ayrıl artık ailenden denildiğinde hiç cevap vermiyor beyefendi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.