Şimdi Ara

DOOM Eternal [SWITCH ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DOOM Eternal [SWITCH ANA KONU]


    DOOM Eternal – E3 Teaser Fragmanı



    -

    DOOM Slayer olarak geri döndüğünde, dünyanın iblisler tarafından istila edildiğini görüyorsun. Ortalığı birbirine kat ve hem Slayer'ın kökenini hem de ebedi deşip parçalama görevini keşfet... Bu görev nihayete erene kadar.

    Birinci şahıs ilerlemeli çatışmada bir sonraki aşamaya ulaşırken boyutlar arası savaşında hız ve gücün mükemmel birlikteliğini deneyimle.

    Slayer Tehdit Seviyesi Maksimumda
    Alev makineli omuz topu, bileğe takılan katlanabilir bıçak, yükseltilmiş silahlar ve modlar ve Double Dash gibi yeteneklerle hiç olmadığı kadar hızlı, güçlü ve beceriklisin.

    Unholy Trinity
    İhtiyacın olan her şeyi düşmanlarından al: Ekstra can için glory kill yap, zırh için yakıp kül et, cephane depolamak için iblisleri testereyle kes ve iblis avcılarının şahı ol!

    BATTLEMODE
    id Software, yepyeni bir 2'ye 1 çok oyunculu modu sıfırdan geliştirdi. Tam donanımlı DOOM Slayer, oyuncu kontrolündeki iki iblisle kozlarını paylaşarak üç turluk hararetli bir birinci şahıs çatışmasına giriyor.


    -

    Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2020
    Tür: FPS
    Dağıtıcı: Bethesda Softworks
    Geliştirici: Panic Button

    https://gamefaqs.gamespot.com/switch/245502-doom-eternal
    https://www.metacritic.com/game/switch/doom-eternal

    Nintendo Linki:https://www.nintendo.com/games/detail/doom-eternal-switch/

    Resmi Site:https://slayersclub.bethesda.net/en

    -

    Ekran Görüntüleri:

    DOOM Eternal [SWITCH ANA KONU] DOOM Eternal [SWITCH ANA KONU] DOOM Eternal [SWITCH ANA KONU] DOOM Eternal [SWITCH ANA KONU] DOOM Eternal [SWITCH ANA KONU] DOOM Eternal [SWITCH ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Nisan 2021; 20:10:26 >







  • DOOM Eternal – Official Gameplay Reveal



    -----

    DOOM Eternal – E3 Hikaye Fragmanı



    -----

    DOOM Eternal –BATTLEMODE Multiplayer Teaser





  • Doom Eternal'ın Yeni Çok Oyunculu Modu Battlemode Tanıtıldı

    DOOM Eternal [SWITCH ANA KONU]

    Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software, Doom Eternal ile birlikte oyunculara tanıtılacak yepyeni çok oyunculu mod Battlemode için oynanış görüntüleri paylaştı.

    Battlemode geliştirici ekip tarafından belirtilene göre hızlı tempolu agresif 2'ye 1 oynayan bir çok oyunculu mod. Bir iblis avcısı iki iblise karşı savaşacak.

    Battlemode'da iblis avcısı olarak oynarken tüm silahlarınız, modlarınız ve ekipmanlarınızla donanmış olacaksınız.

    İblis olarak oynarken yalnız ilerlemek tehlikeli. İblis avcısını tuzağa düşürmeye ve öldürmeye yarayacak yapak zeka iblislerini oyuna alanına dahil etmek ve rakibinizi saldırı yağmuruna tutmak için takım arkadaşınızla birlikte çalışmanız gerekecek.

    Çıkışında 6 harita ve 5 oynanabilir iblis Revenant, Pain Elemental, Mancubus, Marauder ve Archvile bulunacak. Ek haritalar ve oynanabilir iblisler oyun çıktıktan sonra ücretsiz olarak eklenecek.

    Doom Eternal 22 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

    Doom Eternal QuakeCon 2019 sunumunun tamamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.



    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Doom_Eternalin_Yeni_Cok_Oyunculu_Modu_Battlemode_Tanitildi-95184.htm




  • DOOM Eternal – Personalize Your DOOM Slayer

  • Experience the Entire DOOM Series on Nintendo Switch


  • DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part One - Çıkış Fragmanı | E3 2021


  • DOOM Eternal Horde Modu Detayları


    DOOM Eternal [SWITCH ANA KONU]


    Yapımcı Marty Stratton bir gönderide, yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software'in DOOM Eternal için yeni bir tek oyunculu Horde Modu ekleyen ücretsiz bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu.

     

    Stratton gönderide: “Bu Horde Modunun size oyunda aradığınız çeşitlilik ve mücadeleden daha fazlasını sunacağından eminiz. Ayrıca ekip, bir dizi oyun ve denge güncellemesine ek olarak başka bir yeni harita içeren BATTLEMODE'un yenilenmesi üzerinde çalışmaya devam ediyor. Ağustos ayında sizlere QuakeCon'da daha fazla bilgi paylaşmayı umuyoruz" dedi.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-DOOM_Eternal_Horde_Modu_Detaylari-109848.htm





  • DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two - Release Date Trailer - Nintendo Switch


    DOOM Eternal [SWITCH ANA KONU]Nintendoyoutube
    The epic conclusion to the DOOM Slayer’s Saga and the second DLC campaign expansion for DOOM Eternal is almost here! DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two is coming to Nintendo Switch on 8/26! Learn more: https://www.nintendo.com/games/detail/doom-eternal-switch/ #DOOM #DOOMEternal #NintendoSwitch Subscribe for more Nintendo fun! https://goo.gl/HYYsot Visit Nintendo.com for all the latest! http://www.nintendo.com/ Like Nintendo on Facebook: http://www.facebook.com/Nintendo Follow us on Twitter: http://twitter.com/NintendoAmerica Follow us on Instagram: http://instagram.com/Nintendo Follow us on Pinterest: http://pinterest.com/Nintendo
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DzYOf_EGPh9A&q=EgQuLZpEGJm7lYkGIhAWCS-VxVryX6O91lrJoWqSMgFy
  • DOOM Eternal: The Ancient Gods 2. Bölüm Artık Nintendo Switch'te


    DOOM Eternal [SWITCH ANA KONU]


    DOOM Eternal'ın son tek oyunculu genişletmesi The Ancient Gods 2. Bölüm artık Nintendo Switch'te. Sentinel Hammer'ınızı kapın ve iblis işgalini sonsuza kadar durdurmak için son bir savaşta Karanlık Lord'un Immora kalesini kuşatın. İster TV modunda oynayın ister avuç içi modunda, Slayer'ın kötülüğe karşı verdiği destansı savaş son buluyor.

     

    DOOM Eternal: The Ancient Gods 2. Bölüm tek başına ya da DOOM Eternal Deluxe Edition'ın bir parçası olarak satın alınabilir. İkisi de şimdi Nintendo eShop ve seçili dijital satış noktalarında.

     

    Nintendo Switch'teki DOOM Eternal: The Ancient Gods 2. Bölüm hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.


    DOOM Eternal [SWITCH ANA KONU]Bethesda Softworksyoutube
    Experience the epic conclusion to the DOOM Slayer’s saga on Nintendo Switch – available August 26th, 2021! The Ancient Gods – Part Two is the second campaign expansion to the critically acclaimed DOOM Eternal. You denied the gods and awoke an ancient evil. Now rally the scattered Sentinel armies, lay siege to the last bastion of Hell, break through the fortress walls, and face the Dark Lord himself. The soul of the universe hangs in the balance. Your war against Hell ends here. Visit SlayersClub.com for full details and more demon-crushing content. ------ For more information on DOOM Eternal, follow these channels: Twitter – https://twitter.com/DOOM Instagram – https://instagram.com/doom Facebook – https://facebook.com/DOOM Website – https://SlayersClub.com ------ ESRB RATING: Mature for Blood and Gore and Intense Violence.
    https://www.youtube.com/watch?v=bzSfd2VyVNY

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-DOOM_Eternal_The_Ancient_Gods_2_Bolum_Artik_Nintendo_Switchte-111182.htm





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.