Şimdi Ara

DONUYORUZ ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • soru soran arkadaşlar sadece sorusu olduğunda buraya yazıyor. sorun çözüldükten sonra da yazın lütfen. bende de aynı problem var. çok araştırdım, petek temizliği dahi yaptım. düzeliyor gibi oluyor sonra aynı sorun oluyor. peteklerin üstü sıcak altı soğuk. kombi aniden sıcaklığı yükseliyor (70 derece) sonra aniden soğuyor. gidiş borusu sıcak, dönüş borusu soğuk. petekler, filtreler temizlendi.

    sorunun çözümü, kombide suyun sirkülasyonu. ya sirkülasyon motorunda sorun (kontrol ettim çalışıyor) yada bu kadar teknik arkadaş var sorun 3 yollu vanada diye kimse dememiş. hafta sonu 3 yollu vanaya bakacam. tahminime göre düzelecek.

    Not: teknik bilgim yok, kombi kalorifer bana çok uzak meslek. Neden kendim yapma ihtiyacı duyuyorum? Çünkü teknik servis çağıracam, tesisatçı gelsin diyecek, tesisatçı çağıracam teknik servis gelsin diyecek. Sonuç hizmet bedeli ödeyecem sorun devam edecek. Parayla sinir olmuş olacağım. Kötü usta insanı meslek sahibi yapar...




  • Kendi sorunumu kendim buldum. Öncelikli hedefim 3 yollu vana oldu. Söktüm tortular vardı, temizledim tekrar taktım. Sorun düzelir gibi oldu. Ama 1 saat sonra eski haline geri döndü. Sonra kombiyi iyice inceledim su zorlanma sesi geliyordu, sesi takip ettim ve sesin geldiğini tahmin ettiğim parçayı söktüm içinden epey tortu çıktı. Güzelce temizleyip yerine taktım. 3 gündür problemsiz çalışıyor. Parçayı araştırdım, Plakalı Eşanjör müş. Ne olduğunu incelediğimde ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Ve bundan hiç bir yerde bahsetmiyorlar. TEknik servis te gelip yıllık bakım yapmıştı. Bundan sonra bakıma da çağırmayacağım. Kombinin içi toz toprak inşaat artığı falan vardı. Sorun Plakalı eşanjörde olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersin80 -- 24 Ocak 2017; 15:46:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.