Şimdi Ara

DÖNÜŞTÜRÜCÜLER / CF KÖPRÜSÜ VS. - İZMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • /// SIFIR SAPPHIRE HD6850 1GB DDR5 256BIT \\\ SATILDI

Sadece takas düşünüyorum.

Maks. hd 5750 civarı kartlar ile takas düşünüyorum fakat daha alt modeller (3850-3870-8800gt vs.) tercihimdir. Ekran kartı haricinde başka parçalar ile takas imkanı olabilir. Önereceğiniz ürünleri ve fark bedelini pm ile belirtin lütfen.

http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_hd6850-334-12756.html

Güvenlik bandı kapalı olduğu için garantisinin hangi firma olduğunu bilemiyorum ama muhtemelen Arena, Penta veya Datagate firmalarından birisidir. Faturası elimde değil, garanti konusunda bir sorun olmaz, ben kefilim ve bir sorun olduğunda ilgilenirim.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Palit 9500GT 512MB 128Bit DDR2 ... SATILDI

Üzerinde VGA-DVI-HDMI çıkışları mevcut. Kendi fanı yerine sarı soğutucunun üzerine kasa fanı silikonlu ve çok serin çalışıyor. Sorunsuz ve güncel oyunlarda makul ayarlarda yeterli performansı var. Ben 2 gündür kullanıyorum ve saat hızlarını 600*1000*1550 olarak ayarladım. Kart ve driver olarak verilecek.

---------------------------------------------------------------------------------------------
    2 Adet DVI Dönüştürücü (Sıfır)
    1 Adet DVI-HDMI Dönüştürücü (Sıfır)
    1 Adet Crossfire Köprüsü (Sıfır)
    2 Adet 6 Pin Güç Kablosu
    1 Adet IDE Kablo (Sıfır)
    1 Adet TV-Out aparatı (Sıfır)
    1 Adet PS2-USB Dönüştürücü

Hepsi 20 Lira. Sıfır yazan ürünler kapalı poşetlerinde.

DÖNÜŞTÜRÜCÜLER / CF KÖPRÜSÜ  VS. - İZMİR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quartamin -- 14 Nisan 2011; 20:08:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sorunlu Üye : srtsrt07 ( Sattığınız ürünü bozar ve sıkılmadan üste çıkmaya çalışır. Vakti boldur, sürekli taciz eder ama telefonla konuşamayacak kadar yüreksizdir. Asla alışveriş yapmayın, elden veya aracı siteler farketmez. Zaten elden alışveriş zor, birkaç kişi aracılığıyla elden alışveriş teklif ettim derdi neymiş öğrenmek için ama elemanla teslim ettiririm vs. tarzı cevaplar vermiş arkadaşlara.)
    http://forum.donanimhaber.com/m_95392259/f_//tm.htm#95558165

• hayırlı işler kardeşim
    Sorunsuz alışveriş ettiğim arkadaşlardan bazıları : EuphoriA , Spirit_of_sLy , ahmettu , Quartamin , gsaray15 , qwerty72 , hukukcu , öztin , ufukuzman , guven35 , punta , Diabelica , alkadras , zamirpolen , Mumi35 , fenerli_ulash , yug2980 , brtana , mehmet_koksal , oray , mendiss ,aliask , bboyseco, mikail13 , gokselgok , Slayer_ , aakgun78 , RapStarX , [PASHA] , karagenc , arsoy , @uiKSilveR , valenciaendoor , mosfettt , nowanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: turrican22

hayırlı işler kardeşim

Sağol Özgürüm

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sorunlu Üye : srtsrt07 ( Sattığınız ürünü bozar ve sıkılmadan üste çıkmaya çalışır. Vakti boldur, sürekli taciz eder ama telefonla konuşamayacak kadar yüreksizdir. Asla alışveriş yapmayın, elden veya aracı siteler farketmez. Zaten elden alışveriş zor, birkaç kişi aracılığıyla elden alışveriş teklif ettim derdi neymiş öğrenmek için ama elemanla teslim ettiririm vs. tarzı cevaplar vermiş arkadaşlara.)
    http://forum.donanimhaber.com/m_95392259/f_//tm.htm#95558165
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.