Şimdi Ara

Donuk Pasta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Donuk Pasta, Pastacılık sektörü, her geçen gün yeni lezzetleri ve yapılış şekilleriyle kendinden söz ettirmektedir. Kafe, market, pastahane ya da işletme gıdalarında satılan donuk pastalar zararlı kimyasal maddeler veya alkol kullanılmadan hazırlanan çeşide Donuk Pasta denmektedir. 

    Bizler, 

    Donuk Pasta firması olarak, lezzetli pasta ve tatlıları tüketmeniz açısından sizlerin satışını gerçekleştiriyoruz. Dondurulmuş pastaları kullandığımız çeşitleri; Mozaik pasta, Fıstıklı pasta, Red Velvet pasta, Fıstık rüyası, hindistan Cevizli pasta, Kara Orman meyveli pasta, Profiteröllü pasta ve Tiramisu'dur.

    Donuk Pasta Nedir?


    Tasty Cake Donuk Pasta ailesi olarak amacımız, kafe, restoran ve hotel sahiplerini dondurulmuş pastaları tedarik etmesini sağlayarak, sizlere kaliteli ve yararlı pasta çeşitlerinizi ulaştırmaktır. Böylece hem lezzetli hemde içinde kimsayal madde olmayan pastalara sahip olabileceksiniz. Dondurulmuş pastalarda ki en önemli olay ise teslim süresidir. 


    Donuk Pasta Kullanım Alanları


    Biz sizlerin vermiş olduğu siparişleri zamanında ve en kısa sürede sizlere ulaştırmak için uğraşıyor ve çabalıyoruz. Firmamız temiz, güvenli ve lezzetli pasta tariflerini üretmektedir. Kaliteli ve üst düzey, işine sadık ve elleri lezzetli çalışanlarımız sayesinde Türkiye genelinde bir marka haline gelmiş bulunmaktayız. Donuk pasta tariflerini tüm tatlı çeşitlerinde kullanmayı hedefliyoruz.

    Pasta krizi anlarınızda her bölgeden firmamızın işletmelerine ulaşıp siparişlerinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Sürekli müşterimiz olmanız halinde kampanyalarımızda mevcuttur. Müşterilerimizin mutluluğu ve memnuniyetini daima ön planda tutuyoruz.


    Ankara Donuk Pasta, Eskişehir Donuk Pasta, Bolu Donuk Pasta, Kırıkkale Donuk Pasta, Kayseri Donuk Pasta

    Donuk Pasta işletmelerimize ulaşmak için iletişim numaralarımızı kullanarak bilgi alıp sipariş oluşturabilirsiniz. 


    Donuk Pasta Siparişi için; https://www.donukpasta.com.tr/

    https://tastycake.com.tr/


    Adres: Çekirdeksiz Osb Mah. 202. Cad. No:1 Polatlı/ANKARA

    0312 622 7979





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathematician0 -- 26 Aralık 2022; 16:45:50 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.