Şimdi Ara

Donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Benim sorunum bu sabahtan itibaren PC'mi açtıktan bir 10dk sonra donup kalması.Mecburen reset atıyorum.Bunun ne gibi sebepleri olabilir?Şİmdiden teşekkür ederim.

Not: geçen akşam yeni HDD takmıştım bir etkisi olabilirmi?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Pc ni güvenli modda aç.Virüs taraması yaptır.Msconfigden başlangıçtaki yazılımlara bak normalin dışında birşey varsa kaldır yeniden başlat..
    Saygılar..
  • 2 tane tanımadığım yazılım gördüm görev yöneticisinde onları kapadım.Şuan'a kadar donmadı 24dk'dır
  • Nedir o tanımadığınız yazılımların exe ismi?
  • dediğim gibi ordaki büyük ihtimal virüs yada tojandır.JANT! dediği gibi .exeleri verirseniz ne olduğu tesbit edebiliriz.
  • Domino.exe ve ZSMCSNAP.exe
  • bende çok çektim birader dj murata katılıyoru güvenli mod da önce tarama yaptır sonra c de ise format at kurtul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donma Ve Mozaiklenme Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Domino.exe vimicro web kamera yazılımıyla gelen bir uygulama dosyasıdır.Başlangıçta çalışmaya ihtiyaç duyulmadığından sistem başlangıcından kaldırabilirsiniz.Zararlı değildir.
    ZSMCSNAP.exe Bu dosya hakkında yeterli bilgiye ulaşamadım. YahooMessenger ile ilgili bir dosya olabileceği söyleniyor, sisteminizi av programı ile taratmanız tavsiye ediliyor....

Güvenlik açısından, bilgisayarınızı Güvvenli Modda açın ve Kaspersky ile full taratın.
    Kolay gelsin
  • Bu ikisini kapatıp sildikten sonra donma sorunu geçti.Yarın taratıcam full olarak.Geçen gün Nod32 ile tarattığımda Bittorent.exe yi virüs olarak algıladı.Sinirlendim kapadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.