Şimdi Ara

dönerci açmayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar. Bizim buraya yeni bi imamhatip lisesi yapılıyor. Yatılı olacak. Okulun yanına dönerci açmayı düşünüyorum. İşin kötü yanı. Bu işi yapmayı bilmiyorum ve elimde sermayenin tamamı yok. Biraz borç harç ve biraz kredi ile olacak. Sizce yapar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dönerin yanında çigköftede satın bence şakirtler bayılır

Olur gibi ama yurt yemeklimi?

Risk almadan hiç bişey kazanamayız bence potansiyel var.
  • Yatılı ise mutfağı vardır...Yada bazı vakıflar 3 öğün yemek veriyor..Yani okula bel bağlayarak bu işe girişme....Tabi açmayı düşündüğün bölgenin potansiyeli nasıldır bilemem....Yurttan biraz çevreden biraz getiri olur kanaatindeyim..

Yalnız döner işi biraz zordur....Hazırlaması, kıvamında tutması, kesmesi tecrübe ister.Dönerci ustalarıda az paraya çalışmıyor bilgin olsun....Eğer döner işi yapacaksan "mutlaka dönercilerden bilgi al" pek göründüğü gibi kolay iş değil....En azından bir dönerci ustası ne kadar ücrete çalışıyor onu öğrenirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Sa arkadaşlar. Bizim buraya yeni bi imamhatip lisesi yapılıyor. Yatılı olacak. Okulun yanına dönerci açmayı düşünüyorum. İşin kötü yanı. Bu işi yapmayı bilmiyorum ve elimde sermayenin tamamı yok. Biraz borç harç ve biraz kredi ile olacak. Sizce iş yapar mı ?

Eğer döner işini bilmiyorsan uzak dur kardan çok zarar edersin.
  • Öğrenci odakliysan çığ köfte daha mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiğ köfte tabii ki kilosu on lira
    dürüm 3 lira hesabını sen yap
  • Beyler ben bundan 3 ay önce falan çiğ köfte dükkanı açmayı düşünüyorum diye konu açmıştım. Mobil olduğum için konuyu bulamıyorum. 3 aydır dükkan bakıyorum. Haddinden fazla çiğ köfteci var şu anda. 10 kilonun maliyeti 170 lira. 10 kilodan bana kalan kar 100 lira. Bu da 100 çiğ köfteye tekabül ediyor. Günde 100 çiğ köfte satacak mekan bulamıyorum. Adım başı çiü köfteci. O yüzden döner işine sardım ama önerileriniz mantıklı geldi. Sanırım çiğ köfte için dükkan aramaya devam edecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.