Şimdi Ara

Donanımlı Mid Tower Kasa 550 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 Donanımlı Mid Tower Kasa 550 TL
    TTnetin kampanyasından aldığım ve modifiye ettiğim Casper super silent tower kasamı satıyorum.
    Temiz kullandım

ISLEMCI = Pentium R DUAL CORE E6700 @ 3.2 GHZ(2CPU)

Ekran kartı: SAPPHIRE Radeon hd5750 1 GB GDDR5 128 Bit-directx 11 destekli Ekran Kartı (215TLye almıştım şu an piyasada 240Civarı)
    (Ekran kartını çıkarsanız bile dahili intel G41 Chipset ekran kartı anakarta entegre durumdadır)

RAM = 4.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 531MHz (7-7-7-20)

GÜÇ KAYNAĞI = (160TLye aldmıştım) High Power Element Bronze 600W 12cm Fanlı, 80Plus Bronze Power Supply

HDD = 320 GB Western Digital 7200 RPM with 8 MB cache

ANAKART PEGATRON IPX41-D3 (Socket 775)
    Chipset Vendor Intel
    Chipset Model G41
    Chipset Revision A3

DVD WRITER = TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device

Tp-Link TL-WN822N N series 300Mbps usb Adapter

Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat ?

ayrıca son model bütün oyunları kasmadan garantisi iddialı olmuş...

o moniöre göre bile ...
  • HEPSİNE 700 ,
  • sana nasıl ulaşabilirim
  • hepsiburdada 800 olarak gözüküyor almayı düünüyorum
  • Pardon mesajını şimdi gördüm. özel mesajdan ulaşabilrisiniz. gittigidiyor'a koydum bilgisayarımı oradan alacaksanız fiyatı 780 olarak koymak zorundayım çünkü %10 u kesiliyor elime 700 ulaşacak. oradaki fiyatı 780 yapıyorum şimdi

• Fiyat Monitör dahil 650 TL olmuştur

-Gitti Gidiyor üzerinden 725 TL -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangereusArabian -- 8 Aralık 2011; 19:05:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne zamandan beri kullanılıyor bu bilgisayar.
  • gayet cazip yaa. hayırlı olsun alacak olana şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: azelea

ne zamandan beri kullanılıyor bu bilgisayar.

bilgisayarı alalı bir yıla yaklaştı 9-10 ay olmuştur sanırım fakat power, ram ve ekran kartını 3,09,2011 de aldım

quote:

Orijinalden alıntı: yentibaba

gayet cazip yaa. hayırlı olsun alacak olana şimdiden...

çok sağol arkadaşım:)

• gittigidiyordan indirimi takip edin %5 veya %8 indirimli alın
  • abicim yakinlarda olsan hic kacirmazdim ua bu bilgisayar alinmaz
  • Mi alinir
  • Bilgisayar iyi ama o işlemciden kullanmıştım . Diğer parçalara nazaran işlemci zayıf benim kanaatimce . Gerçek performans arayan biri için yeterli olmayabilir . Fakat fiyat bakımından alıcısına çok cazip bir ürün . Saygılarımla ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: folloş

Bilgisayar iyi ama o işlemciden kullanmıştım . Diğer parçalara nazaran işlemci zayıf benim kanaatimce . Gerçek performans arayan biri için yeterli olmayabilir . Fakat fiyat bakımından alıcısına çok cazip bir ürün . Saygılarımla ...

Değerli yorumun için teşekkürler :)

• buna oyun kasasi denmez olsa olsa orta halli pc kasasi denir ama fiyat normal gibi ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

buna oyun kasasi denmez olsa olsa orta halli pc kasasi denir ama fiyat normal gibi ;)

+1 Fazla.

Not: Ölücüyüm.
  • pm
  • Bir pm de benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DangereusArabian

Arkadaşlar ttnetin kampanyasından aldığım ve modifiye ettiğim Casper super silent tower kasamı satıyorum.
    Çok temiz kullandım kasada bir çizik bile yoktur,

OYUN BİlgİSAYARIMDIR
    ====================================================================
    =====================================================================================================

ISLEMCI = Pentium R DUAL CORE E6700 @ 3.2 GHZ(2CPU)

=====================================================================================================

Ekran kartı: SAPPHIRE Radeon hd5750 1 GB GDDR5 128 Bit-directx 11 destekli Ekran Kartı (215TLye almıştım şu an piyasada 240Civarı)
    (Ekran kartını çıkarsanız bile dahili intel G41 Chipset ekran kartı anakarta entegre durumdadır)

RAM = 4.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 531MHz (7-7-7-20)

GÜÇ KAYNAĞI = (160TLye almıştım) High Power Element Bronze 600W 12cm Fanlı, 80Plus Bronze Power Supply

GÜÇ KAYNAĞI = (160TLye aldmıştım) High Power Element Bronze 600W 12cm Fanlı, 80Plus Bronze Power Supply

HDD = 320 GB Western Digital 7200 RPM with 8 MB cache

ANAKART PEGATRON IPX41-D3 (Socket 775)
    Chipset Vendor Intel
    Chipset Model G41
    Chipset Revision A3

DVD WRITER = TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device

Tp-Link TL-WN822N N series 300Mbps usb Adapter

Windows 7-64bit işletim sistemi

bilgisayarı oyun oynamak için kurmuştum fakat üniversiteye başladığımdan ve yurtta kaldığımdan leptop almaya karar verdim o yüzden satıyorum

Şehir, Trabzon.
    Kargo Alıcıya Aittir.

600TL

Gitti Gidiyor'la 666TL

GittiGidiyor'dan Almak İsteyenler İçin

fiyatı 550 tl ye çektim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

fiyata rezerve şart

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.