Şimdi Ara

DONANIMHABER VİKİPEDİ BAŞLIĞI VAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vay be, Alexa dünya sıralamasında ilk 2000'de. Kar marjını çok merak ediyorum kuruluşun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e biz yarattık zaten, neyine şaşırdın
  • wikipedia'nın nasıl bir site olduğunu hala anlayamayanlar var
  • Bildiğim kadarıyla gün oksay avukattı. Sitede web tasarımcı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum sitesinde pek çok yönetici ve programcı görev yapmaktadır. Yöneticiler forumdaki asayişten sorumludur. Forumlarda kurallara aykırı konular silinebilmekte, konuyu açan kullanıcıya uyarı veya ceza verilebilmektedir. Forumlarda dini, siyasi, erotik ve huzuru bozan konulara izin verilmemektedir.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Özellikle konu dışında pek çok buluşma ve etkinlik düzenlenmiştir. Bu etkinliklerle kullanıcıların tanışıp kaynaşmaları amaçlanmıştır. Bisiklet turları, Otomobil Dünyası Genel üyeleri Çamlıca Buluşması gibi etkinlikler düzenlenmiştir. Bunların yanı sıra Yöneticiler ve programcılardan bazıları yeni Teknolojik ürünleri internet üzerinden canlı yayınla kullanıcılara tanıtmaktadır. Sanal olarakta etkinlikler düzenlenmektedir. Fifa-Football manager gibi popüler oyunlar ve bazı online oyunlarda turnuvalar düzenlenmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    reddit forum değil mi
    3 yıl önce açıldı
    [delete from big topic]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

wikipedia'nın nasıl bir site olduğunu hala anlayamayanlar var

Çaktırma
  • Dh de bazi uyeler topluca karar alip olusturmustu sayfayi

• quote:

Orijinalden alıntı: emineua

Vay be, Alexa dünya sıralamasında ilk 2000'de. Kar marjını çok merak ediyorum kuruluşun

Sen yok olmamışmıydın ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vikipedia'da istediğiniz sayfa olusuyormu o zaman ben kendi biyografimi yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Vikipedia'da istediğiniz sayfa olusuyormu o zaman ben kendi biyografimi yapayım

Tabikide. Fakat yoneticilerin izni gerekli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.