Şimdi Ara

--- DONANIMHABER KONUDIŞI İDDAA EKİBİ --- (820. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.215
Cevap
32
Favori
938.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rubin,start.barca.rosenborga oynadın ne olur?
  • chelsea-barca maçı 85 bilinmeyenli denklem,barça yener dersin,gider uzatmada yener patlarsın,alt dersin ama o maç 15. dakikada üst olabilir,üst dersin o maç 0-0 bile bitebilir.En güzeli tek maça yüklü girmeden alternatif 2 li 3 lü kuponlar hazırlamak,yüklüden kastım 100 tl ve üstü diyorum.
  • 513 Arsenal - Manchester 02Ç 1,31 (Tuttu)
    530 Chelsea - Barcelona 2 2,40
    546 Shaktar - Dinoma 10Ç 1,15
    554 Hamburg- Werder 10Ç 1,27
    521 Moskova - Rubin Kazan 02Ç 1,27
    505 Young Boys - Vaduz 1 1,05 (Tuttu)
    511 Athlone - UCD 2 2,00 (Tuttu)
    531 Lyn - Rosenborg 2 1,75

Misli:3
    @59,73
  • 1 haftadır falan annemden biraz fazla para alıyodum.Dün gene istedim.Biraz söylendi hergün para istiyon, yaşıtların para kazanıyo falan.Bende sert çıktım biraz napıyım anne öğrenci adamım ne yapmamı istiyon nasıl para kazanıyım gibisinden.Bu arada yaşım 15.Ailem sizsiniz tabi verceksiniz falan.Burda biraz fazla sert çıkmış olabilirim ama aramız bozuk biraz.Dün para almadım.Bugün harçlıkda istemedim.Kısacası kendim para bulmam lazım.İddaa ilk çıktığı zamanlar oynamıştım birkaç kere.1 kere tutturmuştum o zamanlar 1 tlye 80 tl almıştım.Herneyse gene iddaa oynamaya karar verdim.Ama iddaa bayi biraz uzak kalıyo onun için bilyonere üye oldum şimdi size bir sorum olcak.
    Bİlyonere üye oldum.Sitede belli bir bakiye oluşturmam için adamların hesabına para yatırmam lazım.Şimdi ben bu parayı yatıracam.Ama yatırırken tek isim soyisim yazınca parayı benim yatırdığımı anlamazlar heralde.Sitede bununla ilgili bir açıklamada yok.Para yatırırken İsim soyisimin yanında başka hangi bilgileri gönderecem?Parayı pttden yatırcam.
    Bundan sonra bu konunun sürekli takipçisiyim.Kim ön planda forumda kimler para kazanıyor bilmiyorum.Zamanla öğrenirim bende.Umarım iddaa yüzüme güler.Yada annem bana böyle davranmaktan vazgeçer!

• quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

chelsea-barca maçı 85 bilinmeyenli denklem,barça yener dersin,gider uzatmada yener patlarsın,alt dersin ama o maç 15. dakikada üst olabilir,üst dersin o maç 0-0 bile bitebilir.En güzeli tek maça yüklü girmeden alternatif 2 li 3 lü kuponlar hazırlamak,yüklüden kastım 100 tl ve üstü diyorum.

Dün manu maçına daha fazla oran alabilmek için 15 dakika bekleyeyim sonra canlıdan manuye gireyim dedim 15 dk da durum 0-2 oldu

aLLF0RiNTiKaM, kendi adına hesabın yoksa kazandığın parayı çekemezsin, üyelik bilgilerin banka hesabınla aynı olmak zorunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 6 Mayıs 2009; 17:55:02 >

• @aLLF0RiNTiKaM

isim soyisim yazınca parayı senin yatırdıgını nasıl anlamayacaklar anlamadım açıkcası.ayrıca tc.no'da yazıyorsun.
    tel.no
    hesabın olması lazım onların anlasmalı oldugu herhangi bir bankada
    baska birşeye gerek yok.

yaşın 15miş seni oraya almazlar buda dipnot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 6 Mayıs 2009; 17:57:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

chelsea-barca maçı 85 bilinmeyenli denklem,barça yener dersin,gider uzatmada yener patlarsın,alt dersin ama o maç 15. dakikada üst olabilir,üst dersin o maç 0-0 bile bitebilir.En güzeli tek maça yüklü girmeden alternatif 2 li 3 lü kuponlar hazırlamak,yüklüden kastım 100 tl ve üstü diyorum.

Dün manu maçına daha fazla oran alabilmek için 15 dakika bekleyeyim sonra canlıdan manuye gireyim dedim 15 dk da durum 0-2 oldu

Bende canlıdan ilk 30 dakika sonrası 2.5 over a girecektim,dediğin gibi yalan olduk,ama yine manch kazanır ın ekmeğini yedik.

Ama dünkü manch kazanır barizdi,bugünkü maç için kesinlikle öyle bir şey yok,eminim diyen yalan söyler,tam kumar işte bu,yazı tura atıp ona basacaksın parayı,gerçi bizde bu şans varken berabere kalırlar,yine patlar bir yerimizde.

• quote:

Bilyonerin sitesine üye ol ordan kafana göre yap sistemi ne kazanıp ne yatıracağını hepsini gösterir

üyelik uzun iş hocam sen hesaplayabilirmisin
  • Messi veya drogba gol atar oynayacağım oran 2.5 ama hangisine oynasam karar veremedim
  • İddaa barcelona kazanır diyorsa barcelona kazanır dün de manchester kazanır diyordu. Yalnız dünden farkı, dün iddaa beraberlik tahminine oynamadı bu gün o ihtimale oynuyorlar mı oynamıyorlar mı onu çözemedim bir türlü.
  • @by_rappe

16 lira yatırıyorsun

max. 160 lira veriyor.bilyonerden hesapladım
  • artık oranlar beni kanıdıramaz bu sefer zafer benim

• akşamki maç çok kişiye kupon yaktırır benden söylemesi ben olsam şahsen oynasam
    bu maçta çifte şansı değerlendirdimoda size kalmış ben chelsinin bizden başka(bknz:imza) kendi sahasında yenildiğini şampiyonlar liginde hatırlamıyorum
  • quote:

İddaa barcelona kazanır diyorsa barcelona kazanır dün de manchester kazanır diyordu. Yalnız dünden farkı, dün iddaa beraberlik tahminine oynamadı bu gün o ihtimale oynuyorlar mı oynamıyorlar mı onu çözemedim bir türlü.

barça deplasmanda oynadığı için oranı 2.40
    bide türklerin tek bildiği takım barcelona 100 kişiden 99 barçaya oynamıştır bugün aşırı bi güven var iddaa nın bunu bilmemesi imkansız bu işte bi iş var
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_rappe

quote:

Bilyonerin sitesine üye ol ordan kafana göre yap sistemi ne kazanıp ne yatıracağını hepsini gösterir

üyelik uzun iş hocam sen hesaplayabilirmisin

buarada ben olsam molde'a üst oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 6 Mayıs 2009; 21:28:28 >

• @AhMeT

Yazını şimdi dikkatlice okudum.Tel no ve tc no yazıosun demişsin.Bugüne kadar 10 kez falan pttden para yolladım.Gönderici kısmına her seferrimde tel nomu yazıyordum ama adam hiç girmiodu kağıda.Bende gerek yok zannediodum.Söylesem girer mi?

Bilyoner.coma kendi adıma değil babam adına üye oldum.Sorun yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZibidyGonzaLesxD -- 6 Mayıs 2009; 18:10:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

İddaa barcelona kazanır diyorsa barcelona kazanır dün de manchester kazanır diyordu. Yalnız dünden farkı, dün iddaa beraberlik tahminine oynamadı bu gün o ihtimale oynuyorlar mı oynamıyorlar mı onu çözemedim bir türlü.

bide türklerin tek bildiği takım barcelona 100 kişiden 99 barçaya oynamıştır bugün aşırı bi güven var iddaa nın bunu bilmemesi imkansız bu işte bi iş var

valla bugun arkadaşlarla kavga yapacaktık nerdeyse herkes barça diyo ya.bi tek ben chelsea diyorum.3-4 kişiyle iddaaya girdik

chelsea ve üst bu maç baska yolu yok arkadaşlar bende demesi.chelsea evinde bu maçı vermez

• quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

quote:

quote:

valla bugun arkadaşlarla kavga yapacaktık nerdeyse herkes barça diyo ya.bi tek ben chelsea diyorum.3-4 kişiyle iddaaya girdik

chelsea ve üst bu maç baska yolu yok arkadaşlar bende demesi.chelsea evinde bu maçı vermez

chelsea barçaya elenirsede hiç üzülmem normal bişey zaten ama Chelsea nin zoru başarmasını bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: aLLF0RiNTiKaM

@AhMeT

Benim pttde hesabım yok.Bilyoner.comda benim adım soyadımda birsürü adam vardır.Ben sadece ad soyad yazıp göndersem adam nerden anlıcak benim gönderdiğimi.Çoğu sitede bu tür para yatırma işleminden sonra ödeme bildirim formu dolduruyorsun ve oraya pttnin sana verdiği dekont noyu giriyorsun.Ama burda öyle birşey göremedim.

Bilyoner.coma kendi adıma değil babam adına üye oldum.Sorun yok yani.

babanın adına üye olduysan babanın adına bir banka hesap numarasını oraya yazman lazımkı kazandıgın zaman bilyonerden oraya para aktarabilesin

• quote:

quote:

şimdi iki ihtimal var elimizde. Norlam şartlarda avantajlı olan 0-0lık skorla dönen chelsea oyüzden onun oranın daha düşük olması gerek burdan iddaanın bu gece chelsae'ye oynadığını düşünmek mümkün. Yalnız turu kim atlar dediğimiz de hiç de chelseanin tarafını tutmadığını hatta banko barcelona dediğini de görüyoruz. Oyüzden iyice düşünüp iyi karar vermek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 6 Mayıs 2009; 18:15:19 >

• 
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.