Şimdi Ara

DONANIMHABER ILE ILGILI KOMIK BI ANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aradan uzun bi zaman gectigi ve komik bi ani olarak kaldigi icin sizinle paylasiyorum. Her aklima geldiginde de yuzumde tebussum olusturur

Oncelikle olayda gecen kisilerin forumu okuma ihtimalleri var ondan selamlarimi iletiyorum

X kisisi: eski sevgilim
    Y kisisi: diger siniftaki cocuk

Lise zamani yani bundan 6-7 sene onceye denk geliyor. 6 senelik sevgilik sonrasinda ayrilcagim x kisisiyle yeni tanismisiz ve sanirim bir haftadan beri konusuyoruz. Okulda oldugumuz sirada x kisisinin uzerine yogurt dokulmus sekilde benim yanima geliyor. Ve anlattigina gore beden dersinde yanlisikla biri top atmis ve elinde bulunan yogurt uzerine dokulmus. Neyse ikimizde gulup geciyoruz ve ben evime o evine gidiyor.

Klasik bir dh li olarak aksam pc de forumda takiliyorum ve konu disinda bir konu dikkatimi cekiyor. " Asik oldugum kizin uzerine yanlisikla yogurt doktum"

Aga konuya bir giriyorum y kisisi dokturuyo yok beden egitimi dersinde asik oldugum kiza yanlisikla voleybol topu attim ve uzerine yogurt dokuldu vs vs

Tabi ben kendimden geciyorum ama y kisisine yem atip yaklasiyorum.

Ahaha aga bizimde okulda bugun basimiza boyle bise geldi yoksa senin adin oguz mu diye mesaj atiyorum( oguz adini o zaman uydurdum y kisisinin adini ogrenmek icin oda direk ben oguz degil adim y demisti )

Cocugun ismini ogrendikten sonra ben onun sevgilisiyim yarin seninle goruscez tarzinda mesajlasip ertesi gun okul koridorunda konusmustuk.

Sonrada hakli olarak x kisisi bana sen hangi sifatla bunlari yapiyosun felan demisti bana, bende donanimhaberde y ile mesajlasmami gostererek ozellikle o benim sevgilim kismini okutarak onu opmustum ve sevgili olmustuk

Dh deki mesajlasmalarim duruyor talep olursa yuklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuç hüsran olmasa daha güzel bir anı olurmuş ama hayırlısı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nice anı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapıci corç -- 15 Ağustos 2019; 1:5:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.