Şimdi Ara

Donanımhaber FIFA 15 TURNUVASI / PS4 (Rütbe ödüllü) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
6
Favori
12.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valencia 1 - 2 Tottenham

Eline saglik hocam iki maci da ite kaka kazandim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Tottenham 1 - 0 Valencia
    Valencia 1 - 2 Tottenham

Sağlık olsun eline sağlık dostum
  • quote:

Tottenham 1 - 0 Valencia
    Valencia 1 - 2 Tottenham

Yarım saate online olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAsGalat

quote:

Tottenham 1 - 0 Valencia
    Valencia 1 - 2 Tottenham

Yarım saate online olurum

Tamamdır 20.40'ta açarım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Toplu Sonuçlar :

Arsenal 0-0 Benfica
    Benfica 1-3 Arsenal

Bayer 2-5 Valencia
    Valencia 1-0 Bayer

Zenit 1-3 Napoli
    Napoli 2-1 Zenit

Spurs 1-0 Milan
    Milan 1-1 Spurs

Liverpool 0-2 Roma
    Roma 2-2 Liverpool

Inter 1-3 Schalke
    Schalke 3-0 Inter

Bu sonuçlar altında Puan durumu :

Donanımhaber FIFA 15 TURNUVASI / PS4 (Rütbe ödüllü)

NOT : Atletico Madrid çekildiği için maçları geçersiz. Yeni arkadaş maçları yaptığında güncelleyeceğiz. Bu arada bir dahaki sonuç tablosunda oynana maç, atılan ve yenilen gollerde dahil olacak.

İyi eğlenceler.

Hocam ben Atletico ile maçımı Yaptım ilk sahibi ile 6 puanım var 2 maçtan tekrar oynamam saçma olur bu durumda haksızlık olur bu şekilde olursa.

• Bende sabah size haksızlık yapıldığını soyledim.yani sonuçta maçlarınızı kazanıp 6 puan aldınız rakibiniz turnuvayı bıraktı diye siz cezalandırılıyorsunuz.bu şekilde olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: fuleCo

Bende sabah size haksızlık yapıldığını soyledim.yani sonuçta maçlarınızı kazanıp 6 puan aldınız rakibiniz turnuvayı bıraktı diye siz cezalandırılıyorsunuz.bu şekilde olmaz

İyi güzel bana uyarda bu turnuvada herkesin amacı zevk almak ve şampiyon olmak değil mi? Ortada en iyi olmak iddiası varsa turnuvadan çıkmış birini yenip yeni katılan kişiye karşı oynamak neden haksızlık olsun sonuçta 2 maçta ben onu yenersem veya yenilirsem bir kaybı olmaz benden kötüyse ve karsilasmadan üst tura çıkarsa haksızlık olur. bunum aksine benden iyiyse zaten değişen bir şey olmaz yener 2 maçta da

• Bence burda richie Riche yapılan buyuk bir haksızlık var. Cunku adam eşleşmesi sonucu maclarını kazanıp 6 puanını almis. Tekrardan neden eslessin ki? Yani ozmn yapılan bu hareket sonucu herkese uygulansın herkesin puanı sınırlansın? Bunu sizce kim kabul eder ? Tabiki de kimse. Sıfır puanda kalan her takım çekilsin Ozaman yeni eşleşmeler ile beraber yeniden başlansın. Cok sacma olan olay.

• atacani kullanıcısına yanıt
    Turnuvanın kuralları önceden belirlendi birisi çekildi diye kazanan arkadaşa baştan maç yaptırılamaz bu şekilde haksızlık yapılmış oluyor arkadaşa puanları iade edilmezse bende tavır koymak adına roma olarak turnuvadan çekileceğim

• Şahsi fikrim Richie Rich'e haksızlık olmadığı yönünde. Evet kazandığı maçlar boşa gitti ancak puanını silip devam etmedik. Sonuçta yine grup aşamasında 6 maç yapacak. Maçları hiç oynanmamış gibi sayıyoruz, yok saymıyoruz.

Sıfır puanlıları ayırıp kura çekmek işi çok karıştırır.

Atletico Madrid'li arkadaş ben 0 puan ile son 4 maçı yaparım diyorsa devam edelim ancak o da kabul etmezse hak veririm. Sonuçta oynamadığı 2 maçı kaybetmiş gibi bir durum olacak ki bence asıl haksızlık bu.

Bu arada bu turnuva bittikten sonra bir daha yönetim olarak böyle bir ogranizasyona bulaşmayı düşünmüyoruz arkadaşlar. İlk ve son olsun :)

Herkese iyi oyunlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Şahsi fikrim Richie Rich'e haksızlık olmadığı yönünde. Evet kazandığı maçlar boşa gitti ancak puanını silip devam etmedik. Sonuçta yine grup aşamasında 6 maç yapacak. Maçları hiç oynanmamış gibi sayıyoruz, yok saymıyoruz.

Atletico Madrid'li arkadaş ben 0 puan ile son 4 maçı yaparım diyorsa devam edelim ancak o da kabul etmezse hak veririm. Sonuçta oynamadığı 2 maçı kaybetmiş gibi bir durum olacak ki bence asıl haksızlık bu.

Bu arada bu turnuva bittikten sonra bir daha yönetim olarak böyle bir ogranizasyona bulaşmayı düşünmüyoruz arkadaşlar. İlk ve son olsun :)

Herkese iyi oyunlar.

Uygundur 0 puan ile kalan 4 maçı oynarım madem haksızlık olduğunda ısrarcılar , ben genede görüşümü belirttim yukarıda

• quote:

Şahsi fikrim Richie Rich'e haksızlık olmadığı yönünde. Evet kazandığı maçlar boşa gitti ancak puanını silip devam etmedik. Sonuçta yine grup aşamasında 6 maç yapacak. Maçları hiç oynanmamış gibi sayıyoruz, yok saymıyoruz.

Herkese iyi oyunlar.

Ne demek istediğinizi anlamadım ben açıkçası. Puanını silip devam etmedik ne demek 6 puanım silinmiş oluyor. Atletico Madrid için 4 maç diyorsunuz bana 6 maç diyorsunuz mesajınız kendisiyle çelişiyor biraz garip olmuş. Amaç yeni eklenen Arkadaşı korumaksa beni de silebilirsiniz.

• Turnuvadan sonradan çekilecek kişiler katılmasın diye kaç kere söylüyoruz her yerde 2 maç kaybetti diye adam çekiliyor olan bize oluyor.

• Ben hiçbirşey anlamadım şimdi Rich 6 puanı ile 6 maç mı yapacak??

• quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Ben hiçbirşey anlamadım şimdi Rich 6 puanı ile 6 maç mı yapacak??

Güvenin yazdığından mı bahsediyorsunuz ? Acikcasi bende anlamadım.

• Tottenham 3 - 0 Leverkusen
    Leverkusen 1 - 4 Tottenham

Gruptaki maclarimi tamamladim. Herkese tesekkurler maclar icin.

• quote:

Tottenham 3 - 0 Leverkusen
    Leverkusen 1 - 4 Tottenham

Gruptaki maclarimi tamamladim. Herkese tesekkurler maclar icin.

Momentum momentum

Tebrikler

• Abicim sizde bilinçli olarak mı yapıyorsunuz anlamayacak ne var diyor ki oynanan 2 maçı yok saymıyoruz sadece tekrar edilecek , yani ne atletico nede everton 0 puanda kalıp 2 maç haklarından olmayacaklar diyor , sonuçta yine aynı şekilde 6 maç yapacak diyor . Ama eğer atletico menajeri yani ben kabul edersem ki ettim bu kadar sorun edip kendinize güvenmediğinizi gösterdiğiniz için örgütlendiğinizden dolayı 4 maç oynayacam 0 puanım olacak , yok hayır türkçe olan bir şeyi okumak bu kadar mı zor ? Tekrar tekrar yanlış anlamak için okudum ama beceremedim bir türlü pes yani 1 değil 2 değil 3 kişi nasil anlamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: atacani

Abicim sizde bilinçli olarak mı yapıyorsunuz anlamayacak ne var diyor ki oynanan 2 maçı yok saymıyoruz sadece tekrar edilecek , yani ne atletico nede everton 0 puanda kalıp 2 maç haklarından olmayacaklar diyor , sonuçta yine aynı şekilde 6 maç yapacak diyor . Ama eğer atletico menajeri yani ben kabul edersem ki ettim bu kadar sorun edip kendinize güvenmediğinizi gösterdiğiniz için örgütlendiğinizden dolayı 4 maç oynayacam 0 puanım olacak , yok hayır türkçe olan bir şeyi okumak bu kadar mı zor ? Tekrar tekrar yanlış anlamak için okudum ama beceremedim bir türlü pes yani 1 değil 2 değil 3 kişi nasil anlamaz

Mağlup olan Takım'ı üstlenme kardeşim o zaman beni ilgilendirmez. Güven meselesi değil bu alakası yok. Hak yeniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A R D A -- 25 Şubat 2015; 22:08:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Richie Rich

quote:

Orijinalden alıntı: atacani

Abicim sizde bilinçli olarak mı yapıyorsunuz anlamayacak ne var diyor ki oynanan 2 maçı yok saymıyoruz sadece tekrar edilecek , yani ne atletico nede everton 0 puanda kalıp 2 maç haklarından olmayacaklar diyor , sonuçta yine aynı şekilde 6 maç yapacak diyor . Ama eğer atletico menajeri yani ben kabul edersem ki ettim bu kadar sorun edip kendinize güvenmediğinizi gösterdiğiniz için örgütlendiğinizden dolayı 4 maç oynayacam 0 puanım olacak , yok hayır türkçe olan bir şeyi okumak bu kadar mı zor ? Tekrar tekrar yanlış anlamak için okudum ama beceremedim bir türlü pes yani 1 değil 2 değil 3 kişi nasil anlamaz

Mağlup olan Takım'ı üstlenme kardeşim o zaman beni ilgilendirmez.

Yok hakkaten okuduğunu anlamakta bir problemin var , ben mağlup takımı üstlendiğin için problem etmedim bana uyar dedim ama bu tavrından sonra ben seninle o 2 maçı yapmak istiyorum madem bu kadar değerliymşş o 6 puan kimse haketmeden kazanmasın takımın sahibi benim ve benimle maç yapmadan neden 6 puan önüme geçiyormuşsun?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.