arkadaşlar ben 2.5 yıldır donanım haber forumlarına katılıyorum ama inanın bu sene kadar rezatet bi sene daha görmedim nerede başıboş insan war sa dh a geliyor bence dh a daha seçkin kişiler alınmalı
eskiler sıkıldı cekildi ..
kesinlikle katılıyorum, silkelenmenin zamanı geldi
bencede bi çözüm lazım
kimlikle kayıt edin diploma isteyin, gelişi güzel almayınız rica ediyoruz...
Mülakat yapacak deiller ya Başı boş insan okulda da var apartmanda da var otobuste de var
quote:
Orjinalden alıntı: EXCALIBUR
arkadaşlar ben 2.5 yıldır donanım haber forumlarına katılıyorum ama inanın bu sene kadar rezatet bi sene daha görmedim nerede başıboş insan war sa dh a geliyor bence dh a daha seçkin kişiler alınmalı
bende 3 yıldır katılıyorum, 6 ay sonra senin gibiler yüzünden iyice bozuldu forum, katılıyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: visualize
İşin lezzeti değişince bu kaçınılmaz tabi..
Gidenler de diğerlerinden daha farklı şeyler yapmıyorlar zaten.
Ama herşey bir kenara bu browser seçme ve sql hataları kesinlikle bir rezalet. Birşey diyeceğimiz varsa da ağzımıza tıkılıyor resmen.
quote:
Orjinalden alıntı: EXCALIBUR
seçkin olanlar seçkin olmayanlar diye bölücülükmü yapılsın?
köylüler.. ve burjuvazi... öylemi olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Acharad
quote:
Orjinalden alıntı: visualize
İşin lezzeti değişince bu kaçınılmaz tabi..
Gidenler de diğerlerinden daha farklı şeyler yapmıyorlar zaten.
Ama herşey bir kenara bu browser seçme ve sql hataları kesinlikle bir rezalet. Birşey diyeceğimiz varsa da ağzımıza tıkılıyor resmen.
en az bir haftalıksın ama haklısın
NE KADAR SEÇKİN OLMALI ALINAN KİŞİLER BAŞBAKANFALAN OLMAK YETERLİ Mİ?
PEKİ BUNU NASIL YAPACAK HERKES İLE YÜZ YÜZE KONUŞARAK MULAKAT MI YAPACAK
Bence çok ön yargılı olmuş yaws... Tabiki değişik insanlar olacak değişik fikirler olacak..... Herkesin sizinle aynı fikirde yada aynı davranışları sergilelemelerini beklemek hata olur....
Eski kullanıcı adımı da sayarsak toplamda 3 yıl falan olmuştur... Askerden önce girdiğim dönemde in cin top oynuyordu burada ... Sonrasında ilk kalabalıklaşmaya başladığı dönem çok iyiydi.. çoğunluk aklı başında adamlardandı ...
Ama hemen hemen son bir senedir abuk sabuk adamlar çoğaldı .. tadı kaçtı , seviye düştü.. + yönetim de yetersiz kalıyor ... forumda kalitenin sürekliliğini sağlamak için belli kişilerin tespit edilip ceza falan vermeden direk olarak üyeliğinin silinmesi gerek (bence)
Ben de 8 aydır burdayım. ilk 3-4 ay herşey çok güzeldi... Hiç sıkılmazdım, günde 15 saat Donanım Haber takılırdım. Gereksiz mesajlar bölümünde falan o kadar güzel muhabbetler olurdu ki sabaha kadar gülerdim. Ama şimdi gezerken sıkılıyorum. Cevap yazacak adam gibi konu yok. 10.000 kere cevap verilmiş konular tekrar takrar açılıyor. Saçma saçma konular açılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Arkadaş
Eski kullanıcı adımı da sayarsak toplamda 3 yıl falan olmuştur... Askerden önce girdiğim dönemde in cin top oynuyordu burada ... Sonrasında ilk kalabalıklaşmaya başladığı dönem çok iyiydi.. çoğunluk aklı başında adamlardandı ...
Ama hemen hemen son bir senedir abuk sabuk adamlar çoğaldı .. tadı kaçtı , seviye düştü.. + yönetim de yetersiz kalıyor ... forumda kalitenin sürekliliğini sağlamak için belli kişilerin tespit edilip ceza falan vermeden direk olarak üyeliğinin silinmesi gerek (bence)
/>
Katılıyorum kesinlikle. Vatana millete şehitlere hakaret etmiş adamların hala buralarda gezinmesi çok üzücü bir olay. Geçen sene falan davetiye sistemi falan istedik hem forum kaliteli olsun hemde forumun hızlılığı bakımından... Ama sallanmadık. Çok üye olmaz güzel bir olay olsa gerek ama kalitede aynı oranda düşüyorsa bunu dengelemek gerekir. Dengelenmesse akıllı adamlar birbir gider. Benim gibi işi gücü olmayan boş beleş adamlar kalır zamanla.
yaklaşık 1 seneden beri bu forumdayım.gerçekten forum iyice cıvımaya başladı.yeni gelen üyeler forum kurallarını dikkate almmıyor bu da forumun cıvımasına neden oluyor.::Banner:: arkadaşıma katılıyorum ilk 3-4 ay çok zevkliydi.Gereksizlerde baya komik şeyler olurdu sonra sıkılmaya başladım oyun genel ve cep tel. bölümleri için de aynı şey geçerli.Yani forumun eski tadı yok.
Buraya geleli 18 ay olmuş ilk zamanlar çok iyiydi. Özellikle mobil cihazlar çok güzeldi konu dışındaki espirilerden zaten bahsetmeye bile gerek yok ama şimdiki durum...